- P
Da li mislite da je najlakše na svetu biti debilčina, i to ona najgora? :) Da se samo zezaš i da praviš gluposti i da ne osećaš nikakve posledice zbog toga? Ko god da je od vas debil, neka poduči druge kako da postanu. Naučite nas umetnosti debilizma. :)
- P
Ne, nisam doktorirao. Nisam ni u prvom razredu. Samo želim da vidim kako oni razmišljaju, ovo je psihološka tema. ;)
- P
Dankane, da li su potrebne neke predispozicije da bi bio debil?

Па рецимо да се доооообро наљоскаш неке жестине. Не пива, оно те смори, него неког течног кокаина типа Вињака или Џек Денијелса, а може и нека брља, она брже ради. Онда те боли курац што ћеш да улетиш у Пертини кућицу за децу у паркићу и да тамо залегнеш, а да те други сликају. То је једна предиспозиција, а друга је како рекох већ, да ти је пун курац ствари из свакодневног живота у којима мораш да глумиш озбиљност.

Ни док сам радио се нисам понашао озбиљно сем у екстремним ситуацијама. А и у тим ситуацијама сам покушавао да се будалим толико да могу колеке да ме сконтају, а ови према којим треба да будем озбиљан, да изгледам озбиљан.
Озбиљан сам само када играм игрице... не знам зашто али је тако. Иначе сам будала своје врсте, а можда и нисам...- P
Tačno! Tek sad vidim! Prave gluperde nisu ni svesne da se glupiraju, misle da je to normalno ponašanje, to je glavna razlika. ;) Hvala, gospođo Božen! :))
- KДа би био комплетан дебил, није довољно само тако да се понашаш. Мораш и да изгледаш дебилно, а то је већ уметност.
Hahahahahahahaha
- s
kovko kovta kavta va biviskov?
- s
mevi kav pvicam i pava kiva vova stavno uvada u usva. ev to zvavi da sav devil?
- zz
jedina normalna tema ovde.
@peki, evo kako: boli te kurac. to je sve - boli te kurac. šta god da ti neko kaže, šta kod da uradi, kako god da te pogleda - boli te kurac. kaže ti riba "iznervirala sam se danas, šef me mobinguje" a ti: "boli me kurac". i ona ti kaže "debilu". eto. boli te kurac. kurac te boli. kaže ti ortak "poginula severina", a ti mu kažeš "boli me kurac". i tako dalje.
- P
Drago mi je da je tema oživela. Energijo, napisali smo ko su debili. Debilite se ovde, ljudi, do mile volje! Ovde se maksimalno izdebilite, a onda idite u druge teme/sajtove/život pa se suzdržavajte, neka vam ovo bude izduvni ventil. :D

Evo mene, debila!
Nisam uopšte ozbiljan osim po pitanju nekih tema i u trenucima kada se sretnem sa nekim ozbiljnim, stručnim, administrativnim poslovima.
Inače, volim da sam zajebant. Da se debilišem. Nema bolje stvari. Ali ja izigravam ozbiljnu zajebanciju. Tako da ljudi ne znaju da li sam stvarno lud ili se samo pravim. Volim da izluđujem ljude. Debilizam rocks. Nedoraslo ponašanje. Ponekad se toliko gubim. (očekujete nastavak posledične rečenice, cvrc). Volim da smaram. Takođe.
Evo jedna numera za braću debile
http://www.youtube.com/watch?v=kKO9h-gG4Qg