Najzvučnija fudbalska utakmica na kojoj ste bili
  • MatiasFernandez

Koja je najzvučnija utakmica na kojoj ste bili? Možda ne znači da vam je to najdraža,ali da li ste bili na nekom većem evropskom stadionu da gledate neki veliki evropski tim osim Partizana i Crvene zvezde naravno?

• Crvena konjeva mas'

Radnički Niš - BČK Borča, realno pokidali smo!!!!!!

• Kurd

Bez šale, moje najbolje je Radnički KG - Partizan, neke 1984 ili 1985 i to je bila prijateljska utakmica. Igrala se u Šumaricama, pa mi bilo blizu do kluba gde sam trenirao.

Jbg, kad ne volim fuzbal. :-)

• Champy

Nisam bio na nekim većim stadionima, najzvučnija je utakmica iz Zenice, BiH - Rumunija, kvalifikacije za EURO 2012.

Ostale utakmice su Premijer liga BiH, najdraža mi je Zvijezda Gradačac - Sarajevo. Volio bih otići gledati United na Old Traffordu.

• enemyofthefreeworld

До сад, вечити дерби 90 и неке, Звездин сусрет генерација 2001 и Србија - Белгија пре пар година. А догодине ак' бог да, надам се финале ЛШ. х)

• ninka_92

Najzvučnija, Partizan - Fenerbahče, a među najdražim Leotar - Željezničar u sezoni 2002/2003. kad smo bili šampioni, kao i kasnije u kvalifikacijama za LŠ protiv Slavije iz Praga.

• Skočimiš

Partizan - Real Madrid

I da, Borusija Dortmund - Šalke nekad 97. godine xD

• bojanboj

Olimpik Marsej-C.Zvezda na stadionu Sveti Nikola u Bariju.Kacmo postali evropski prvaci.

• Сантјаго Коровјов

ФК ГУБИТНИК - ФК ЛАСТА

• Gazimudo

Lacio - Werder

Zadesio na ekskurziji u rimu i uzeli najjeftinije karte nas par, iako smo morali da krademo pasose od profesora da bi uopste kupili kartu. Bio sam srecan ko kuce u liftu jer sam malo pre toga poceo da se palim na werder.

• Стеван

СЦГ - Шпанија, Србија - Португал, КК Црвена Звезда - Реал Мадрид (два пута у једној сезони). Жалим што нисам ишао бар на једну од ових Звездиних: Рома, Милан, Бајерн... Плашим се да не дође до тога да клубови овог ранга престану да долазе :Д

• александаркг

био ја стивене кад је бајерн долазио, ал' не деведеспрве (тад још нисам исп'о из стомака!) него сад, две'иљадеседме. не знам, са једне стране ми је драго што сам гледао парирање звезде најјачем противнику у задњих неколико година, са друге стране бих да је заборавим.

• Стеван

Сартид - Минхен 1860. Није баш нешто звучна, али мени једна од најдражих. И сусрет генерација што Енеми помену, тад сам први пут био на Маракани.

• Стеван

не знам, са једне стране ми је драго што сам гледао парирање звезде најјачем противнику у задњих неколико година, са друге стране бих да је заборавим.

Добро, ова има и разлоге због којих ми је драго што нисам ишао. Али није то ништа наспрам Стразбура мало касније... Јебем ти, каква сезона -.-

Допуна: Не, чек... то није било у истој сезони?

• александаркг

баш читам пост и мислим се: "зар није стразбур био раније?"
    раније, да л' две'иљадепете, ил' шесте. пете, пре ће бити.

