U proteklih godinu dana primetio sam da nisam normalan i to zbog nekoliko razloga:
1) kad god cujem neku frazu ili novi sleng (koliko god da sam pod uticajem cuge ili neceg drugog i gde god da se nalazim npr. ovaj poster koji sam postavio posle neke jebacine (na koji nemojte lupati nista jer ga nisam okacio zbog reklame), odma vadim neku aparaturu za pisanje, jer sto se odma ne zapise, odma se zaboravi i onda u dogledno vreme, postavljam zapisano kao nenormalan
2) razmisljam i racunam kada je to dogledno vreme (po nekim proracunima najbolje je oko 3 sata jer tada do nekih 9-10 stoji na prvoj strani)
3) kad neko postavi poster koji sam video pre 45 godina, lupam plag i - i nekom nenormalnom logikom pronalazim originalni
primer 1
primer 2da li se slicno desava i drugima ili treba da zatrazim profesionalu pomoc pri lecenju glave? :D

Пис'о сам ја нешто о томе. У сваком случају за лудару.
- I
Ja danas imam slobodan dan i ceo dan sam na Vukajliji, nikako da mi dosadi. Lepo je hteo Kostić da mi banuje sva tri naloga ja nisam znao to da cenim.
- I
"Doš'o mi kratež u čitaonicu-Дошао газда стана кога сам скратио за кинту да ме тражи"
- S
Gde nema jebeni uticaj, jednom dok sam drkao, onako gledam bobana i sine mi ova ideja. Takodje i kad sam trebao da raskinem sa devojkom dok sam kenjao mislio sam na koji nacin da raskinem, sta da kazem i u trenutku mi padne neka ideja za definiciju i brzo obucem gace i odem da je napisem. Kad sam je napisao tek posle 4, 5 sati sam se setio da trebam da raskinem sa curom.
- SJel si se bar setio da obrišeš čmar?
Ja ne brisem dupe.

Meni skoro u svim segmentima ima negativan uticaj počev od toga da se skoro svakodnevno iznerviram na situacije izmišljanja slenga, defki sa strajakg humorom i naslova definicija kao hibrida portala Njuza i časopisa Kurir, do veoma ozbiljnog pizdenja na epileptične slike lama, sova, đovaka i papagajskog provlačenja fazona tipa JA JEMEN, nekih devetar-cokulićkih nabeđenih navijačkih fazona, kao i nekih 9gag fazona za koje da živim 'iljadu leta ne bih mogao da skapiram kako i zašto nekome mogu biti smešni. Uz to sve, ode mi dosta vremena na ovaj sajt, da to vreme potrošim na skoro pa bilo koji drugi način, bolje bih se ovajdio. Na kraju, jedino pozitivno je što sam upoznao nekoliko dobrih ljudi, i što se može ponešto vispreno i lepo pročitati. Summa summarum, sve ređe imam motiva da dolazim na ovaj sajt kao i da pišem...
- S
Lolol Učo, reče ti Terminatorka :)
Lolol Učo, reče ti Terminatorka :)Vidim i ja.... jebiga, moram okačiti neke tviter i straobalno kul defke, bacit' par urbanih fazona, okačit Prajd bedž, pušćat' neke sektalike i te stvari, biti femsi je mast hev ajtem vele ljudi. E sad, šta im l' je taj ajtem, đavo će ga znati, neko jevropejsko sokoćalo garant. Ovako k'o seljak niđe nisam prist'o, neće me htet' ni moja Koviljka, džabe mi i novi traktor i svi priključci :D
- S
Терминаторкице, јеси чула за израз " трансфер блама " ?

Šomi, mnogo si smešan. Devojka je lepo rekla šta misli i svoje stavove.
Na mene je Vukajlija uticala poprilično. Kada sam dostigla poslednji stadium zavisnosti, trgla sam se i rekla sebi "dosta". Ta zavisnost se odrazila i na komunikaciju sa mojima, svaka druga reč vukajlija. Ko o čemu ja o vukajliji. Sa drugima sam normalno komunicirala. Ipak sam bila svesna da ako progovorim nešto u vezi Vukajlije ispašću luda. Jebiga, puna je zaraznog humora pa se da lako navući. :)
Naučila sam da se kontrolišem i povratila sam društvenost, ali još uvek nisam naučila da nekoliko dana ignorišem Vuku pa zato povremeno tražim banove. :)
To je ovaj fazon:
http://splicedwire.com/03reviews/monster.jpg
Naučila sam da se kontrolišem i povratila sam društvenost- M
Hahahahahhaha
A što se tiče temeЈебига, прешо ми хумор на виши ниво.