Vaša dobra dela
  • P

Da li ste ikada u svom životu učinili neko dobro delo zbog kog su vas mnogi ishvalili, a vi se ponosili istim? Da li ste ikada nekome pomogli u nevolji, spasli život ili slično i da li je to ta osoba umela da ceni?

• Eclipse

ja sam jednu curu spasila od silovanja i dugo nisam o tome pricala, bilo mi je to prestrasno pa sam se lijepse osjecala kad nisam mislila o tome, ali naravno u malom gradu se saznalao za to pa su me nakon nekog vremena ljud poceli ispitivati o tome. a sto se tice djevojke koju sam spasila nikad mi se nije zahvalila, ni ne pozdravi me na ulici... al jbg ne zamjeram joj to previse, kontam da je i njoj lakse kad uopste ne razmisla o toj veceri...

• Warner von Latinsche

Помог'о сам слепцу да пређе преко улице, нисам дао цигану који проси ни динар за цигаре и отер'о сам муслимане из села.

• sunshine

Drug je upao u bunar kad smo bili mali.. I ja sam trčao kroz naselje i drao se "Upo Mišo u bunar i tako su ga spasili"...
    Danas sam uradio kolokvjium umesto kolege..
    Često stajem sa autom ljudima koji idu iz grada u moje naseelje, iako ih ne poznajem..
    Ma radim sve, fin dečko, lepo se oblači ima lepe fine čarape i živi za fajt.

• Eclipse

To što postojim.

ti bas volis djevojko da se narod s tobom sprda ???

• Ј

На Дуому у Фиренци написао огромним словима „СА ТРИ ПРСТА МАМУ ВАМ ЈЕБЕМ БРЕ! КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!”

• DS

Никоме не стајах на путу, никоме се не склањах.

• Ognjetina

sunshine
    Često stajem sa autom ljudima koji idu iz grada u moje naseelje, iako ih ne poznajem..

ja obavezno ponudim ride ljudima koje znam... sad strancima nikad ce me neko siluje xD

• Pinki™

Ja sam pre neko veče pokupio nekog stopera i lik mi počeo pričati kako taslači svoju strinu, kako ima neke pištolje puške, neki ludak. NIKAD VIŠE!

• B

Okupao sam se. Dobro delo za moju okolinu, samo što mi spomenik nisu digli

• Facafacaa

Истоварио сам ђубар.

• Луди Чак

Nemeš taj đubar ovde istovarat! :)

• Električar 

Jedem svinjetinu i pijem pivu!

• Predražinjo

Kad se našikam, ne pravim haos.

• hejtful

U zadnjih mjesec dana sam naš'o četiri telefona, i vratio sam sve i jedan. Dva su bila krš, druga dva su bili neki skupi. Malo se kajem, al' ko ga jebe...

• Хујо Смрад

Napiso sam jedan mnogo kul sastav, a i stalno crtam.
    to više nisu dobra dela, to su REMEK DELA!!

• bvdlga

U ponedeljak uvece krenuo u izlazak,trebao u 11 da se nadjem sa devojkom,i naletim na cigu nekog u kolicima kod depoa na Bulevaru,i on kao "Bato,bato aj mi pomognes". I ja sta cu,poranio 10 minuta,gledam ga onako jadnog kazem ae,kazi sta osh."da me odguras do stanice". E sad fora je sto ne mogu da ga guram,nego sam morao da idem ispred njega i da ga vucem za neko govno,i to sve onako pored Vise poslovne,onih nekoliko kafica,do stanice 32. Vice ciga "pazi rupu,ne tuda", ja slusam i vucem...Na kraju mi se zahvali,oni ljudi u cudu,ne veruju sta se desava,a ja odoh s' osmehom na licu na pivdzanu.

• Comatose

Bvdlga

Brate ti ćeš u raj sigurno. Ja sam išo u crkvu pre dve sedmice, je l' se to pika?

• Towelie_

Spasio sam dvojicu ortaka od davljenja u razlicitim situacijama. Ne moze se opaisati kojom snagom i silinom su se drzali za mene.

• Слепи

Ne moze se opaisati kojom snagom i silinom su se drzali za mene.

Баш ме чуди... лололо

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.