• Миле Бубрег

@Kurde ti mislis na ovo:http://www.youtube.com/watch?v=8iaEH8P1szE kad je bio urnebes na Cika Daci, Godja 2x i Palac! Partizan imao opaku ekipu sa Milkom, Djelmasom, Vargom, Vokrijem, Smajicem i naravnom Bajrom Zupicem. Za pamcenje.
    Da se pohvalim da sam gledao Milan u magli, a i dan posle i navuko zapaljenje bubrega (simbolicno zar ne).
    U secanju mi je ostala npr utakmica Zvezda - Dandalk 3:0, sever po mom ukusu, 3/4, zezanje do jaja, a navijanje do neba, ceo dan za nezaborav, ortak i ja krenuli u skolu u drugu smenu i na putu do skole padne dogovor da se ide za Bg, svratimo u skolu, ostavimo torbe i ozicamo lovu za 10 minuta, trk kod medicinske (Kg) na bus, a u busu cela prva ekipa koja inace ide vozom, pala odluka da se ide busom, niko ne placa, pesma, salovi, sizenje, raspad sistema, ono kad ti je drago da si ziv!
    isto zvezda - keln 2:0, nismo imali karte i prvo poluvreme gledali ispred stadiona u restoranu, a na drugo nas uvede jedan od tadasnjih vodja, i Dejo u drugom zabode 2 komada, delirijum. Jao Celik iz Zenice isto negde u to vreme... Ma manje utakmice su bile zakon, na velike dodju indijanci i upropaste dozivljaj...
    Covece, ja imam materijala za jedno 8K ''definicija'', ladno hehehe. Necu RD, ne boj se :)
    EDIT: nesto sa ove distance mislim, zamisli koji idiot treba da budes da se klackas vozom 3 sata do Bg i jos toliko nazad, da si na 100gr salame, pola leba i malom jogurtu ceo dan, ides bez kinte na tekmu za koju znas da su karte rasprodate???
    isto, vracali se sa nekog derbija i u Lapovu se skrsi voz koji je isao pre naseg, 30 i nesto mrtvih, uzas, mi kasnimo 4-5 sati, prolazimo pored morbidnih scena, mislim da mi je cale te noci naprasno obeleo (kao Tale u onoj seriji, bese Miralem Zupcevic?), nista nije reko, samo je ugasio cigaru i otisao da legne. keva se prvo drala ko nenormalna, u 3 ujutru, pa mi posle spremala da klopam...
    kako je lepo kad nemas nista u glavi, mlad i lud... nemoj bre da me podsecate, posle odakle onakve defke...

• Шоми 

Ја мислим Звезда - селта и Звезда - лацио. Био сам и на неким репкиним против добрих тимова ал то је боранија што се тиче атмосфере и навијања...

• Glavni

Zvezda Milan, Zvezda Lacio, Zvezda PSV,
    Srbija Francuska, Srbija Španija

• Шерлок

Зајебите бре то.
    Беране-Будућност , искидали смо гласне жице ал' смо објаснили подгоричанима како се навија.
    Мада спремам се да оборим рекорд звучности сад против Интера.

• Марко 

Металац - Звезда 0:5 прошле године. Кажем најгласнија јер упоређујем ту буку са бројем навијача, којих је била шачица у Лучанима. Око хиљаду људи, али никад боље навијање. Против Вентспилса прошле године је баш било до јаја, тако да могу доћи до закључка да резултат на терену директно утиче на навијање.

Жалим што се нисам родио 20 година раније, да будем на највећој утакмици у нашој историји, да доживим инфаркт кад се Аугенталер зајебе и нек иде све у курац. :Д

• Kolfild

To ono kad vas izbise, je li Serloce? :)

• Шерлок

Kolfild
    To ono kad vas izbise, je li Serloce?

Нешто се не сећам да је нас неко избио, посебно не што се Варвара тиче, ал' сам својим очима гледао крваве фаце неких момака како поломљеним аутобусима одлазе назад :)

Е , да. И неких тридесетак који су бјежали у куће непознатих људи да би се сакрили од батина :)

• Марко 

СТЕФИ ХУЛИГАН!

• Шерлок

Јок, Маркић.Фала Богу нисам учествовао у том масакрирању.

