Kutak za debile i one koji bi to voleli da budu
  • P

Da li mislite da je najlakše na svetu biti debilčina, i to ona najgora? :) Da se samo zezaš i da praviš gluposti i da ne osećaš nikakve posledice zbog toga? Ko god da je od vas debil, neka poduči druge kako da postanu. Naučite nas umetnosti debilizma. :)

• Mr. Moon

Iz tvog posta vidim da si ti već doktorirao tu veštinu. Što ne podeliš svoje znanje sa nama?

• P

Ne, nisam doktorirao. Nisam ni u prvom razredu. Samo želim da vidim kako oni razmišljaju, ovo je psihološka tema. ;)

• .,.

Ја се трудим колико могу, макар на интернету... У стварности морам да глумим озбиљност и пун ми је курац више тога. Хоћу да будем дебил, и то онај најгори!

• P

Dankane, da li su potrebne neke predispozicije da bi bio debil?

• .,.

Па рецимо да се доооообро наљоскаш неке жестине. Не пива, оно те смори, него неког течног кокаина типа Вињака или Џек Денијелса, а може и нека брља, она брже ради. Онда те боли курац што ћеш да улетиш у Пертини кућицу за децу у паркићу и да тамо залегнеш, а да те други сликају. То је једна предиспозиција, а друга је како рекох већ, да ти је пун курац ствари из свакодневног живота у којима мораш да глумиш озбиљност.

• En_Dotter

Ни док сам радио се нисам понашао озбиљно сем у екстремним ситуацијама. А и у тим ситуацијама сам покушавао да се будалим толико да могу колеке да ме сконтају, а ови према којим треба да будем озбиљан, да изгледам озбиљан.
    Озбиљан сам само када играм игрице... не знам зашто али је тако. Иначе сам будала своје врсте, а можда и нисам...

• P

Tačno! Tek sad vidim! Prave gluperde nisu ni svesne da se glupiraju, misle da je to normalno ponašanje, to je glavna razlika. ;) Hvala, gospođo Božen! :))

• Џими

Ја имам проблем што ме људи уживо преозбиљно доживљавају, тј. они који ме не знају и они који ме знају површно. Неретко одвалим неки дебилизам, па ме гледају бело, као да сам озбиљан.

Да би био комплетан дебил, није довољно само тако да се понашаш. Мораш и да изгледаш дебилно, а то је већ уметност.

• marcipan

Molim, i drugi put. :))
    Kada sam vec ovde, da saopstim da mnogo volim da se glupiram na Igrama. I kada neko kaze nesto ozbiljno, ja kazem nesto glupo... Trudim se. :)

• .,.

Мени си деловао нормално ономад :)

• 0tr0v

ah, konacno mesto koje mogu nazvati domom!

• THE KTITOR

Jebo te, Vukajlija postala ovoliko zaludno mesto? Ne umete ni da budete debili kako treba?

Da se covek krsti i levom i desnom.

ZAMNOM JUNACI! POKAZACU VAM STA JE PRAVA, ORTODOKSNA, OVAPLOCENA DEBILCINA!

• K

Да би био комплетан дебил, није довољно само тако да се понашаш. Мораш и да изгледаш дебилно, а то је већ уметност.

Hahahahahahahaha

• .,.

ГОДИНА СВАКА НА ЛИЦУ НАШЕМ ПОНЕКУ НОВУ БОРУ НАПИШЕ, ДАНИ ПРОЛАЗЕ ТИ САДА МИСЛИШ ДА ЈА ТЕБЕ И НЕ ПАМТИМ ВИШЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• s

kovko kovta kavta va biviskov?

• Earthworm Jim

RADE VOLI PIVO, CIGARE IMAJU KRILA A JA VOLIM MOG DEBILA!!!!

• Energija

Pekky, sta je, po tvojoj definiciji, debil?

• .,.

КАД САМ ДОШО ТЕБЕ ДА ОДВЕДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ ТИ СИ БИЛА ВЕЋ ЖЕНА УДАТААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

• s

mevi kav pvicam i pava kiva vova stavno uvada u usva. ev to zvavi da sav devil?

