Већина популације у данашње време део слободног времена посвети гледању телевизије.
Тамо се свакако можемо нагледати разних чуда,што грозних,што одличних.Питање је заправо колико идеја за разне злочине су људи покупили са телевизије?
Да ли информације које добијамо са телевизије почињу да губе смисао,да ли су га икада имале? Колико вас заиста занима шта се дешава по вртићима у Америци?Да ли је потребно губити време на то?
Негде сам чула неку реченицу ''Све је више информација,све је мање смисла''
Какав је ваш суд о свему овоме? Имате ли га уопште?
- a
To je kul na vuki jericho, nisi znao?
Moj post na ovo Previše reklama i gluposti, nužno zlo koje moraš gledati da bi znao koje zlo ti se sprema u bliskoj budućnosti. 
Sto se tice patologije, ja sam siguran da je doprinos znacajan, ali naravno ne i presudan. Psihopate koje na televiziji konstantno gledaju izvestaje o drugim psihopatama ne samo sto dobijaju ideje, vec dobijaju i potvrdu da nisu usamljeni u svojim patoloskim razmisljanjima. Dobijanjem prostora u medijima, oni mogu traziti potvrdu svojih mizernih zivota u tome sto ce se o njima govoriti u medijima, to smo videli dosta puta. Ako nista drugo, setimo se Herostrata.
Ovaj drugi fenomen je jos zanimljiviji, to cu posebno analizirati, jer zahteva vise vremena i razmisljanje na temu.
- aГледаш ли и глупости или само вести и такозвани информативни програм?
gledam i gluposti jer su mi 80% servirane(reklame uglavnom) a neke čisto mazohistički ali naravno ne uvek, iznerviram se uglavnom i gasim(političke emisije najčešće, neki akcioni jer ne mogu nekad na krv na nož s čoekom).
Rijaliti zvani Farma sam gledala prošle godine jer mi je jedna prijateljica koja je zamalo bila linčovana radeći na buvljaku od strane Bojanićevih fanova a ona bila za Macu i onda ajd da vidim da li je moguće da je dotle došlo, i da, moguće je, znači u cilju sociološkog istraživanja mada mi je tamo sve jasno al ajd da budem u toku s akterima trendova.
I naravno vrhunac mazohizma- emisije o domovinskom ratu na hrtovima. - a
Ko bre kaže da je ne gleda, laže. Fol ne gledaju a znaju sve, stavljaju postere na serije, komentare i sl.
Ne moram nešto gledati da bih uživali u tome, to je glupost. Što će reći da gledam i B92 jest da ne mogu baš do kraja izdržati al jbg. i seks je takav valjda;P 
Ја нисам помислио на ТВ уопште. Мислио сам на пишона.
- a
Pa jebiga moraš prvu npr.reklamu da odgledaš kad krenu, zato su i najskuplje, prva i poslednja pred nastavak filma, nije mi daljinski non-stop u ruci, dok ga nađeo, prešaltaš, vratiš se da vidiš da li su prošle odgleda se bar 3,4 reklame makar ih 15 preskočio u tom bloku.

Nemam TV već 3 i po godine.
Trenutno imam TV uređaj u stanu, al gazda već 4 mjeseca neće da uvede kablovsku.
Moram utakmice da gledam u kafanama, umjesto da sjedim u stanu i uživam uz jeftiniju varijantu piva. Rijalitiji šouovi su sranje, to ne gledam nikad. Volim gledati emisije na diskaveriju, historiju, eksploreru i filmove. Veliki sam fan reklama, brzo ih naučim napamet.- aNemam TV već 3 i po godine.
Uvek će nam ostati naš smak;)
hehehe reklame znaju biti pravi mali masterpis ali retkost su...
Kako niko nikad nijednu za deterdžente nije smislio to je jedna od misterija života!
Smoriše... - Пд
Мени то мало није јасно како неко уоште не гледа ТВ, као што рече Лули. Оно, јесте да је 99% програма голо срање, али опет, има ту и добрих ствари.
Мени ТВ углавном служи за гледање спорта. Амерички фудбал суботом и недељом увече, Лига Шампиона преко недеље кад има, наша распала репрезентација и мечеви НБА кад има, а да није у 3,4 ујутру. Једино осим тога што гледам су поједине емисије, ето, пратим од скора Рат Бендова. Једина серија коју гледам је "Вратиће се роде". Гледао раније, гледам и сад, иако знам напамет све.
Филмови слабо, веома је тешто ухватити добар филм на ТВ-у, једино ако имаш неки pay пакет са каналом типа HBO, све остало се углавном своди на филмове са Стевом Морским Галебом и Жаном Клодом Ваном Дамом.
Вести на интернету, наравно.
Још више од ових горе поменутих људи (они који уопште не гледају ТВ), ми нису јасни они који прате риалити шоуое као што је Фарма. Јеботе, моја кева то прати сваки јебени дан. Свако уживо укључење, па плус оне емисије, шта ти ја знам... Никад нећу да разумем гледање уживо преноса журке на Фарми, или кад остане до 2,3 ујутру и гледа како само седе и кењају... Страшно.

Вако,онај ко је социопата,психопата или шта већ,он и у дасци види зло,а тек на ТВу...
У праву су они који кажу да је превише информација постало доступно и да смо презасићени. Ал опет,свако може наћи нешто за себе. Ево,на пример,не одвајам се од Дискаверија,Експлорера,Хисторија и њима сличних,а пробаћу да наватам и Фокс Крајм,јер волим те криминалистичке емисије,ма колико некад биле глупаве.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.