Online igre
  • Sterija

Igrate li neke online igre? Travian, eRapublik, Ikariam. Vaša iskustva iz te igre, vaša mišljenja o igrici....

Ne znam dal ima negde ova tema, koliko sam vid'o nema.

• Jericho

Ima ih 50, ali hvala ti sto si otvorio jos jednu.

• LuKaShh

Igrao eRepublik vise od godinu dana,dobra igrica.
    Verovatno ima ovakva tema.

• Sterija

dajte link, posto ja nisam naso.

• .Vule

Verovatno si mislio da otvoris temu za browser igre.. Igram travian vec godinama, ima negde tema o travianu ali neuspesna.. Trenutno igram na turniru, nemacki server.

• Цар

Ја сам играо еРепублик, па сам престао кад су га сјебали поједностављивањем и повлађивањем оној другој алијанси, заборавио сам како се зове. А и глупо им је оно посо-теретана-тренинг. Требало је то мало дубље, неко професионирање, а не да свако производи, ратује и свира курцу.

• Sterija

Igram trenutno eRepublik i za sad mi se svidja. Travian igra 4 servera i 5. me smorio. Sa travianom sam imao dosta uspeha.

• .Vule

Sa travianom sam imao dosta uspeha.

Kao na primer?

• Sterija

Bio sam u najjačem savezu DIPP-u baš se sećam kako se zove, 3 servera zaredom sam ulazio u prvih 500, što možda nije neki uspeh za neke al za mene jeste. Naravno i imam neke drugove sa traviana.

• Skočimiš

Ikariam i Gladiatus.

• mare maestro

Ја се улогово'о на Травиан,и одма'ме сморило па сам бацио папирић са шифром, а ове друге игре нисам ни пробао.

• Pajo Dačak

Igrao sam eRepublik nekih godinu dana i smorio se, igrao sam i Khan Wars, i tu sam se smorio, sad igram GoalUnited dok se i tu ne smorim...

• Korle

http://vukajlija.com/forum/teme/7951-online-kratke-igre Ova ide pod ključ. Ajd' da je tema bila zaturena pa da razumem što si otvarao novu, ali brate, tema je u "TOP-u".

• Jericho

Korle, neko ti ukrao kljuc i otkljucao temu!

• Букснетина™

Или је Корлету испао чљку негде, па није успео да закључа.

• Korle

Barabe jedne, sram vas bilo...

:)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.