Kutak za sve nas gde nemamo gde da idemo
  • paracinacusvedske

Evo kolege, mesto gde mozete da pricate o svemu i svacemu, zezate se. Sta god. Basically, ovo vam je neoficijelni "Kutak za nolajfere 2".
    Pa sta cekate. Bacite se na pos'o, i uzivajte.

• Dub

Ja mislim da je po novim pooštrenim kriterijumima sajta, ova tema zrela za ključ.

• paracinacusvedske

Ma jebala vas pravila. Sta se desilo sa starom, dobrom, demokratskom "Vukom" gde je narodu data sloboda?

• vrlozbunjena

a sta je sa temom kutak za nolajfere?zakljucana?

• paracinacusvedske

Da, nazalost. Evo ovo da popuni prazninu, i zar ne mozemo da imamo temu za "freestyle" zezanje, bre?

• Dub

Ja na ovom sajtu odmaram od lajfa :)

• En_Dotter

paracinacusvedske

Da, nazalost. Evo ovo da popuni prazninu, i zar ne mozemo da imamo temu za "freestyle" zezanje, bre?

У играма је била игра "спеРмерска екипа" ако се не варам. Ту је место за то.

• Cara™

definitivno ovo ne bi toliko nicalo da ostoje stare dobre igre u aktivnim, ovako bre mora previse da se klikce, raniji izgled foruma - bolji
    ovaj -nolajferski!

• vrlozbunjena

ja sam shvatila da zakljucavaju samo teme koje vredjaju nekog ili tako,ne kontam kome je ono moglo da smeta...

• paracinacusvedske

Cekaj, 'oces da kazes da mozemo tamo da idemo, i da pisemo sta 'ocemo, a niko nece da se ljuti?
    @ cara
    Pa mi smo ovde profesionalni nolajferi, tkd...

• Čo

Ovde samo presveti nolajf vlada.

Ne mržnja.

• Čo

Kutak za sve nas gde nemamo gde da idemo

hahahahha,sad sam video.Kako si lud!

• paracinacusvedske

Da, lud sam, zato se molim i Bogu, i Presvetloj Lullaby i Svetome Hendrixu.
    I takodje sam nolajfer.

• Čo

evo ga

Da li je moguće šta moje oči vide?O preslatki spam!!

• Cara™

e moj čo, da nije te temo bilo ja bi bananu pio svaki drugi dan, ovako je to bio do jaja plejs dok je bio u aktivnim...

sada su igre izgubile smisao...

• Čo

Nova spemerska tema onda?
    Ovde?Sada?

• paracinacusvedske

Ne brini brate, vraticemo je u zivot. Ja se u slobodno vreme bavim nekromansijom, tako da... IT'S ALIIIIVEEEE!!!

• Čo

EFEKATZAMRZNUTOGANANASA

• Čo

tako se to radi

:gleda u neverici:

• Cara™

Čo^

tako se to radi

:gleda u neverici:

:gleda u neverici: :)

• Čo

Само нас гледају и питају се докле ћемо. :)

• Ivan92

U, taman... SEX!!!

• kizo

e, neko spemuje na onoj temi.

• Čo

Ових 10 пријатеља је нашло своје пријатеље користећи проналазача пријатеља. Да ли си се нашао/ла са свим својим пријатељима? Пробај.

• maloletna budala :)

ZAKLJUČALI SU NAM NOLAJFERSKU?!???

• Čo

Dobro veče i tebi.

• Ivan92

Sad bi u američkim filmovima rekli: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

• maloletna budala :)

Ali ZAŠTO!?!? :((((((

• Čo

E ja odo.

Pis bi wit ja !

• Ivan92

Hoće da unište naše neživote. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

• En_Dotter

Зар није лакше питати каизена да у профил убаци опцију "прикажи активно из забаве"? Знам да биће следује, али вреди покушати, па таман то био и попушај.

• paracinacusvedske

Nikada. Ne damo se, malo nas je al' smo govna...
    @ Co, Co, citiranje LiceKnjige je u direktnom sukobu sa Njenim Zakonikom Noloajfovanja.
    Brate Co, sta imas da kazes u svoju odbranu?

• Cara™

ljuuudi, uvek bi trebalo da postoji neka aktivna spamerska tema koja bi bila dozvoljena iz prostog razloga da bi ljudi imali gde da se isprazne a ne da bezveze pazare banane i otvaraju hiljade spam tema.

treba nam jedna ali prava, da bude aktivna i ravnopravna kao i druge jer i spameri su ljudi!

a u ostalom spam cuci u svakom od nas

• En_Dotter

И ја будала, па нешто предлажем...

• Ivan92

ljuuudi, uvek bi trebalo da postoji neka aktivna spamerska tema koja bi bila dozvoljena iz prostog razloga da bi ljudi imali gde da se isprazne a ne da bezveze pazare banane i otvaraju hiljade spam tema.

treba nam jedna ali prava, da bude aktivna i ravnopravna kao i druge jer i spameri su ljudi!

a u ostalom spam cuci u svakom od nas

Tako je!!! xD

• Cara™

nisi budala do jaja si rekao, samo to treba prebaciti u telo a svi znamo kakav je to popusaj pa ustartu pucamo...

da li bi nam bio PR?

• Cara™

mada jeste problem što neki ne podnose spem

• l

bila sam ja ovde... ne znam šta da vam kažem... žedna sam...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.