Nešto se uzjebalo, pitaj Ninku92 on zna sigurno!
- o
i ja mislim da je problem u kuleru i da se, treba ocistiti....otvori masinu,uzmi usisivac i usisaj,to je jedan lik koji se bavi time meni uradio
A to ima veze sa kulerom znači?
U principu,vaš zajednički savet je da ga očistim od prašinčine i biće sve ok?Ima veze sa koolerom jer se on nalazi tik pored njega, i kada ne radi jedan automatski se greje i drugi.
Preporuka, otvori kućište, iskopčaj sve kablove d tastature, miša struja. Upali usisivač na ono srevo ali gledaj da nešto meko bude na vrhu da pokupi prašinu. Svu prašinu koju vidiš usisaj.
Ako se ne desi ništa javi ovde za dlaje konsultacije.
- Sslobodno produvaj kompresorom napajanje i sve kulere
ahahahahahah :)
Poslušaj ga.

Лаптоп свакако заслужује продувавање, али ако пазариш компресовани ваздух у конзерви, можеш само да направиш још веће зло, ако натераш прашину у формацију чепа. Најбоље отворити и лагано очистити (чиме - не знам), али ако ту ниси сто посто сигуран, а ни новци ти се не дају у сервиз (Њемац ту тражи чак двадесетак евра, стока), најбоље отвориш, па онда компресовани ваздух к‘ вани, да се песнички изразим. Усисивач никад нисам користио на лаптопу, могуће да једнако добро ради посо.
- oIma unutra zlo da nadješ
Ja sam u svom kucistu nasao mrtvog dinosaurusa i 2 ljudska lesa

Caro,evo izveštaja:
Otvorio sam kućište(sva sreća pa nisam astmatičar,umro bi od onol'ke prašine) i onu kutiju od kulera,usisao svu prašinu i prešao krpom.
Uključim komp,ono isto-chip fan fail i ta sranja.Jedina promena je što su mi zvučnici proradili.Mogu probati da restartujem komp,da vidim da li će i dalje raditi.
Edit:restartovao sam ga i dalje po starom,nema zvuka.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.