PREDLOG: Vraćanje definicija dana
  • milodarka

Predlog je da se vrati lista najbolje ocijenjenih definicija za određeni dan i da se svaki dan najbolje ocijenjena definicija ide na naslovnu (ili ona koja ispuni određeni kriterijum). Razlog je jasan - nove definicije se slabo čitaju i slabo su ocijenjene. Svrha je ista kao kod one teme za predlaganje novih definicija za naslovnu stranu, samo što ovdje narod bira,a ne oni koji su odabrani. Naravno, ostaje i ovaj sadašnji sistem za biranje definicija za naslovnu.

• Dzankee

Ма ко јебе дефке кад су пропале

• Jericho

Ja sam za, iako je Kaizen rekao da ih nece vracati. A ono sto ne uliva ni najmanje nade, jeste to sto je Dzanki protiv :(

• Bruce

već viđeno, već odbijeno

• sunshine

Nema nista od toga, prezvakana tema. Imas kalendar ako te interesuju najocenjenije defke za odredjeni dan.

• milodarka

Mislim, mene baš briga, ali ne znam koji motiv ljudi imaju da napišu definiciju kad im je niko ne čita (osim ako je na naslovnoj) a to hoće li završiti na naslovnoj zavisi od nečije subjektivne procjene.
    PS. Gdje je kalendar?

• sunshine

Ovom "prati autora" najbolji autori su dobili ono sto su hteli, da im defke prati dosta autora i ovaj sistem funkcionise za njih. Novim autorima je tesko da se proguraju sa svojim defkama. Primer autora koji je to uspeo je Ella84 ili Ox, ali u globalu malo ih je.

• Ox

Kada klikneš na DEFINICIJE sa desne strane.

• Зна Мурињо

reko je kaizen u ktitor forumu da to neće da vraća, a kad gazda kaže..

• Jericho

Ladno sam pogodio da je Dzanki protiv, iako je postovao dok sam ja pisao svoju poruku. Aj em ej dzinias!

• milodarka

A vidim, zar kalendar nije bio na naslovnoj? Ali dosta ljudi i ne zna čemu kalendar služi.
    Ok, ja kažem, meni je svejedno, nego mi se čini da je zapostavljen ovaj dio sa novim definicijama, a to je suština sajta.

• Korle

AKo ti je svejedno, nemoj predlagati.

Usput, ovo je već predlagano i odbijeno.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.