- l
makar bih probala da upišem glumu. napustila bih onaj fakultet koji sam studirala (i jebiga, završila) i probala da upišem nešto što zaista želim. otišla bih u inostranstvo da radim kao dadilja ili tako nešto.... ne bih dopuštala određenim ljudima da se prema emni ponbnašaju onako kako su se ponašali... mnogo toga bih drugačije. manje bih se plašila života... .... ok, idem sada da se ubijem....

- Уписао бих се у музичку школу са 7-8 година, био сам глуп кад ме кева терала, а ја нисам хтео.
- Пустио бих косу почетком основне школе и тако фурао до краја средње.
- Више бих читао добре књиге, а мање шит књиге.
- Више бих учио за време средње школе.
- Професорки српског бих дао привилегију да ми облајви док је још млада, касно сам схватио да је била хоћна. Сад је ем оматорила, ем ја нисам доступан.Сетићу се, има још гомиле ствари.

Ја бих рецимо овако:
- Рекао Рајки да ме упише у музичку од малих ногу. (Није никад знала да ја волим гитару иначе би ме уписала)
- Не бих био лучоноша у основној.
- Не бих престајао са кошарком.
- Наћера' бих себе да имам радне навике (слагање одјеће, склањање исте за прање, небацање чарапа по соби, учење, читање...(што, јелте могу и сад, али оно...))
- Био бих јако безобразан према гњидама од особа, укључујући и ђевојке.Има сигурно још, сјетићу се...

Ja bih recimo mozda manje cepao soni. To je bas ono nekvalitetno gubljenje vremena.
Регистровао бих се 2007. на Вукајлију.E to!
Od ostalih aktivnosti:
- nastavila bih sa treniranjem košarke
- upisala bih i srednju muzičku i zavolela bih violinu IPAK (sad je volim, onda jok)
- u četvrtom osnovne bih pristala na kukumavčenje od strane majke da obučem suknju, i počela bih da praktujem taj komad odeće
- ne bih imala prvu i veliku ljubav, već bih mu zavrnula jajca
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.