• Сантјаго Коровјов

Rodila me majka, rekla mi izvini, nije tako loše kako ti se čini....
    Do jaja tema.... Al što reče Džimi nije dovoljno samo se ponašati kao debil....

• Earthworm Jim

RUŽE SU CRVENE
    LJUBIČICE SU PLAVE
    MLEKO JAJE KAFA

• Earthworm Jim

Što ovo nije u Politika i društvo? Tamo su ovakve teme.

• .,.

Кућа ти беше на крају села!!! ТАмо далеко на крајубрега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Earthworm Jim

Dobar bio Vinjak? :)

• Сантјаго Коровјов

Ulazi Rafael Benitez u svlačionicu sa kesom trave i kaže: momci danas Thiago Mota

• .,.

Е, овај гамби зна! Пио се вињак и бело вино! Ево доказа, не лажем ЈА!!!

http://www.youtube.com/watch?v=vru0hBoPkAs&feature=related

• Earthworm Jim

AKO! Samo ti cepaj! Sad si bezbedan, nije više onaj tiranin mod :)

• .,.

ТОООООООООООООООООООООООО, НЕКА СИСА ТАЈ ТИРАНИН!!!!!

пОТРАЖИЋУ ЖЕНУ КОЈА УМЕ МОЈУ АЛДОСТ ДА РАзумеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

• .,.

Дани пролезе ти сада мислиш да ја тебе и не памтим више ;((((((((

• zz

jedina normalna tema ovde.

@peki, evo kako: boli te kurac. to je sve - boli te kurac. šta god da ti neko kaže, šta kod da uradi, kako god da te pogleda - boli te kurac. kaže ti riba "iznervirala sam se danas, šef me mobinguje" a ti: "boli me kurac". i ona ti kaže "debilu". eto. boli te kurac. kurac te boli. kaže ti ortak "poginula severina", a ti mu kažeš "boli me kurac". i tako dalje.

• Vizard

замисли живот у ритму музике за секс

• Objasnijo

gde je taj kutak?

• Vizard

два корака назад па лево

• Objasnijo

Jas bio tako postupijo. al tamo nećeju, meni je više ličilo na ćošak kuti

• Remac

Ja necu da budem anominan, ja hocu da budem PILOOOTTT

• Objasnijo

Debil si kada prdiš na slavi za ručkom kapirajući kako ti ovaj put prdež neće smrdeti, mada ovo i jeste genijalnost u neku ruku.

• Šta_htjedoh_reći

Niko to ne zna, sem vi sad. Stalno čačkam nos dok ležim, te mi se sline kotrljaju put usta. Imam brkove, pa se zaglave tu. Debilno bi bilo da ih nemam, jer bi mi sline upadale u usta. Te zaključujemo, debilno je nemati brkove. Zato se ja brijem sju.

• P

Drago mi je da je tema oživela. Energijo, napisali smo ko su debili. Debilite se ovde, ljudi, do mile volje! Ovde se maksimalno izdebilite, a onda idite u druge teme/sajtove/život pa se suzdržavajte, neka vam ovo bude izduvni ventil. :D

• Tronožac

Evo mene, debila!
    Nisam uopšte ozbiljan osim po pitanju nekih tema i u trenucima kada se sretnem sa nekim ozbiljnim, stručnim, administrativnim poslovima.
    Inače, volim da sam zajebant. Da se debilišem. Nema bolje stvari. Ali ja izigravam ozbiljnu zajebanciju. Tako da ljudi ne znaju da li sam stvarno lud ili se samo pravim. Volim da izluđujem ljude. Debilizam rocks. Nedoraslo ponašanje. Ponekad se toliko gubim. (očekujete nastavak posledične rečenice, cvrc). Volim da smaram. Takođe.

• Dub

Ja volim da prdim kad mi se kenja, to mi je ono baš gušt, al to ne može svako, samo iskusne prdonje to mogu. Znači, taman kad je kenj na vrhu, ja ga lobujem prdežom.

• Facafacaa

Livadom se šeće cvijet i lijepim curama otkidaaa glaaaveeeeee! Ožež' ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪

• kizo

Idu dva debila

• Dub

Debili su kul, pogotovo dizel debili, dizbili.

• Dzankee

Jedu mi se sarme.