- не знам, са једне стране ми је драго што сам гледао парирање звезде најјачем противнику у задњих неколико година, са друге стране бих да је заборавим.
Добро, ова има и разлоге због којих ми је драго што нисам ишао. Али није то ништа наспрам Стразбура мало касније... Јебем ти, каква сезона -.-
Допуна: Не, чек... то није било у истој сезони?
@Kurde ti mislis na ovo:http://www.youtube.com/watch?v=8iaEH8P1szE kad je bio urnebes na Cika Daci, Godja 2x i Palac! Partizan imao opaku ekipu sa Milkom, Djelmasom, Vargom, Vokrijem, Smajicem i naravnom Bajrom Zupicem. Za pamcenje.
Da se pohvalim da sam gledao Milan u magli, a i dan posle i navuko zapaljenje bubrega (simbolicno zar ne).
U secanju mi je ostala npr utakmica Zvezda - Dandalk 3:0, sever po mom ukusu, 3/4, zezanje do jaja, a navijanje do neba, ceo dan za nezaborav, ortak i ja krenuli u skolu u drugu smenu i na putu do skole padne dogovor da se ide za Bg, svratimo u skolu, ostavimo torbe i ozicamo lovu za 10 minuta, trk kod medicinske (Kg) na bus, a u busu cela prva ekipa koja inace ide vozom, pala odluka da se ide busom, niko ne placa, pesma, salovi, sizenje, raspad sistema, ono kad ti je drago da si ziv!
isto zvezda - keln 2:0, nismo imali karte i prvo poluvreme gledali ispred stadiona u restoranu, a na drugo nas uvede jedan od tadasnjih vodja, i Dejo u drugom zabode 2 komada, delirijum. Jao Celik iz Zenice isto negde u to vreme... Ma manje utakmice su bile zakon, na velike dodju indijanci i upropaste dozivljaj...
Covece, ja imam materijala za jedno 8K ''definicija'', ladno hehehe. Necu RD, ne boj se :)
EDIT: nesto sa ove distance mislim, zamisli koji idiot treba da budes da se klackas vozom 3 sata do Bg i jos toliko nazad, da si na 100gr salame, pola leba i malom jogurtu ceo dan, ides bez kinte na tekmu za koju znas da su karte rasprodate???
isto, vracali se sa nekog derbija i u Lapovu se skrsi voz koji je isao pre naseg, 30 i nesto mrtvih, uzas, mi kasnimo 4-5 sati, prolazimo pored morbidnih scena, mislim da mi je cale te noci naprasno obeleo (kao Tale u onoj seriji, bese Miralem Zupcevic?), nista nije reko, samo je ugasio cigaru i otisao da legne. keva se prvo drala ko nenormalna, u 3 ujutru, pa mi posle spremala da klopam...
kako je lepo kad nemas nista u glavi, mlad i lud... nemoj bre da me podsecate, posle odakle onakve defke...
Металац - Звезда 0:5 прошле године. Кажем најгласнија јер упоређујем ту буку са бројем навијача, којих је била шачица у Лучанима. Око хиљаду људи, али никад боље навијање. Против Вентспилса прошле године је баш било до јаја, тако да могу доћи до закључка да резултат на терену директно утиче на навијање.
Жалим што се нисам родио 20 година раније, да будем на највећој утакмици у нашој историји, да доживим инфаркт кад се Аугенталер зајебе и нек иде све у курац. :Д
Kolfild
To ono kad vas izbise, je li Serloce?Нешто се не сећам да је нас неко избио, посебно не што се Варвара тиче, ал' сам својим очима гледао крваве фаце неких момака како поломљеним аутобусима одлазе назад :)
Е , да. И неких тридесетак који су бјежали у куће непознатих људи да би се сакрили од батина :)

Звезда - Барселона '96. 1:1, дефинитивно, изјебо нас судија и нисмо имали среће. Пречке, стативе, сто чуда, ал' није 'тела никако у гол. навијање и кореографија незапамћени. Пре тога смо размонтирали Кајзерслаутерна 4:0.
Партизан - Звезда 0:2, негде 93 с' јесени, посебно ми је драга јер сам је гледао са југа. Илија Ивић га завук'о у трећем минуту, лобовао Пандура са 25 метара искоса.
Е, сад. Шта сам хтео да кажем.
20. маја ове године сам водио сина на "Карађорђе" да гледа Звезду први пут уживо ( за његов шести рођендан) и водим дете да гледа намештену утакмицу где се две недеље унапред знало да ћемо дати Воши три бода да буду трећи.
Први пут сам гледао Звезду уживо 1982 када је гостовала код нас у граду, победила АИК-а 4:2 у КУП-у "Маршала Тита" и заволео сам је на кеца.- S
San Lorenzo - River Plata pre 3 godine.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.