- Sпри том не мислим само на оних 13 000 са којима сам већ блудничио
Dankane, nisi podigao sa tih 13.000 ni za jednu već dugo...
Dugo.
Baš dugo...
Ali baš, baš dugo...
Samo kažem...
Dugo.
- p
prsti prsti bela staza, deca jebu deda mraza!!!!
jao, deda mraze ja imam puuuuno zelja! ali bila sam bas nevaljala devojcica, ne znam da li ces hteti da mi ih ispunis?
- k
Dankane, ne ide uz tebe taj epitet velikog jebača. Ti imaš to lepo lice, a žene vole oštre i nosate. Ti eventualno možeš neko lizanje da odradiš :)
- p
pa ovako! jel moze vise od jedne zelje? ... moze? odlicno!
1. jedan veliki ruzicasti strap-on
2. jedan "zeka" vibrator
3. pleasure beeds
4. povodac
5. dildo sa dva kraja
6. drugarica sa kojom cu sve to da isprobam
7. drugar na kojem cemo nas dve sve to da isprobamo
8. kamera kojom cemo sve to da snimimo
9. jedan evnuh (koji samo jaja nema, ali kurac ima i funkcionalan je)
10. bazen na naduvavanje i 100 litara topljene cokoladeima jos mnogo toga, ali hocu prvo ovo pa cu dalje da vidim sta ce mi jos trebati...
hvala deda mraze!!!! mwah!
VizardОво важи само за жене? Имам пар познаника који би хтели мало интимније да се.. кхм упознају. А немају профил овде уопште. Твоја је*бачка репутација те престиже, данк!
То се већ зна. Ево ти на сајту да набројим. Јавио, Цара, Минг, МрМун, ФацаФаца и Предражињо. А у игри је и Ен Дотер. Довољно. Зато сам и отворио тему искључиво за жене, јер ми је доста више!
- p
hihihi joj sto ste blesavi ti i gambi! pa necu ja da ga duvam! hihihihi msm, bazen! to ce evnuh da radi.... hihihih xD
- khihihi joj sto ste blesavi ti i gambi! pa necu ja da ga duvam! hihihihi msm, bazen! to ce evnuh da radi.... hihihih xD
Gde je ona tema "Transfer blama"
- k
Prešlo mi od mylyce.