- mm
"U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”."
Mondo | 25. Novembar 2010.
E pa, ovo je bilo prošle godine, i pretprošle takodže, a ove godine džoka. Nema Surovog, nema revije. Šta ćemo sad? Ima neko neki predlog? Po mogućstvu, jako glup predlog.
Mog'o bi svako da napravi transparent sa svojom najboljšom definicijom, pa didemo ispred skupćine da nas čitaju.
- mm
Ponećemo nekog moderatora, pa ćemo da ga bacamo u vis. Može Mici jopet. Ima iskustva u letenju, a plus je mod.
- mm
Eddie: Organizovanje revije košta novaca. To je Surovi finansirao iz svog džepa.
- mm
Aj da skupimo ti i ja, pa da ih zajebemo i podelimo na tri dela
- mm
Vi ti Trišu što oće keša duzne od nas siromaha. Mršći tamo. Sam smisli nešto.
- a
Meni glupo da dajem pare dok mi mod priča da sam nepismena, možda dok se opismenim?
- mm
Ih bre Aurouro :)) Neš ti njima davati pare, već meni, a ja ću ih posle proslediti gde treba. Sebi.
- mm
700 din. puta 30 dana = Fali ti broj ljudi da bismo dobili rezultat
- mm
Fali bre :) Kako si došo do 150 000? A? M? :P

Vukajlija partija.
Imamo sve organe (predsedništvo, radne grpe..blabla), ima dosta zgubidana, međ' nama ima i prevejanih tipova, i vrednih, i lopina, i pametnih, i duhovitih, i glupih....taman za jednu stranku.
Naravski, poštenu stranku koja će zastupati interese pismenih ljudi od 7-107 godina.I zamislite ovu državu kad Vukajlija Partija dobije mesto u skupštini.
(verovatno se ovo većneko setio, al' nema veze....mislite o tome)
Kako si došo do 150 000? A? M? :PИмам иза себе бре најбољег математичара у држави БРРЕ! Како не знаш!? Погледај на 1:50 какве мудре савете даје! http://www.youtube.com/watch?v=JcJ6Cp3Q2eM
- mm
:ponizno se izvinjava i mlavi se toljagom po lobanji:
Sasu mi se oči otvorile i sasam ukačila da je zarada 150 000 dindži. Jeaaaa - S
Trebali bi da nađemo nekog sponzora. Mislim da nije nikakav problem da organizujemo nešto što bi recimo finansirao telenor ili mondo, ko već, a zauzvrat da im Kaizen pusti reklame par meseci za Dž.
- mm
Stefane, samo idioCki predlozi se računaju. Ova tema i uvodni post, kazuju da me tako zabolje da se cimam da bih Kajzenu uterala reklamu i pare u džep, da ne mogu da ti javim.
Takohdže pokazuje kako se kiti tuđim radom. Linkovao je tekst sa monda, a kurcem nije mrdno da pomogne održavanje revije, još je nako pičkinski razmodovo Surovog, koji ima makar 50 % zasluga što je sajt vaki, kaki je sad. Vukajlijaši se i bez revije lepo sastaju i druže. - mm
Majo, tvoj predlog je u duhu teme. Glup i ničemu ne služi :)) To je cilj ovog pisanija.
- a
Šta bi s novcima na kraju? Kako se to tali dalje, da vidim ima l' me iđe.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.