BAG:Odjavljivanje sa naloga
  • VanGoga

Ne znam da li se i ostalima to dešava,ali večeras sam par puta odjavljena sa naloga pošto sam htela da ostavim komentar na definiciju i kad sam sa defki autora koje pratim htela da pređem na "regularne" definicije.
    M?Šta vi kažete?

ED: I,da.Dok sam na forumu-nema nikakvih problema.Sve se dešava samo dok pregledam definicije.

• urrad

Da nisi možda preko linkova prešla na drugi ili treći server?

• S

Ili na adrogiranje, da nisi presla?

• VanGoga

Nisam,sve uobičajeno kao i do sad.

• VanGoga

Ili na adrogiranje, da nisi presla?

Slobo,ja ti ni ne znam koji je to andrak. :/

• Jabuchillo

I meni se to dešavalo, ali samo ako sam preko linkova prelazio na druge definicije.

• S

Znas kako Gogo, tebe muci jedan konkretan problem nepoznavanja gradiva iz deklorovanja adrogena. Mislim da je to problem sve price. Morala bi da se posavjetujes malo....

• VanGoga

Fala Slobo,sav si mi čitevan i naučno raspoložen u trenutku kad sam skenjana zbog eventualnog baga.
    Al' cenim da ćeš biti džentlmen i objasniti,te prosvetliti me po tom pitanju?
    Sad ozbiljno:jel' ima veze ako mi je bila uključena Turbo Opera?

• Kalashnikov

Meni se upravo desilo. I to pri otvaranju ove teme.. Otvorio sam je u novom tabu i shvatio da sam odjavljen. Međutim na prvom tabu, odakle sam otvorio temu, sam bio i dalje prijavljen. Zatvorio tab, ponovo otvorio iz starog i sad sam prijavljen. Ako me razumeš

• VanGoga

Verovao ili ne,razumela. :)

• S

kaizen radi optimizaciju Gogo, svi serveri se nadrealno spajaju u jedan i onda se desi da nesto prebaci ovamo, nesto tamo i tebe u sek diskonektuje, Sutra ce bag biti rijesen, nemoj da brines nimalo. Sad se malo strpi. inace nista ne moze pomoci. I meni se desava, ali znam koja je fora.

• VanGoga

E,lepo.Hvala ti ko bratu najrođenijem na objašnjenju,Slobo. :)

• S

Ponekad se sam odjavi, dok pregledam neke stvari po sajtu. Slicno kao i kod ostalih

• VanGoga

Evo,meni sad opet...

• K

Zvezdu ti jebem krvavu, kikuje me vukajlija na svakih 2 minuta! Pu!

• K

Jebem ti sve!

Sos

virusi

virusi na sajtu ili na mom kompu?

• MrTestis

I ja se pridružujem! Evo, ovaj post drugi put postavljam. Pokušam da obrišem svoj poster ili malo prelistam definicije i odjava!

• VanGoga

Večeras se bližim rekordu po odjavljivanju i ponovnom prijavljivanju na Vuku.
    Borba titana : bag u klin ,ja u ploču.
    Bez zezanja ,sad me već jako jedi ovo konstantno odjavljivanje sa naloga,ozbiljno.

• S

Jel popravio kaizen ovaj BAG?

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.