E ovako... Ova tema je posvecena muzici, ovde recite sta uglavnom slusate od muzike (koju vrstu), ko vam je omiljen pevac, omiljena pevacica, omiljena grupa i omiljena pesma (pesme). Eto, samo to toliko... Molio bih da se tema ne zatrpava muzickim klipovima, vec da se samo komentarise o muzickim ukusima, pevacica, pevacicama, grupama...
Da ja pocnem.
Od muzike slusam najvise rep, hip-hop i stari domaci rok. Cesto i metal a PONEKAD, kad sam u drustvu, neki rodjendan ili tako nesto, pa se nesto i popije onda nesto narodno, ali samo probrano, ne GRAND.
Omiljena pevacica-/
Omiljeni pevac- Eminem
Omiljene grupa- Beogradski sindikat, Riblja corba, Azra, Crvena jabuka, Kerber i Bijelo dugmeOmiljene pesme- Muzika iz filma 8 mile (Eminem), SBS (B.Sindikat), Fa Fa (Azra), Oni su (B. Sindikat), A ti me iznevjeri (B.Dugme), Ako ima boga (B. Dugme), Ratne igre (Kerber), Now you'r gone (basshunter, i turska verzija), 100 godina samoce (Riblja corba), *2 dinara druze, ostacu slobodan, kad sam bio mlad- riblja corba
- M
Eminem nije pjevač. :)
- Ž
.Leb I Sol
.EKV
.Darkwood Dub
.Prljavo Kazalište
.Sade
.Robert Miles
.Chicane
.Sepultura
.Whitesnake i jos neki klasici. - M
Pa reper. :) Mada, bolji je ka' brižni otac, no ka' reper. Nego, da navedem ja ono što volim.
Slušam većinom (99 %) rok muziku, jedan od omiljenih pjevača mi je Hank von Helvete iz Turbonegra, omiljene pjevačice nemam, jedna od omiljenih grupa već pomenuti Turbonegro, a da nabrajam omiljene pjesme, ne vjerujem da bi iko to čita', puno ih ima. - Ž
Toooooo!!!Evo ga i moj stric,cisto da se pohvalim. ☺

Seljo, a Zoran Kalezic? Zivislav Markovic? Mirko Rondovic? Koji si ti nemac pojma. :)
- M
Vule, znaš li što mi se ne sviđa Eminem, zato što ne poštuje svoje roditelje. Nebitno jesu li ti roditelji govna, o njima ne smiješ ništa loše da pričaš, da misliš mo'š, ali to mišljene da zadržiš za sebe, jer, kad tako priča za one koji su ga stvorili, šta bi tek reka' za drugoga?

Nema nista sto ne volim, ali ako bih morao da izdvajam:
Od nasih i ex-YU:
-Rambo
-EKV, disciplina kicme, sarlo, idoli
-Smak
-Leb i Sol / Vlatko, Bodan
-Bojan Zulfikarpasic
-Kultur Shock
-Dino Dvornik
-Josipa Lisac
-Haustor
-Gego i Picigin bend
Od novijih su mi nekako najinteresantniji ovi novi reperi tipa Ajs i Sky, ali bih izdvojio od Skaja onu rok-operu sto je uradio sa bendom "Gliseri", na fazon Zappe.Od narodnjaka volim pokojnog Rodju.
Od ostatka sveta:
-Thelonious Monk (omiljen muzicar moj)
-Miles Davis, Kenny Garrett, Marcus Miller, Herbie Hancock, Keith Jarrett, Weather Report i sve na taj fazon
-Frank Zappa
-Yes
-Santana, (do albuma "Supernatural")
-David Bowie
-Prince
-Jill Scott
-The Meters, Maceo Parker, Saturnino
-At the drive-in
-Tool
-Tomahawk
-Karim Zaid
-NWA, (kad se vozim)
-Michel Camilo, Chucho Valdes, Bebo Valdes, Cachao Lopez, Cachaito Lopez, Paquito d'Rivera, Jerry & Andy Gonzales, Horacio "el Negro" Hernandes...
-Jos gomila nekih ljudi koji su dosta nepoznati, tako da ne bih da spemujemI tako, mogao bih do nakosutra, ionako sam vec mega-smorio.

Andromeda
Bonobo
Carbon based lifeforms
Royksopp
Shpongle
Quantic
Depeche Mode
Deep Purple
Antix
Atmos
Liquid Soul
Silicon sound
Wizzy Noise
Underworld
Vibrasphere
Finley Quaye
Kruder & Dorfmeister
Straight Jackin
Kiril
Klopfgeister
Ott
Asura
Soul Surfer
Lio
Narcotic Thrust
Manu Chao
Syke n Sugarstar
Who da funk
Beethoven
Cafe DeL Mar
Infected Mushroom
Moby
Altom
Alternative Control
Shanti Matkin
G.M.S.
Protoculture
Kraftwerk
Rinkadink
Puccini
Keane
Kasabian
Paul van Dyk
Thievery Corporation
Smoke city
Bob Marley
The Verve
Cypress hill(до трећег албума)
Neneh Cherry
Xerox & Illumination
Green Velvet
Frankie Knuckles
Darren Emerson
Moloko
Jeff Mills
Armand Van Helden
Massive Attack
...- M
Zga, mislim da ti je lakše bilo samo da napišeš šta ne slušaš, manji bi post bio.
- Ž
Da dodam Sikter. :)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.