Koja vam je omiljena? Mislim trenutno ili u istoriji, svejedno. Pišite još i koju ne podnosite, koju mrzite ali poštujete, koja vam je smešna i tako... Mene mi je Nemačka bez premca, a Argentina mi je broj dva. Italiju ne volim, ali ne mogu da ne poštujem, kao i Brazil. A Špance i Grke ne mogu očima da vidim. Ima i jedna smešna, mislim da svi znate na koju mislim... Aj sad vi...

Иако нам је јадна репрезентација, омиљена ми је. И то више због играча који су у њој, јер реално имамо звезде у тиму, али никако да се уклопе или им се не да.
Од осталих репки:Готивим: Немачку, Холандију, Русију, Бразил, Мексико (углавном све јужноамеричке јер се баш кидају и боре) и ево сад БиХ јер имају добар тим и момачки играју.
Не готивим: Португал (цигоњштере), Француска (пролаз на СП и сад на ЕП уз судијску помоћ), Италија (превише фолирања и измотавања), Албанија (но ризн).
Дејан Цукић: Шпанија (Риспект за игру, али цигани су цигани као и Барселона, бљак).
Смешна: Азербејџан, још ми је смешно како су нас победили ондак.

Da, zaboravio sam Urugvaj, a i Holandiju. Kapa dole. Male zemlje, a ubijaju u fudbalu. A Špance ja lično ne volim, jer dave loptu. Pola lopti ide nazad, dave i dave po sredini, sve dok protivniku ne popusti koncentracija i onda daju gol. Pa većinu utakmica u Južnoj Africi su dobili 1:0. Naravno, imaju kvalitet, pobedili su i to je njihovo, nema tu šta. Ali, kao što rekoh, ne mogu očima da ih vidim.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.