Ne znam da li se i ostalima to dešava,ali večeras sam par puta odjavljena sa naloga pošto sam htela da ostavim komentar na definiciju i kad sam sa defki autora koje pratim htela da pređem na "regularne" definicije.
M?Šta vi kažete?ED: I,da.Dok sam na forumu-nema nikakvih problema.Sve se dešava samo dok pregledam definicije.
- S
Ili na adrogiranje, da nisi presla?
- S
Znas kako Gogo, tebe muci jedan konkretan problem nepoznavanja gradiva iz deklorovanja adrogena. Mislim da je to problem sve price. Morala bi da se posavjetujes malo....

Meni se upravo desilo. I to pri otvaranju ove teme.. Otvorio sam je u novom tabu i shvatio da sam odjavljen. Međutim na prvom tabu, odakle sam otvorio temu, sam bio i dalje prijavljen. Zatvorio tab, ponovo otvorio iz starog i sad sam prijavljen. Ako me razumeš
- S
kaizen radi optimizaciju Gogo, svi serveri se nadrealno spajaju u jedan i onda se desi da nesto prebaci ovamo, nesto tamo i tebe u sek diskonektuje, Sutra ce bag biti rijesen, nemoj da brines nimalo. Sad se malo strpi. inace nista ne moze pomoci. I meni se desava, ali znam koja je fora.
- S
Ponekad se sam odjavi, dok pregledam neke stvari po sajtu. Slicno kao i kod ostalih
- K
Zvezdu ti jebem krvavu, kikuje me vukajlija na svakih 2 minuta! Pu!
- K
Jebem ti sve!
Sosvirusi
virusi na sajtu ili na mom kompu?
- S
Jel popravio kaizen ovaj BAG?
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.