Koji skuter da kupim?
  • Roditelj

Cena do 2000e, skuter do 50 kubika.
    Znači koji i zašto?

Bez spema i hvala unapred.

• .Vule

Ohoho, dobar budzet imaš boli te kurac...

• Roditelj

Daj predloži neki kurac...

• Duče

Пијађо, и запосли се као поштар.

• merci

jel ti ovo lici na forum o skuterima?

• Roditelj

jel ti ovo lici na forum o skuterima?

Liči mi na podforum raznorazna pitanja.
    Rekao sam bez spema, ne smarajte.

• Bruce

Ni jedan, ima milion boljih stvari na koje možeš potrošiti toliko novca.

• Roditelj

Neka, ja bih ovo.
    Trošiću i na druge stvari, ništa ne brinite lol lol

• Давид

који ће ти скутер, загинућеш безвезе. а добри су кажу они пежоови, ал су скупљи од два сома, ваљда

• СМарко

За 2000 ја бих купио нешто од 125 кубика, више се исплати, ја мислим...
    А до 50.... Што знам, упознат сам само са оним Пежоовим спид фајтерима, не дјелују ми као лоши уопште, мада су мало скупи

• merci

Trudim se da ne spemujem, svim silama... :) al tema ti je za raznorazna pitanja ipak

• Sale d snajperist

Ja bih za 2000 e polozio vozacki i kupio kola.
    Ako nemas.

Ako imas i to oces bas skuter.
    Uzmi neki peugeot, piago..

• Roditelj

SMarko, ne bih ja kupovao od 50 da imam dozvolu za nešto jače.

Znam da su Pežoovi jebački...aj da čujem još mišljenja.
    EDIT: Idem sad do grada..slobodno predlažite vi

• Sale d snajperist

Iskreno ne bih trazio dalje odma bih kidisao na Peugeot :)

• Alkaloid

http://www.motorcycle-showcase.com/wp-content/uploads/2011/11/Honda-Zoomer-2.jpg

Honda Zoomer, vrlo originalan dizajn pogodan za nabudzivanje i kastumizaciju ako te to zanima.

• Давид

чуо сам да су оне Ђилере добре, и возио сам једном и солидно иде
    ови фазони
    http://www.comparemoped.com/images/Gilera%20Runner%20SC.JPG

• Bruce

Kad sam ja probio licem tri stakla od po 4 mm debljine i zaglavio na hitnoj hirurškoj službi bio sam treći skuteraš za nedelju dana. Kaže lekar da se toliko često gine s tih malih govana da je bolje odmah skočiti s mosta.

Poslušaj SMarka, kupi nešto malo jače, jebeš skutere. Ta priča da se pičke pale na vožnju skuterom je OK, ali mnogo slobodnije se pale na jače motore, ako me razumeš.

• Сантјаго Коровјов

Ja bih za 2000 e polozio vozacki i kupio kola.
    Ako nemas.

Ako imas i to oces bas skuter.
    Uzmi neki peugeot, piago..

Хаха. Баш бих волео да видим то чудо које би купио за иљаду и нешто евра.

Јебеш скутер, узми бајс и боле те курци, или јеси или ниси шмекер, скутер ништа специјално не значи. И да, мој предлог је неки мотор да узмеш, послушај Смарка. И Брус зна шта збори.

• Давид

ма да бре то је погибија само таква, него људи напаљени док не сломи ногу неће се научити

• Sale d snajperist

Хаха. Баш бих волео да видим то чудо које би купио за иљаду и нешто евра.

Pa ako uzmes u obzir da ti je prvi auto, i fica je dobar.
    A ima za oko 1500 evra finih golfica 1,2...
    Nisam ja rekao da kupi nekog bmw-a novog ili sta ti ja znam.

• .Vule

Slazem se da ne bih bacao tolike pare na skuter, ako nekome zatreba savet za nesto jeftinije evo,
    http://www.pedamotor.com/photo/200942023574259832.jpg
    preko 20 000 prešo, radi ko sat.

• .Vule

Баш бих волео да видим то чудо које би купио за иљаду и нешто евра.

Za 1500-2000 mogu da se kupe solidna kolica za početak.

• Сантјаго Коровјов

Не би ти остало 1500 евра. Ја кад сам полагао вожњу све укупно, полагање на Југићу јми је изашло око 30000 дин. Е сад, је л' су повећали цене пошто је било приче о томе, да ће бити 60000-70000 обука или тако нешто?

• C60

Ја сад полажем, плаћам око 300 евра, једино ако се баш скоро нешто није променило. :)

• Bruce

mene je polaganje koštalo 250 maraka u ono vreme - platio gazda umesto mene, a onda mi nije dao 6 plata :)

• .Vule

Jebiga, ko ima propise za skuter mora da odradi 30 casova, plus polaganje...