• Давид

ФК Барцелона - Бока Жуниорс, Камп Ноу, 2008.
    ФК Барцелона - ФК Херкулес, Камп Ноу, 2010.

• Марко 

Види га овај буржуј јеврејски.

• Давид

лоло, а да виш како скачу аргентинци тресе се последњи спрат стадиона

• Шерлок

Де не сери Давиде, штас курчиш коју пизду материну ?

• Давид

ко те јебе бре шта ош, лепо каже тема да се искурчи ко оће

• Шерлок

Ал' ја барем не навијам за Чмарселону хњо хњо хњо

• боби браун

Звезда - Барселона '96. 1:1, дефинитивно, изјебо нас судија и нисмо имали среће. Пречке, стативе, сто чуда, ал' није 'тела никако у гол. навијање и кореографија незапамћени. Пре тога смо размонтирали Кајзерслаутерна 4:0.
    Партизан - Звезда 0:2, негде 93 с' јесени, посебно ми је драга јер сам је гледао са југа. Илија Ивић га завук'о у трећем минуту, лобовао Пандура са 25 метара искоса.
    Е, сад. Шта сам хтео да кажем.
    20. маја ове године сам водио сина на "Карађорђе" да гледа Звезду први пут уживо ( за његов шести рођендан) и водим дете да гледа намештену утакмицу где се две недеље унапред знало да ћемо дати Воши три бода да буду трећи.
    Први пут сам гледао Звезду уживо 1982 када је гостовала код нас у граду, победила АИК-а 4:2 у КУП-у "Маршала Тита" и заволео сам је на кеца.

• MatiasFernandez

Večeras idem na Srbija - Belgija, nije loše pogotovo zbog ove eksplozije belgijskih igrača, mada mi je u neku ruku žao što ne igraju Felaini i Lukaku... :)

• Matko96

Leotar - Željezničar u sezoni 2002/2003. kad smo bili šampioni

• ninka_92

Đeš Matijase, možda te sretnem da me častiš pivom :)

• S

San Lorenzo - River Plata pre 3 godine.

• Tulumbac

Borac-Ajax pre koju godinu. Al nam ga uvali Huntelar. :(

Bez obzira

JEDINI MI JE SAAAAN, ICI U AMSTERDAAAAMM

• MatiasFernandez

Istok Ninka, ako me vidiš dobiješ pivo ;)

• ninka_92

E kurac, jacam na sjeveru. :D

• Давид

НЕ НЕГО ЋУ ЗА ВАШ ЈЕБЕНИ МАДРИД ШИШ БРЕ

• грофозије

Fulham FC - Split

2011..

KUP UEFA

• Deku

Ne znam, možda Đenova - Sampdorija 29.11.2009. Bio sam par dana gost kod Boška Jankovića i zajedno smo gledali derbi iz vip lože. Đenova ubila 3-0, lude koreografije i apsolutna dvodnevna blokada grada.

• ФејзБукснетина

Moj drugar bio na el klasiku prosle godine i pricao mi sve i sve znam kako je bilo, tako da ja sam bio na el klasiku.

• plok

nisam bio na stadionu vecem od marakane,al najzvucnija tekma na kojoj sam bio je partizan-real 2003...imao sam 13 godina i bio sam mnogo srecan sto cu videti ronalda,zidana,karlosa,bekama i ostalu ubitacnu ekipu tadasnjeg reala

• plok

inace sranje tema realno,koga bole kurac lolo

• ФејзБукснетина

JA SAM BIO NA GASTRONOMSKOM (AKO SE TAKO PISE) DERBIJU I BILO JE JEBENO

NA JEDNOM STOLU SARMA A NA DRUGOM PUNJENA PRIKA

A JEDNOM SMO NA ZURKI IMALI BRDA BELOG NA JEDNOM SLUZAVNIKU A NA DRUGOM DS

NARAVNO, CEPAO SAM LOBETINU I PURNJAO SKANK

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.