postoje problemi, nadam se da neko čita pitanja autor - terminator, koči i stagnira sve s vremena na vreme, tj. posle par koraka već.Мишљења сам да ако неко прочита онај твој предлог, да ће нам свима бити оно право добро. И птице ће да цвркућу, ал оно баш супер. И небо ће да буде ружичасто. Мени ће онај несретни комшија да опсује само једног Бога, пошто ће и он бити прааво добро расположен. И дјеца ће трчати по кварту. И смијаће се. Животу. Зато што је лијеп. Позивам модулаторе да прочитају маријин предлог. За боље сутра. За Вукајлију, за ћаћу каизена, за бољитак.
Ноћ је предивна, и звијезде се виде.....
Da sačekaš pa da ovi iskusniji modulatori vide šta s tim?Договорито!
Него, не мора бити за рекламирање. Довољно је да један модератор изрази своје мишљење тако што ће је обрисати из предлога за брисање, а оне за које одлучи да се шаљу на гробље остави их у листи. Чисто да не буде пусто на теми. Ево мени би била занимљива тема само због тога ако рецимо кафка предложи нешто своје за брисање. Баш би ми било занимљиво да видим шта то њему није било довољно добро. Узимам га чисто за примјер. А практична страна је већ речена...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.