Ајмо, јавите се, знам да вас има - Лесковац, Владичин Хан, Врање и екипо. :)

Evo, Dzims, javljamo se! :) S'm sto smo sad golemi grdjani! :)
Evo, Dzims, javljamo se! :) S'm sto smo sad golemi grdjani! :)Припело нам. :) ЈЕбига.
uu bre vlajko, viš' da će i ovi da se separatišu, ostadosmo sami :DНаравно. Па, каква би то Србија била без сепаратизма? :))
Како се поставља виртуелна међа између топика? Немој да упадате ви северњаци, да не скидам пушку! :P
Прешеву прича да то више није Србија. :))hehe, pa po gradu se priča, a ima i tamo srpskih sela :) mada je tačno da se tamo retko čuje srpski:)
uu bre vlajko, viš' da će i ovi da se separatišu, ostadosmo sami :DPazi, Kristin, ja sam u ovoj situaciji sad podeljena ličnoS, kud ću sad... :)
Ja mislim da ova tema mož se zatvara, dovoljno je da se ovakve veličine javu i otvore temu, pa da je totalno svejedno šta će kasnije da se piše :)
E, Džimi, fali ti i Trgovište i Radovnica :)
- Пд
Ако ћемо реално, најпознатије место ту је Предајане. Више људи сврати у онај ресторан тамо кад се враћају из Грчке, Македоније, Турске... него што Лесковац, Црање и В. Хан посети у годину дана. :)
joj, znači ostado' sama.. muka i nevolja.Šćeš ;)
- С
Ово би стварно могло под Ниш. Мислим, мени је та Јужна пруга све испод Краљева па доле до Драча. ;) Ал' ај... ја сам се још забринуо да није неко отворио тему због ове песме...
- С
Е мајке ми, јаки су ми ови из Лесковац, скоро као и ови из Ниш.
- С
Имате бољи роштиљ, то стоји.
- С
Влајко, како је бити на бранику отаџбине?
- С
Нећемо претеривати. ;)
- С
Е онда дођем да извидим ситуацију, нисам био дуго па можда грешим. ;)
- Ž
Мој брат га је видео. Где је гађ'о?
- Ž
ШКК? Мој брат је малопре видео нешто на небу како се сручило. Иначе, у Краљеву смо и он и ја. Има ли последица?
- Пд
Јел ово неко зезање које ја не разумем или сте озбиљни? :))
- Ž
Без дркања Пеки.
- Пд
Ништа ја не разумем...
- Ž
Видиш Пеки, мој брат је пре неких, не знам колико, да кажем пола сата, видео нешто на небу налик на комету како је слетело ка земљи, а онда је Џими упитао да ли смо осетили удар метеора који је погодио Сурдулицу.
- Пд
И притом сте сви били озбиљни?
- Ž
Сви редом. :0
- Пд
У јеботе, једини начин да Србија доспе у светске медије су хулигани и природне непогоде...