Prijavite definicije i postere za BRISANJE!
  • Lithium

Ovde prijavljujte definicije koje su po vasem misljenju za brisanje!
    (ne ispunjavaju kriterijume za ostanak na sajtu, ili u velikoj meri krse pravila- mrznja, teske vulgarnosti i sl.).
    Posle razmatranja, definicija ce biti uklonjena ako za to postoje realni osnovi.
    ...i jos ovo- ovde pisite konkretne primere za brisanje, bez nekih vecih rasprava, a u temi 'Moderacija' (http://vukajlija.com/forum/teme/5) mozemo da pricamo o novim kriterijumima i pravilima.

• dovlinhos

Čemu ta suicidalnost, Ironmane?

• kaizen

U je. Zašto čoveče?

• Surovi

mojne gvozdenovicu, imaj srca :)

• kaizen

možda hoće da izblefira da dobije ulogu (samoubica) ? :)

• kaizen

au pa sto nisi sacekao da nadjemo resenje neko... kao sto primecujes ceo sajt funkcionise po nekom ad hoc principu... resavamo stvari u hodu... jebi ga, bas mi je krivo.

• kaizen

Ok. Poštujem tvoju odluku, ali mislim da grešiš. Prespavaj na odluci, kažu da je jutro pametnije od večeri :)

Javi ako se predomisliš.

• zirafko

Evo da i ja kažem dve.
    1. Jako se radujem, Gvozdenoviću, što si odlučio da se i dalje igraš sa nama. Tvoj bunt je skrenuo moju pozornost na tebe.Odem da vidim da li si bio dosledan u svojoj odluci i stvarno-svaka čast. Jesi karakter, ali tu je kvaka. Žao mi je što sad ne mogu da vidim ,što rekao Radovan III, tvoj minuli rad. Elem, da skratim: jeste, dokazao si svoje, a sad lepo vrati te svoje definicije kakve su da su, da vidimo mi da li i koliko vrede, a to će vreme jedino pokazati.
    2. Apropo brisanja definicija, shvatam da je selekcija i ovde nužna, ali kao što znate čovek je sujetno biće i ponosan je na svaku svoju kreaciju, bukvalno na sve što napravi, p'a makar se i posrao. Svakome je njegovo govno dunja, te u skladu sa ovom sentencom, dajem na znanje da nemam ništa za prijavit.

• Surovi

haha opasan je gvozdenović. od sada ću pažljivo da ti pratim, pratiti definicije i brišem sve što je neprikladno, ali ću i uz svaku obrisanu da ti pošaljem u private poruku da znaš :):):):) nema opuštanja, gospodine popularni ;-)

• En_Dotter

Vidim da se proteze pitanje "ko ti je brisao definicije". Moguce je da sam ja neku obrisao, ali moram naglasiti nesto...
    Nikada nisam obrisao ama bas nijednu definicuja koja nije ispunjavala bar jedan od ovih kriterijuma:
    1. govor mrznje
    2. definicja kao interna fora ili nesto slicno (interne fore su ok za primere ok, ali ne za samu definiciju)
    3. ponovljena definicija (veruj mi, nije samo cak noris ponavljan...)
    4. izuzetno slican sadrzaj kao vec data (plagijati nisu dobrodosli iako se dozvoljava copy/paste sa drugih mesta)

Mislim da nista nisam izostavio. Ako sam ti obrisao nesto, uradio sam to zbog nekog od ovih razloga, a zaista ne gledam mnogo imena kada brisem definicije vec samo sadrzaj i datum postavljanja.

• kaizen

|Lock| :)

(dok ne namestim splitovanje tema pa da ovde ostane samo prva poruka a ovo ostalo da ode u neku drugu sa nazivom "Harikiri" ili nesto slicno :))

• kaizen

Ne bih ja tu dirao. Baš je uvrnuta :)

• Surovi

slažem se, luda skroz. nek stoji.

• gospodžo-zgaziš-me

http://vukajlija.com/recnik/Cetnici/2664
    Мислим да може да провоцира свађе, али нећу да је бришем јер нисам сигурна, ви ћете боље просудити.

• Kurd

Hehe..gospodža je iz "partizanskog" kraja Srbije pa je ovo nervira.Doduše ni meni se ne sviđa :-)))

• gospodžo-zgaziš-me

Ваљда би ми се свидело ако сам из партизанског краја? :))
    Ма нисам ни партизан ни четник, само мислим да може да провоцира свађу на коментарима. Да је оставимо за сад а обришемо ако буде срања?

• Kurd

Taj je bre bio ovde pre godinu dana zadnji put...al' u pravcu si,da čekamo Kaizena.

• Urrrrrke Pvo

mislim da treba brisati sve krs definicije jer one onemogucuju pregled dobrih. puno ih je al jbg tako da neke dobre def su izglasane dok su bile u najnovijim i posle zaboravljene...

• gospodžo-zgaziš-me

Мало је то незгодно... не само што је претерано обиман посао, већ би и настали проблеми са појединим члановима који би се због тога љутили, тешко је утврдити јединствен критеријум, изгубила би се мало и поента сајта јер ако оставимо само добре, шта оценити негативно...

