Stalno se moram opet prijavljivati
  • selenijum

Pitanje se nalazi u imenu teme. Koji god link da otvorim u novom tabu, moram se ponovo prijaviti da bih mogla ocjeniti, komentarisati i sl. Šta je za reći?

Ps: danas je sve normalno ferceralo, ali mi sad već polako ide na hmm...hmm..kurac.

• Johnny Kurajber

Kod mene je bilo isto al' se sredilo sada. Ne ispada.

• Električar 

Mene zeza ocenjivanje, čim ocenim izbaci me.

• bojanboj

I mene jebe od ponoći,stalno moram da se prijavljujem iznova...

• Remac

Ja kada se odvalim isto mi se sranje desava, vjerovatno da to ima neke veze i sa tobom kada se ja napijem

• Срна

postoji već ovo u : pitanje autor - odgovor terminator.

• Rinsvind

Mene zeza ocenjivanje, čim ocenim izbaci me.

• Facafacaa

Ремац смањи алкохол, ево и мене почело избацивати

• Električar 

Remac to je sigurno do onog feleričnog napajanja.

• Срна

ljudi, ja pokušala da dam predlog, nadam se da moderatori i admini čitaju ovo:)ako ne sad, videće,oke će biti.

• selenijum

Jebo mater i ja sam "malkice" popila (ne znate koja mi je muka pisati sve tačno pa onda prepravljati 80 posto pogrešnih riječi), al nisam baš toliko odvaljena...Ovo me nervira.

• Скелетор

ja jesam popio malo, ali meni igra slika samo gore-dole, a mogu da ocenjujem...

• Срна

ljudi, dajte subota je, svi smo popili:) ali, to ne znači da ne šljakamo:)

• selenijum

Blago tebi ti si malo :D

• Električar 

Ja nisam ništa pio, ali opet ne radi.

• bojanboj

Eto sad čim kliknem na DODAJ SVOJU DEFINICIJU traži mi ponovno prijavljivanje..

• menijesamodosadno

КАИЗЕН покварио вуку. :)

• Remac

Ma do mene je ljudi ne sikirajte se, sutra kad povratim sajt ce brze i bolje raditi

• messalina

Hm, čudno, ja nemam tih problema...

• Facafacaa

Мјешалицо, Бог ти дао, ај ти мени одговори на терминатор теми кад већ нико други неће. Предзадња страна. Фала љепото.

• Срна

postoje problemi, nadam se da neko čita pitanja autor - terminator, koči i stagnira sve s vremena na vreme, tj. posle par koraka već.

• selenijum

Ovo je diskriminacija, kazan nas diskrimineiše jer nismo uplatili ktitore (bar mi koji nismo) :D

• Remac

marya dee ma jesi li ti neka koja prodaje servere? Evo napravicu ja server za kanter pa ako ce bolje raditi sajt zbog njega, ostavicu komp citavu noc upaljen

• Скелетор

meni sve šljaka odlično, osim percepcije...trenutno...ali svojom krivicom

• Facafacaa

postoje problemi, nadam se da neko čita pitanja autor - terminator, koči i stagnira sve s vremena na vreme, tj. posle par koraka već.

Мишљења сам да ако неко прочита онај твој предлог, да ће нам свима бити оно право добро. И птице ће да цвркућу, ал оно баш супер. И небо ће да буде ружичасто. Мени ће онај несретни комшија да опсује само једног Бога, пошто ће и он бити прааво добро расположен. И дјеца ће трчати по кварту. И смијаће се. Животу. Зато што је лијеп. Позивам модулаторе да прочитају маријин предлог. За боље сутра. За Вукајлију, за ћаћу каизена, за бољитак.
    Ноћ је предивна, и звијезде се виде.....

• messalina

Faco, videla sam pitanje, ali kako bih ti rekla, ne znam šta da ti kažem :)
    Da sačekaš pa da ovi iskusniji modulatori vide šta s tim?
    Meni se čini da bi, koliko god praktičnu primenu to moglo da ima, opet bila neka tema u kojoj bi se, iako mi to ne želeli, reklamirale definicije.

• Električar 

Faco kolko bogova ti imaš?

• Facafacaa

Da sačekaš pa da ovi iskusniji modulatori vide šta s tim?

Договорито!

Него, не мора бити за рекламирање. Довољно је да један модератор изрази своје мишљење тако што ће је обрисати из предлога за брисање, а оне за које одлучи да се шаљу на гробље остави их у листи. Чисто да не буде пусто на теми. Ево мени би била занимљива тема само због тога ако рецимо кафка предложи нешто своје за брисање. Баш би ми било занимљиво да видим шта то њему није било довољно добро. Узимам га чисто за примјер. А практична страна је већ речена...

• Срна

ne prodajem servere, ni defke:) hvala svima, ali to je bio samo predlog.tek večeras i imala prvi post na forumu.ako pomogne, mašala, ako ne bože moj.p.s. porodično i obligaciono pravo nije moja struka:)

• Facafacaa

Faco kolko bogova ti imaš?

Једног море. Но комшија обично сује по три, четири. Кад ошине само једног, значи да је добро расположен.

• Električar 

Moja baba suje kalendar, tu nema omaške pokriveni svi sveci.

• selenijum

Ma ne skrećite mi sa tebe sunce li vam kalajisano!!!!!!!11

:D

• Facafacaa

Е баш ти је супер тема, добро нам је овде бити. Имаш пиву кад се вратим у БЛ.

• Električar 

Ako opsuješ gazdu više se nećeš prijavljivati.

• selenijum

Čuj kad se vratiš....Šalji odmah fedeksom...

MA KO PSUJE KAZANA DA SADA ODMAH SADA PRAVIM BELAJA!!!!!1

• kaizen

Ovo je popravljeno.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.