Пошто су кренуле пријатељске утакмице у склопу припрема за предстојећи Мондијал, отварам ову тему да бисмо дискутовали о свему што има везе са учешћем наше репрезентације на светској смотри фудбала. (прави новинарски стил, зар не? хD)
Сад одох да гледам друго полувреме, тренутно губимо од Новог Зеланда.
ЕДИТ (19.08.2010.): Тема је преименована са ''Србија на СП'' на ''Фудбалска репрезентација Србије'' због предстојећих квалификација за Европско првенство.

Ne volim repku,to sam milion puta rekao,ali respektujem Antaru.Mondijal ne pratim otkad je J.Koreja uzela namestenu bronzu,ali cisto realno,kladionicarski mislim da ovu kvotu da Srbija osvaja SP od 80,00 i jace vredi uzeti,grupa je dobra,dalji zreb je povoljan,pa po prolasku u QF odbraniti taj bet i imati free bet do kraja prvenstva.Ove prijateljske nisu neko merilo kvaliteta,pa rezultate u njima ne treba uzeti za ozbiljno.Toliko,vracam se Eurosongu,tu leze pare!
- Пд
Мене пораз не брине, с обзиром на то да нам нису играла два најјача оружија, Красић и Јовановић. Плус нема Ивановића и Декија.
Ипак оно што брине је да неко од њих, добро ајде неко, али ако двојица или тројица кључних играча пропусте неки меч на СП, биће повоцу, а мало ми га и потегни...

Ovaj poraz nije ništa strašno, čak je možda i dobro došao. Loš dan, izostanak nekih važnih igrača i kiksnuli smo. Dešava se i najboljima(Španci su npr dobili S.Arabiju tek u 90om minutu). Iz njega bi trebali da izađu samo jači. Ono što hoću da kažem je da nema razloga za paniku.
E sad,
Али ваљда ће ови наши јебени медији да имају мало такта.ovo je naš najveći problem.
Ako krene medijska hajka i proradi taj čuveni srpski mentalitet, vrlo lako možemo očekivati reprizu Nemačke 2006. Ali valjda neće.

Ma to jedu govna, nickname...ne mogu u ovoj fazi da nas izbace, pa da ubace Irce, ne bi ljudi mogli da se sakupe i logistički organizuju put.
Što se onih "navijača" tiče ništa se bolje nije moglo očekivati od idiota koji na pripremnoj utakmici u Austriji, protiv ej čak Novog zelanda skandiraju:
"Ubi Šiptara" i "Ratko Mladić".- Пд
Ма то су глупости. Та новина која је то објавила је нешто на фору нашег Курира.
- Пд
Чекај Чеву, ти си ладно навијао за НЗ против Србије, само зато што живиш тамо?
- Пд
Не, ја сам навијао за Србију зато што сам Србин. Дакле моји ћале и кева су Срби, бабе и деде су ми Срби.
Немој погрешно да ме схватиш, нисам ја неки патриота, али навијати против репрезентације своје земље је жешћа глупост.
- Пд
Чекај, ти си рођени Новозеланђанин?
- Пд
Па јебига, пријемник или не, али овакве ствари схватам озбиљно...

Ne, ali nisam ni rodjeni Srbin. Ziveo sam u Srbiji jedno vreme, nesto krace nego sto zivim ovde. Tako da, na utakmicu sam gledao "sa ograde", sa tom slobodom da mogu da izaberem da navijam za kvalitetniji tim.
Brate, pusti me da slavim, koji ti je, BRE! :)))
Naravno da se ne radujem porazu Srbije, ali ono - prijateljska tekma, zar ne vidis smesnu stranu cele situacije? Brate, N O V I Z E L A N D, ono, jel treba flomasterom da ti nacrtam koji je to trip za nas? Zamisli da Srbija pobedi NZ u ragbiju, koliko bi imala svako pravo da nam pomera bulju od zajebavanja, onako do besvesti?- Пд
Ма кул је, нема фрке. Мрзим и ја те "јеси Србин, ниси Србин" зајебанције. Него чудно ми знаш мало, шта да радим...
Иначе, јел планирају Ол Блекси да изводе Хака денс на СП?
- Пд
Нисам знао то, мислио сам да је назив за све "Ол Блекс"
Нисте најслабији, бољи сте од С. Кореје бар...

Tesko, brate. Mi smo se plasirali na SP tek u dodatnoj tekmi, pobedili smo Bahrein sa 0:0/1:0.
Znaci, zurejzi za pobedu nad Bahreinom je bio da ti ne pricam :)))
Cilj nam je da osvojimo bod. Ovo nam je drugi put na SP, (prvi put smo izgubili sve tri u grupnoj fazi, osamdes' druge).
Tu smo negde sa Farskim ostrvima.- BH
Ja navijam za Švabe, Engleze i Oranjeze, uprkos tome što mi je ćale otres'o kevu na teritoriji Srbije, plus se ja rodio i živim u istoj. Jebiga, možda sam lud al' teorije nema da navijam za ekipu u kojoj igra Marko, d stručni konsultant, Pantelić. A plus, Bastjan Švajnštajgaaaaa ima najkulje ime, jes da je ružan k'o kopačka odozdo. :)

Обожавам Марка Пантелића. Једном, у неком интервјуу на СОС-у, док је причао о Звезди и Србији, човјек је плакао и тресле су му се руке. То није могло да се одглуми. Још нешто, дечко није глуп секунде једне, током тог разговора је неколико пута успио да састави просто - проширену реченицу. И још нешто: паљевина је. Паљевина, само таква. Требају нам такви. Осим њега, паљевина је и Јовановић, али код њега ми се не свиђа то што је мало већи сељак од Пантелића :-)