Garant ste skapirali sta hocu da kazem :)
Hajde da pronadjemo bolje nazive za odredjene stvari na ovom sajtu:
-Čet bi moglo da se preimenuje u Ćaskanje (trenutno se duzinski ne uklapa u meni gore)
-Banovan! ----> Udaljen (sa sajta), izbacen (sa sajta), prognan (sa sajta)...
-Hejter! ----> Drkoš, Drkadzija, Delikvent, Sirovina, Prestupnik, clan sa nekorektnim ponasanjem,...Predlazite...
Moj predlog je da sve ostane u nekim zdravim granicama... znaci bez insistiranja na prevodjenju nekih ustaljenih/odomacenih stranih reci.- M
Reče Marijana jednom na čet da se za banovane promijeni naziv u "Poslat/a u ćošak". Mene se sviđa, vama?
- M
Čet - (trenutno bez naziva)
Banovan - Oslobođen daljeg samovoljnog učestvovanja na sajtu
Hejter - Mrgud, mrzač - M
A kako bi se zvao ženski moderator mif 0_o? :)
- M
Moglo bi umjesto "Odjava" da piše "Odjebi se".

Сјајна идеја. Подржавам у потпуности. Ево пар предлога које не бих мењао:
-Чет; Ћаскање
-Банован; ОдјеБАН
-Хејтер; Гаргамел
-Модератори; Најјебенија странка ; редар, или редара (ако је женско)
-администратор; Ћале
-спамовање чета; Своје мисли, задржи за себеОво су неке радикалне мере које би можда допринеле на хумору, али и на дисциплини. У осталом: Ред, Рад, и Дисциплина...

Meni se predlog ne dopada, ovo su neki ustaljeni izrazi koji po meni treba da ostanu. Sajt je već dovoljno neozbiljan, nije potrebno da ide u krajnost. Takodje, mislim da reč "moderator" ima neku težinu, a samim tim i izaziva neko poštovanje, što se ne bi moglo reći za reč "redar" ili "dežurni". Isto važi i za administratora.
- M
Forum bi mogao da se zove Vukajlijum, a?
- rv
Apsoluto dobar predlog. Tako bi se oslobodili nakaznih termina - defka, repka, hejtovanje i sl.
- s
Mora se odnekle poceti, zar ne?
- Ž
Sviđaju mi se:
-Poslat/a u ćošak
-Baksuz i
-Ćale - m
banovan - streljan
moderator - ministar
administrator - car
hejter - pičkica
forum - rasprava 
Molio bih da se obrisu moji i komentari prvog srpskog vampira sa ove defke: http://vukajlija.com/tragovi-kocenja/89685 .
Blagodarim.едит: обрисано
- M
Da se ili forum ili čet zove "Kenjarijum".
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.