Београђани, ди да купим муштиклу?
  • Стеван

Зна ли неко где има продавница са оваквим стварима? Треба ми женска, елегантна, попут Одрине:
    http://www.vesti-online.com/data/images/2009-12-01/13817_odri-hepbern_f.jpg?ver=1259640746

• Christine

a ja hoću pljosku.
    ozbiljna sam.
    :)

• d

Pljoska ima u Mamut... al se sad zove Vulkan.... menjaju mu ime, ne mog da zapamtim :)))

• Christine

pljoska u knjižari? naaajs :D

• d

Ima, ja kupio drugaru za poklon:))))

• Стеван

Christine

a ja hoću pljosku.
    ozbiljna sam.
    :)

Немам ја ништа против тога да жене лочу попут мушкараца... Али ипак је лепше гледати женско које пуши, ако ме разумеш.

• rnrt-rain

Nisam beobradjanin al' znam da imam jednu negde.

• d

Lele kaki natpis ... Kristi :)))

• Natnat

Bilo je...ček da se setim...onaj jedan prolaz od Čika Ljubine ka Knezu, baš super radnja, ali ne znam da li još postoji. Baciću pogled ovih dana ako u međuvremenu ne pronađeš.

• Стеван

Хвала. Иначе, ове информције прослеђујем другој особи, пошто сам ја данас био са пар људи у куповини... И обавио све.

Ако се не варам, сутра је пошљедње време за куповину овог поклона, тако да неће бити користи од твог извиђања... Али хвала на доброј вољи :)

Можда ће још неко да да добар савет...

• Petar Pan Pezo$

Pogledaj u radnji koja prodaje lule, muštikle, upaljače i slično u pasažu u Knez Mihajlovoj, s desne strane ako ideš ka Kalemegdanu, oko Legenda, mislim da je odmah iza ali nisam sigurna. U svakom slučaju pasaž u kom je i kafe Vrući gavran.

ovo sam sad video na nekom forumu, mada je ovo post iz 2008 još tako da nemam pojma dal radi ta prodavnica još uvek.

• Jericho

Mislim da ta vise ne postoji, ali postoji druga sa slicnom robom u prolazu od Kneza prema Milenijumu. Malo je zavucena.

• Valdemar

Kad kreneš Knezom od Albanije prema Kalemegdanu, prvi ili drugi haustor desno ima unutrašnje dvorište, i u njemu mala prodavnica pribora za pušenje. Imaš upaljača, lula, muštikli i sto raznih čuda. Ni cene nisu baš visoke. Preporučujem. Pogotovo su dobri oni benzinski upaljači u obliku furunice, kao što su ih imali naši stari.

• Стеван

Корисне информације, хвала вам.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.