- P
ZASXTO DEĆXKO???????????????????????????????''''''''''

Aaaaaaaaa kako smaraju ove teme sa pitanjem. Jebote prosto se takmičite ko će da otvori smorniju temu i još da pokažete koliko ste do jaja ubacujete decxko non stop. Smara, kad se koristi ovako. Prelazi u glupost. Još jedan interni fazon gubi smisao kad ga svako koristi u svakoj situaciji. Zna se šta je dechko, a šta je decxko. Nema potrebe koristiti u naslovu svake jebene teme. Forum izgleda kao mentalna institucija što u neku ruku i jeste. Smorili steeee.
Inače ja sam uveren da je ovo 26. tema sa ovim pitanjem. I koga boli kurac što neko ima dupli. Nije to njegov problem.Reme je do sada najsumnjiviji, agresivan je. Mora da ima u svom posedu preko 10 duplih naloga.
Reme koga boli kurac šta ti imaš u tašni, i za tvojih bednih 1770 dinara u novčaniku ?
Sti kršten? Pa je l' bila tema sa tim pitanjem? Zašto nosite torbicu i šta imate u njoj. I uopšte nije bitno to da li imam dupli ili ne, ne pada mi na pamet da se ikome pravdam, apogotovu ne tebi. Poenta je da malo prelistaš forum pre nego što otvoriš temu. A nije na odmet ni uključiti mozak malo. Nisi mudo na forumu ako odmah počneš sa cx, sx i ostalim sranjima, zna se zašto se to koristi i ko to koristi, a ti koristiš to iz sasvim drugih razloga. I još jednom pogledaj pre nego što baciš neku nebulozu od komentara, kritika je mnogo više bila upućena na račun decxka i tako toga nego na račun sadržaja teme. Nemoj da se praviš previše pametan sledeći put.
- SZasxto toliko duplih decxko ?
Nisi mogao da me pitaš na PVT?
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.