• BeboP

СКУТЕР ЗА 2 ТИСУЋЕ ЕВРА? Нисам знао да имамо ексцентрике на вукајлији.

• RH

Eo ovako, pošto sam delimično u tim vodama...to jest dugi niz godina sam vozio raznorazne skutere.
    Prvo, ne znam dal oće da te zajebu ovi što ti predlažu peugeot, al u svakom slučaju ako ti ponudi neko za džabe onda ga jedino uzmi. Peugeot nikad nije ni bio u vrhu, al po cenama je bio u rangu sa mnogo jačim firmama.
    Ni danas niko ne zna za koji su kurac tolko skupi. E sad, do dvehiljade i neke, recimo 2003-4-5 su još i bili iole kvalitetni...a danas su im sve fabrike premeštene u kinu (dobro, i drugi su premestili fabrike tamo, zna se iz kojih razloga) al oni bukvalno više ništa ne ulažu u te skutere i proizvode takvo đubre da su danas samo za nijansu bolji od najobičnijih kineza koji su 5-6 puta jeftiniji. Čak imaju i jedan model (V-Clic) koji je 100% čist kinez na koji samo idu oznake peugeota.
    Znači moje preporuke da ih zaobiđeš. Ja trenutno imam jedan peugeot Vivacity iz 2001 godine i kažem ti, u to vreme su pravili solidne skutere...a ovo posle je užas. Al uvek se najviše mase ložilo na njih...Znači novije speedfight-e izbegavaj, novi vivacity je isto smeće teško, a jet-force koji je najskuplji i najlepše izgleda možda od svih skutera na tržištu (doduše loš kvalitet su uvek pokrivali šminkerskim izgledom to priznajem) je možda njihov i najveći promašaj.

E sad...zna se koji motori su na tronu vozila sa dva točka...Suzuki, Honda, Jamaha, Kawasaki...a kod skutera su apsolutni vladari Italijani...znači Gillera, Aprillia...koji god od ova dva izabereš nećeš pogrešiti samo što mislim da ne možeš nov da uzmeš za 2000 nego polovan, star nekih godinu-dve, al i to ti je ko novo...onda Piaggio ima model Energy koji je odličan...i tako...uglavnom, za te pare možeš da kupiš avion od skutera.

I ZAPAMTI....BEZ KACIGE NEMOJ DA IDEŠ NI DO PRODAVNICE BUKVALNO...AKO TREBA DA SE PREVEZEŠ SAMO 50 METARA NEMOJ DA TI BUDE TEŠKO DA JE STAVIŠ NA GLAVU.
    Nadam se da sam pomogo bar malo

• kilervgmmm

Mica ubica ispod plavog mosta 20 e to je 100 puta mica ubica i garant ce ti dati popust na veliko. I moz da se ozenis za te pare. Elem sacekaj da polozis pa kupi kola/motor. Sa skuterom mozes samo po gradu da ides dok zategnute maloletnice vlaze. Al golf je golf. Po vecim gradovima moz da posluzi skuter ipak. Ipak da imam 2000....

• Sale d snajperist

Не би ти остало 1500 евра. Ја кад сам полагао вожњу све укупно, полагање на Југићу јми је изашло око 30000 дин. Е сад, је л' су повећали цене пошто је било приче о томе, да ће бити 60000-70000 обука или тако нешто?

Tek od septembra ako se ne varam.
    ja sam se raspitivo oko 300 evra je polaganje obuka i svi ti kurci..
    Znaci jos bolje ostalo bi ti vise za te pare itekako imas da nadjes auto dobar za pocetak.

• Марко 

Zajebi ta govna, bolje kupi neki polovan auto, teze je poginuti. Moj cale je nasao odlicno ocuvanu Jamahu od 101 kubika, skuter, ne motor. Platio 650 jevreja, ima papire, ima sve kurce. Ja sam drugi dan otkako sam seo na njega zamalo podleteo pod tockove, usralo me da ne poginem, a ni kacigu nisam imao. Onda sam od straha pauzirao sa voznjom nekoliko dana. Slomio sam desni retrovizor na skuteru, a na sebi samo sam ogulio lakat na desnoj ruci i malo koleno. ODLICNO SAM PROSAO. Tako da, zajebi skuter, gomila ljudi je izginula sa tim kurcima. Daleko bilo da se tebi nesto desi, ali zajebana je to stvar. Ako kupis skuter, BEZ KACIGE NIGDE, kao sto rece Renato. ALI NIGDE.

• S

Za te pare plati psihijatra. Možda i uspe da ti pomogne.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.