- P
Da li ste ikada u svom životu učinili neko dobro delo zbog kog su vas mnogi ishvalili, a vi se ponosili istim? Da li ste ikada nekome pomogli u nevolji, spasli život ili slično i da li je to ta osoba umela da ceni?

ja sam jednu curu spasila od silovanja i dugo nisam o tome pricala, bilo mi je to prestrasno pa sam se lijepse osjecala kad nisam mislila o tome, ali naravno u malom gradu se saznalao za to pa su me nakon nekog vremena ljud poceli ispitivati o tome. a sto se tice djevojke koju sam spasila nikad mi se nije zahvalila, ni ne pozdravi me na ulici... al jbg ne zamjeram joj to previse, kontam da je i njoj lakse kad uopste ne razmisla o toj veceri...

Drug je upao u bunar kad smo bili mali.. I ja sam trčao kroz naselje i drao se "Upo Mišo u bunar i tako su ga spasili"...
Danas sam uradio kolokvjium umesto kolege..
Često stajem sa autom ljudima koji idu iz grada u moje naseelje, iako ih ne poznajem..
Ma radim sve, fin dečko, lepo se oblači ima lepe fine čarape i živi za fajt.- Ј
На Дуому у Фиренци написао огромним словима „СА ТРИ ПРСТА МАМУ ВАМ ЈЕБЕМ БРЕ! КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!”
- DS
Никоме не стајах на путу, никоме се не склањах.
- B
Okupao sam se. Dobro delo za moju okolinu, samo što mi spomenik nisu digli

U ponedeljak uvece krenuo u izlazak,trebao u 11 da se nadjem sa devojkom,i naletim na cigu nekog u kolicima kod depoa na Bulevaru,i on kao "Bato,bato aj mi pomognes". I ja sta cu,poranio 10 minuta,gledam ga onako jadnog kazem ae,kazi sta osh."da me odguras do stanice". E sad fora je sto ne mogu da ga guram,nego sam morao da idem ispred njega i da ga vucem za neko govno,i to sve onako pored Vise poslovne,onih nekoliko kafica,do stanice 32. Vice ciga "pazi rupu,ne tuda", ja slusam i vucem...Na kraju mi se zahvali,oni ljudi u cudu,ne veruju sta se desava,a ja odoh s' osmehom na licu na pivdzanu.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.