• Surovi

da se ustanovi koje su dobre, pa da kajzen uvede pretplatu na njih, a obični smrtnici da mogu da čitaju samo ove krš :)))

to bi nas sve razveselilo do jaja :)

• sophy

e za ono sto je Urrrrrke Pvo reko,ako se odlucite na to, onda da brisete sve definicije sa ispod 10 glasova starije od 6 meseci (mpr. sad sam ovo lupila)...i,eto...

• quujabaar

sophy, nisam siguran da je to dobra varijanta. Postoje definicije koje se meni, na primer, sviđaju, a možda i još nekome, a vrlo su nepopularne. Dok se ne dogovorimo drugačije, kriterijumi za brisanje definicija ostaju isti: brišu se definicije uvredljivog sadržaja, ekstremni nonsensi, interni nonsensi i one koje slučajno obrišemo. :)
    Mišljenja sam da sve ostale definicije treba da ostanu na sajtu koliko god se nekom ne sviđale.

• sophy

ma dobro,ja se samo nadovezujem na Urrrrrke Pvo-a.meni ne smetaju

• selenijum

Koliko se sjecam negdje sam prochitala da se u definicije NE stavljaju vicevi, interne fore, lichni dogadjaji i sl. vec u PRIMJER.

Sve je vishe definicija koje se sastoje samo iz toga.

evo jedan primjer:

http://vukajlija.com/recnik/Crni%20Humor/13916

• rockangel

Devojcica malo vise vredja!Pogledati definicije Goga Sekulic i GOGA SEKULIC NOVI ALBUM!Dobila je sve one palce dole zbog vredjanja...

• gospodžo-zgaziš-me

Izbrisano. Vala cura baš pretera ne znam koji joj je đavo...

• rockangel

hvala ti puno od srca!

• gospodžo-zgaziš-me

Videla sam kakvu si frku digla na četu dozivajući kaizena :)))) Opusti se, admin i svi moderatori gledaju forum, dakle šta god prijavite vidimo pre ili posle. Kao da je bitno da li će definicija stajati dva minuta ili dva dana, svejedno se brzo skloni ako je za brisanje...

• rockangel

vazi gospodzo

• rockangel

bicu dobra devojcica...xexexe:)))))

• rockangel

Ja se izvinjavam Kaizenu i ostalima zbog toga sto sam podigla frku.To je zato sto sam citala pravila sajta na brzinu.Gledacu da se to ne ponovi.:))))

• gospodžo-zgaziš-me

Курде, не бриши олако, дефиниције су благо сајта! :Д
    Znam koje su definicije i mislim da to ipak nije bilo za brisanje, iako su idiotske. Daš palac dole ako ti se ne dopada i kraj, nemojmo preterivati... Ja sam mu dala palac dole ne zato što je šovinistička nego zato što je glupa.
    A zar nije i zanimljivo da znamo koliki je procenat šovinista u populaciji po oceni definicije?

• gospodžo-zgaziš-me

A vicevi jesu za brisanje, koliko znam i kolko smo se dogovorili. Mislim, i ne morate, nikako ne insistiram, al gomila ljudi se smara kad ih vidi.
    http://vukajlija.com/recnik/marija%20serifovic/23302
    Овај је уједно и копија, има старија деф базирана на истом вицу.

• gospodžo-zgaziš-me

Mislim da nije ipak nikog izvređala. Ja bih ostavila, neka bude i neka definicija koja ne pljuje Mariju Šerifović. Devojka se služila vaspitanim rečnikom i ironijom.
    This is a free country!

Ostali modovi neka pogledaju, možda se neko i ne složi sa mnom.

• v

Je l' tako da je mnogo lakse kritikovati nego prihvatiti kritiku?

Jedino zasto se moj komentar pojavio na ovom sajtu, takav kakav je, je zbog toga sto skup komentara za m.sh. (koja mi, uzgred, i nije simpaticna) veoma kvari utisak o celoj vasoj ideji.

Cilj sajta je prikupljnje konstruktivnih lokaknih duhovitosti ili javna pljuvacina i vredjanje?

• Кир - Јеца

Joj ,za to si posebno upravu ,izvini...

• v

Ma ok,... Izvinjenje i vama.. Nije mi namera bila nikoga da uvredim...
    Nisam zapravo uopste ocekivala bilo kakvu reakciju.
    Nemam, inace, uposte obicaj da komentarisem bilo sta po forumima, ali skup ovakvih komentara na gomili, ostavlja bas ruzan utisak...

• Кир - Јеца

Ljudi ,ne znam da li mogu da se brisu postavljena videa ,ali ja sam definisao termin Srpski Transtvestit Karamela i postavio video.Zatim je neko isti video postavio za drugu definiciju Karamele.To je duplikat...

• gospodžo-zgaziš-me

Највероватније није човек видео.
    Ok, склонићу после други да не оптерећује страну безвезе.

• rockangel

pardon vidim da je odmah obrisana

• Mare23

lepo sam mu reko,a i ime je nasao,bas mu stoji uz karakter!

• elenna

gde je moja definicija Pepeljuga od sinoc? Ne znam zasto je uopste obrisana.Mozete li da mi obrazlozite?

• Kurd

Pojma nemam..? Ja nisam ,možda je neko drugi,mada ne verujem da bi tebi brisali....

• Kurd

Stvarno nema...šta je pisalo?

• elenna

pisem je ponovo:) Hvala na odgovoru:)