- l
II Revija definicija će biti održana u subotu, 27. 11. 2010. sa početkom u 19h, u Klubu studenata tehnike (KST), Bulevar Kralja Aleksandra 73.
P.S. Ko ne dođe, mora da pošalje pismeno opravdanje, kao i obrazac ŠV-50 u tri primerka, overen u opštini.
P.P.S. Izvinjavam se ako je ovo već negde na Vukajliji najavljeno, ja tražila, nigde ne nađoh, a kontala sam da bi bilo fer obavestiti članove koji nemaju fejsbuk.
- l
ništa bo, onda ovako: odeš u ministarstvo socijalne zaštite, tamo ti lupe pečat, onda odeš na biro za zapošljavanje, tamo ti overe pečat, onda kod sudskog tumača da prevede na sleng, pa u vrhovni sud da overe prevod, a onda u ministarstvo pravde da potvrde overu prevoda, i na kraju odeš u rektorat matičnog fakulteta da zavedu obrazac u delovodnu knjigu i njima tražiš potvrdu, i onda obrazac sa tom potvrdom pošalješ! :P (prsla sam!) :S
- l
nema na čemu nezaboravka!
dakle ili u ponedeljak doneseš lično u savezno izvršno veče, istočni ulaz, šalter 4, ili skeniraš i pošalješ na admin@vukajlija. com :))))
- l
nema na čem! :)
- l
e, ne znam za mjuzu, ja samo prenela ono sto sam videla na fb :)
nema na čemu korle, ipak sam ja nekakav pr, majku mu staru ;))) konala sam ja da ste se bacili na pripremu za štampu (ono - mešanje boja po štampariji :P)
edit: pa eno je pozivnica u prvom postu ;))))

Će budu neke pičke sa strane?