ПИЧКЕ нису добродошле овде.
Дакле, ово је тема за зајебане људе.
Напишите нешто што потврђује да сте много зајебани и опаки.
Шта је најзајебанија ствар коју сте у животу урадили?
Да ли мислите да има неко зајебанији од вас у вашем окружењу?
Како се опходите према другима који су зајебани?
Да ли сте се родили зајебани или сте зајебани постали?
Да ли сте скоро урадили нешто зајебано?- P
Dakle, ovo su postali novi društveni paraziti i stereotipi. :)
Nego, ja bih da postanem zajeban. Može l' neki kurs? :)
- PJoj ne znam peki... Kako se bacas niz stepenice?
A?
E,do mojeg...Ja mislio ovo tema za one koje je neko zajeb'o.И опет си се зајебао. Јеби га, живот пише драме.
Ја мислим да Џими само испитује територију, ко су потенцијали нападачи на његову маленкост на ревији. У преводу, ко ће га одломити од батина.- P
Znaš kako... Za mene kažu da sam izuzetno hrabar i da imam m**a za petoricu. Međutim, sitne sam građe, tako da sve to pada u vodu. :/
- p
kad sam video da lullaby ovde pise rekoh sam sebi pokazi joj zube!))))
Ја мислим да Џими само испитује територију, ко су потенцијали нападачи на његову маленкост на ревији. У преводу, ко ће га одломити од батина.То може само женско да буде. Јер, ако ме нападне мушко, једноставно ћу му скршити пичку и крај. Ако ме нападне женско, не бих знао шта да радим, пошто никад нисам тукао жену, нити ћу.
Eee, al bitna je namera, ti se nisi NAMERNO bacio glavom na beton sa drugog sprata ;).Заправо, јесам, намерно сам то урадио. Стао на прозор и само се бацио. :))
- a
ahahahaahaha je li mogu ja ovaj milicin koment da ubacim u omiljene komentare ahahahahahahaaaa na kojoj je to podtemi?

ja sam sa 16 marno pikapa od kuče, vozao se po gradu i raspizdio mafijaša u prednju tablicu na semaforu. malo sam išao u rikverc. čim sam skontao sta sam napravio dao sam gas i bežanija kroz crveno. skontao sam da je mafijas onog trenutka kada se plavi pežo prestrojio u traku do moje i počeo da maše pištoljem. usro sam se ko grlica, stao, malo ćaskao sa njim. posle toga je hteo da me vodi i pretio me da takve kao ja drži po 5 dana na dunavau. međutim debelog kosjanera matorog sam raspizdio laktom u stomak i ostavio pikapa i sve. sutradan je matori došao stim autom do mog matorog u firmu i vratio kola. kao odstetu ćale mu je dao jedno 10ak kartona viskija i posle toga mirna bačka lololo
- Pmylyca
Ја мислим да Џими само испитује територију, ко су потенцијали нападачи на његову маленкост на ревији. У преводу, ко ће га одломити од батина.
Koji win. :D
- a
Mda...I ja nešto kontam Luli
То може само женско да буде. Јер, ако ме нападне мушко, једноставно ћу му скршити пичку и крај. Ако ме нападне женско, не бих знао шта да радим, пошто никад нисам тукао жену, нити ћу.Хаха, фино се ограђујеш :) А ако те нападне циганка?
Славко, ти зајебан? :) Та, немој ме засмејавати.У праву си брате. Нисам зајебан ни зере.
Сећам се, једном давно, док сам још био балаво дерле, како сам се курчио на скејту, пред силним пичићима. Цео крај је био мој, сваки тротоар и свака педаљ бетона.
А онда једном падох и дочеках се на горњу леву јединицу и окрњих зуб.
Сви су ми се смејали.
Али то није поента приче.
Поента приче је да ми нико није пружио помоћ.
Сам сам видао своје ране. Е то је зајебано, морате се сложити са мном.
Лули, линкуј јој доказ да сам фин и педантан.Evo dokaza. Mada niko nije rekao da si fin.
- a
Hajd mi zaključamo ovu zajebanu temu, mLogo bre zajebanih ovde.
- P
Rasisto. :P
- a
Pa ne znam Luli, ja nisam odavle a i nova sam, to mi je lepo i pedantno rečeno skoro.
Nije me uverilo nešto ovo u zajebanost. Daj još koji link a dotad će Slavkec da nam priča o svom hudom životnom iskustvu. - a
I ćevape. I reci muzici malo tiše.

Славко, не заноси се.
Ти си за мене јуниор.- a
I šta misli pod PIČKE? Kaže Pičke nisu dobrodošle ovde...
Sve to meni miriše na...NJU! - P
Mil'ce, da te ne poznajem, rekao bih da si prsla. :)
Шта расисто бре, зар им није довољно што су сврстани међу људе. Него хоће и социјалну помоћ и да се угурају међу нас белце.Милице, бре! Аман! Немој такве грешке да правиш! Не међу БЕЛЦЕ! Међу НОРМАЛЦЕ! У Нормалце спадају и црнци, индијанци, ескими...
Боље би се провели као животиње, мислим ПЕТА би их рађе прихватила :)Тотално.