Koliko je Vukajlija spor?
  • kaizen

Dakle u poređenju sa drugim sajtovima koje redovno posećujete, da li je Vukajlija osetno sporiji(znam da nije brži:))?

• Gvozzden

Neznatno sporiji.Ma mikroskopski,u stvari.

• En_Dotter

Искрено, јесте спорија, али није толико да бих разбијао ствари по кући.

• DAiSHi

Umereno spor.

• Surovi

ako poredimo kolica, bicikl, motor, automobil i avion, vukajlija je verovatno neki nabudženi motor :)

• Lithium

Sajt ti se s vremena na vrema drasticno uspori ili blokira. Nije cesto, al desava se.

• En_Dotter

Ja kazem da mi ukinemo sajt pa nece biti zalbi na ovu temu...

• wojtek

Мени Вукајлија спор у пичку материну, ал преживећу.

• psiXoo

ma do meni je do jaja.......

• Kurd

Jako je spor...čak i previše,ali ne znam da li je to presudno za posećenost.

• Псиџа

Доста је спор ал јбг.... до јаја сајт па сачекам мало више :)

• kaizen

Ok jasno mi je. Danas je naročito spor jer sam nešto menjao za vikend pa sam sjebao.

Baš i pitam da bih znao da li da se posvetim poboljšavanju performansi ili uvođenju novih stvari. Očigledno je došlo vreme da ozbiljnije poradim na performansama.

Hvala svima na odgovorima.

• En_Dotter

meni je totalno ok... ne znam koju konekciju imate...
    ja sam na 512/256...
    Mozda ne bi bilo lose da kazete koju konekciju imate pre no sto kazete da je sporo, da bi kajzen znao sta da radi.

• kaizen

Nema potrebe, zato što sam pitao "...u poređenju sa drugim sajtovima koje redovno posećujete..."

• Mare23

meni je spor samo kada ubacujem slike

• jozo

uclanjen sam na jos jedan sajt koji je 100 puta bolji i brzi od vukajlije...

• jozo

nije ni vukajlija los samo treba ga jos doraditi..ja bi dao predloge ali necu jer odmah ce neki da misle da pametujem..tako da radje cutim..poz

• Don Quihote

A možda to nije stvar do Vukajlije, možda ona stoji a mi smo spori...

Matrix

• Kurd

Jozo...brate mili...pa onda idi tamo,što bre dolaziš ovde kad ne valja?

• D

Radi ko doksa . Bar kod mene 1o/4mb mislim da je to vama samo do konekcije .

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.