Svi ste culi za ovu spisateljicu krimi-romani. Nacin na koji ona pise je neprejebiv. Do sada sad procitao 15-ak njenih dela, a nameravam da procitam ceo njen opus. Stvorila je svog lika, Herkula Poaroa, heroja sivih celija, koji razresava sve moguce misterije. Moja omiljena knjiga je ''Ubistvo u Orijent ekspresu", i tvrdim da ne postoji nista slicnog kvaliteta u svetu krimi-romana. Ono sto mene zanima je sta ste vi od nje procitali i kakvi su utisci?

Прочитао сам око десетак књига, мада ми је ретко која остала у сећању. Јебеш га, заиста су занимљиве, ал после неког времена скапираш формулу, па крај и није толико изненађење. Није ми се дало да читам оне са Мис Марпл, навикао сам на бркатог Белгијанца и све остало ми је деловало досадно. Оно што бих издвојио је "Убиство Роџера Акројда". Кад сам га прочитао, само што ме шлог није стрефио. Јес био сам клинац, али и дан данас не могу да верујем како ми је матора (додуше, тада млада) Агата увалила подмукли дилдо у буљу.
Прочитао сам око десетак књига, мада ми је ретко која остала у сећању. Јебеш га, заиста су занимљиве, ал после неког времена скапираш формулу, па крај и није толико изненађење.Sa ovim se slazem, pojavljuju se obrasci. E, upravo zbog toga volim 'Ubistvo u Orijent ekspresu", odstupa od sablona. Nikad ni pomislio nisam da su svi ucesnici u ubistvu.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.