Kakvo je vaše mišljenje o slučaju Miladin Kovačević
  • KIMA

Bas me zanima kako ljudi gledaju na ovo i koliko vas je za da se da milion evra za njegovu slobodu a koliko za ne...?

• mali prst

Stvarno verujes da postoji neko ko odobrava ovaj potez vlade?

• Gvozzden

Sinoć sam u 27-ici stajao iznad dva lika u trenerkama i kapuljačama otrpilike mojih godina.Bulevarom je išla kolona automobila sa zastavama radikala i Šešelja.Bio je to neki najnoviji performans jedne od najjačih stranaka u Srbiji.
    Gorepomenuta dva momka su ozarenih lica sve ovo prokomentarisala :*Ovi radikali brate,najludji su majke mi,koji carevi brate,u vidi ona zastava je bila i na našim tekmama!*.
    Složenom mešavinom intuicije i logike iznedrio sam zaključak da oni takodje smatraju da je Minja car i da je potez vlade na mestu.Takodje isto misli još oko 45% naroda garantovano.Samo treba otići na prava mesta da ih nadjete.
    Da li mislite da neko od onih 40% Srba koji imaju završenu osnovnu školu ili neki od onih 60% koji cepte čekajući početak matinea Ranjeni Orao-Selo gori a baba se češlja-Moj rodjak sa sela ne misli da je Minja trebao da mu jebe majku jevrejsku američku narkomansku?
    Vukajlija nije dobar uzorak za Cesidova istraživanja. :))
    :))

• iskusni interpretato

Isuviše mnogo bezobraznih i bezobzirnih igrača u igri koja može da naruši ponos i moć velikog brata, a i pozicije mnogih, pravih ili krivih u domaćoj vlasti-ne bih žurio sa zaključkom, naročito posle procene da je vest o miliončetu ustvari procurela preko finih i moralnih Amera-više nije ni važna autentičnost i pouzdanost izvora...Momak bi trebalo ovde da odgovara, a to nije najveće trošenje para koje čeka ovu zemlju zbog "malih rezultata". On je sam ispao glup što je pristao da uđe u Skupštinu...

• obelix

Nemam nista protiv Miladina. On je jadnik najebao zato sto je prebio (lupio samar) klincu iz uticajne americke porodice. Kasnije Miladin nije smisljao svoje poteze, drugi su vodili racuna o tome i zavrsilo je najvecim idiotlukom koji je nasa vlast mogla da uradi.
    Ponovo se pokazala ogovaracka i izdajnicka nota naseg naroda. Vest je dosla do novinara istog trenutka i mnogo mi je drago zbog toga, iako sam polako poceo da zalim ovog mucenika. Da je placanje zavrseno u tajnosti Miladin nikad ne bi morao da oseti crnacki ghettoblaster.

• Џими

Код нас се погрешно повезује давање једног милиона долара са спашавањем Миладинове гузице. Боли државу дупе за њега. Држава једноставно плаћа ту лову јер је њен званичник у САД сјебо ствар тако што је прошверцовао идиота.

• mali prst

Da sam ja na mestu Amerikanaca ne bih trazio ni pare ni izrucenje ... samo da Minjica provede petnaest minuta sa Cak Lidelom u oktagonu:

http://www.urbangrounds.com/images/Chuck_Liddell_3.jpg

(To je ovaj kasapin odozgo)

• Kurd

Ja sam za to da meni daju milion evra za njegovu slobodu!

• ZEROCOOL

Vazelina za Miladina.

• Moćni Ming

Ja sam za to da se otvore još dva vrtića za milion evra...

• necro

@Obelix
    Ma nije mu bas lupio samar, klinac je bio u komi mesec dana. Dok bi kod nas ovakve stvari prosle: "Jebiga brate kafanska tuca, desava se", u AmeriKi to tako ne moze.

A drzava je odradila ono sto je mislila da treba, da nam se Ameri skinu sa vrata.

PS
    Koliko je para pokradeno, pa niko to ni pominje, u odnosu na razne "afere" ovo milionce izgleda kao dzeparac prosecnog osnovca.

• Џими

Чак је Србија добро прошла. Као што написах раније, не ради се ту о шамару, него о кривичном делу нелегалног извођења из земље човека за којим је расписана потерница.

• necro

A jel mislis da bi Ameri ostavili njihovog Dzona u nekoj zemlji treceg sveta, ili bi ga odmah vratili nazad u Arizonu, ako treba i vojnom silom?

Jel mislis da bi nam platili nesto? platili bi al' .!.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.