- a
hajd kreni prvi
- s
isto kao celt...svaki put kad odem kod matoraca...ne znam zašto...posle 2 sata oćem da ujedam
- a
3 dana ja taka bila i spavala, spavala i sad ne mogu danima do 4 ujutro.
Jedi iz plastičnih i kartonskih sudova Neki virtuelni - l
celt, stratimire, moja sestra ima isti problem, ali ona postane nervozna čim sleti i izađe s aerodroma. posle par dana prestane da se nervira... ali to nema veze sa bensedinima... :nevino zvižduće:
- a
Pio ne pio ne gine ti

ovako..
svakog jutra kad ustanem pomislim "e danas se neću uključivati na vuku, smorili su svi a ja sam najviše smorio, i sebe i druge..napraviću pauzu, a ni sajt više nije što je bio"..i onda se opet uloguje, opet pokušavam da pročitam i napišem nešto pametno...komantarišem sve manje i manje, ne mogu više da objašnjavam da sam ja ovde zbog zezanja, da bih se zajebavao, i na tuđ i na svoj račun...i opet isto..svaki dan...

само да се изјадам, ово није страшно па смем, лулаби се константно издркава на мене, нарочито када дам неки аргумент за нешто, онда побесни и одбруси ми нешто, неретко и увреди али без псовања него онако културно, и закључа тему тако да не могу да јој одговорим; не знам који јој је ђаво више и како да јој се помогне да преброди та ружна осећања која гаји не знам из ког разлога..

Leksi bolje ti je da iskuliraš, nego da produbljuješ problem kojeg možda i nema. Okej, iznapušava te tu i tamo. Možda je u PMS-u, možda joj iz nekog razloga ideš na kurac ili umeš da preteraš u nekim stvarima (pojma nemam, pretpostavljam samo). Stvar je u tome što na ovaj način ništa nećeš da rešiš.
Jedino bi pomogao otvoreniji razgovor, al' sam ja kad sam to pokušao sa modom sa kojim smo par članova i ja imali problem, popio ban zajedno sa celom ekipom. I to apsolutno bez razloga.

хвала на савету, али ја ни не мислим да ту има помоћи, нити окривљујем што је у пмс-у или надрндана из било ког разлога, него чисто хоћу овде да се изјадам, пошто тако закључа тему па не можеш да одговориш на истој теми, и да хочћеш и да нећеш, просто као они људи што спусте слушалицу или кажу своје и побегну да не би чули одговор... Па ти причаш около шта би му све реко.. :)