NEVERWINTER D&D ONLINE
  • Скелетор

http://nw.perfectworld.com/
    Ovako, kažu da je vrlo slična WOW-u samo sa mnogo lepšom grafikom i tim munjama, al ja nisam nikad piko to tako da ne znam, ali znam da mi se dopala ova na keca. Manje od 4gb, F2P, ono, pa ko oće nek izvoli. Otkrio sam je pre 3 dana, ortak mi preporučio. E sad, malo je zahtevnija za jedan MMORPG il kako se već piše, laguje dosta kad si u gradu de je prevelika gužva, tj kad uzimaš kvestove i to, dal je sad do mog krša od kompa ili konekcije nem pojma, ali kad se radi kvest i krene fajt, radi ko podmazano.
    Fini kvestovi,ima partija, gildova, klasika.
    trenutno sam neki halfling midžet rog LVL 10 ali ima mogućnost za još jednog karaktera i tek od tog levela 10 kreće ozbiljnije da se igra.
    Izvolte.
    EDIT: e da, na samom početku kod kreiranja likova, imate 3 opcije kao oridžin, - Dragonblad, Biholder i još jedna ne mog se setim. Da bi se rasteretio server, ako nismo istog porekla, nema šanse da se nikad vidimo u igrici.
    Ja sam BIHOLDER, tako da, ono, samo biholdere mogu da vidim u igrici. ne znam dal će se to promeniti kad izađe iz beta faze.

• Crno

Meni se sviđa. Daj link za skidanje igrice. A ima li besplatnih servera? Kontam da se original, kao i na WOW, plaća.

• Џереми

World of Tanks, manijace :)

• Скелетор

eno ti gore link, el čitate vi uvodne postove ič? i da, besplatna je, nisam lood da daem pare na igrice božemeukloni
    Džamejčanine, provalio sam:)

• Leprikon

дајте нешто нормално диграмо мајку му

• Давид

одлично изгледа гледам гејмплеј, ал ја тешко да могу да терам то са и3 2,24 гхз интелом, треба бар дуал кор 2,00 гхз.

• Crno

Evo ja skidam. Imaš li neke savete manijak? Je l' ista fora, horda - alijansa?

• CapooN

Ko to igra WOT NEKA MI SE JAVI.

• Давид

е јебему недељу ово стварно одлично изгледа. јебем ти и компјутере и све у курац.

• Давид

који је теби комп манијаче?

• crnigrujan

Glupost, probao pre par meseci i odgovorno tvrdim da je najobičniji generic MMO sa NwN skinom. Pravili su na zicer, slično kao i SW old republic, jedino što mi se sviđa je što su išli na free-aim tip borbe umesto klasično.

• Уро5х

Jedan je Bes of the Lič Kralja, sve ostalo je šit.

• Скелетор

који је теби комп манијаче?

bio tata tamo neke 2007. hehe
    amd dual kor, 4600+ i grafa od 30 evra.

Je l' ista fora, horda - alijansa?

A? ako mislim na ono što ti misliš, onda nije.

• Џереми

Jes' da spemujem na temi gde nije predvidjeno, ali moram.

Ko to igra WOT NEKA MI SE JAVI

ja krenuo pre par dana :)
    igra i Cak ponekad

• Johnny Kurajber

Ja sam krenuo pašo, ali na žalost komp mi je nešto sjeban, tako da ništa ovih dana od igranja. Čim ga popravim pridružiću ti se. Gotivim taj svet.

Bolji mi je ipak SWTOR, ali daću malo ozbiljniju šansu i NVN.

• Crno

Ja evo 25 lvl lolo

• Deku

Ne igrate Diablo3? Nemači pojma i nadasve para...

• Ronnin

Poč'o ja ovo čudo. Uz'o elfa i stig'o do osmog levela. Nije loša igra.

• Скелетор

27lvl, halfling trikster roug

• Ronnin

Ja stig'o do 12. ili 13. al' nemam sad glavne kvestove, samo na onoj oglasnoj tabli da se jebavam...

• Скелетор

imaš uvek mejn kvestove, ideš skroz gore u grad kod sgt Knox-a, on uvek ima nešto lepo za tebe:)
    a to na oglasnoj tabli su ti mahom kvestovi za gilde i za lvl preko 30, tako da ono...a imaš i one dejli kvestove

• Ronnin

Nema, majku mu jebem. Bio sam kod njega i ništa, samo me pozdravi. :D

• Скелетор

jebemliga, jedino ako si prevideo nešto. on te šalje kod drugih koji dele kvestove, možda si promašio nekog, nem pojma. il sam se beše i ja jebavao s tim kad sam bio tako neki manji lvl. traži onda neki parti sličnog levela, priključi im se i radi što i oni, to ne mož domane.

• Ronnin

A stoji mi desno "Daily Foundry - Complete an eligible Foundry Quest", al nema nigde na mapi. Kaže "Unable to locate". Sa ću da obiđem ove druge gradove kao, da vidim da nisam negde nešto zaboravio, jebemumater.

• Скелетор

nema toga na mapi. pritisneš K ili L valjda, i vidiš ona 3 prozora gore, i QUEUE u jedan od njih, pa kad bude slobodnog mesta, automatski upadaš. i ne idi na druga mesta ako te NE vodi kvest, najebaćeš:)

• Ronnin

Upao sam na neku švapsku misiju, lolo
    Prođem nju, pa ću da probam s ovim K. :)

• Ronnin

Dobio sam opet mejn kvest kod onog sardženta. I stig'o do 15. levela.

• Ronnin

Izašlo iz beta faze kol'ko ja vidim. Nisam igrao jedno 5, 6 dana, opet nemam glavni kvest. Sa ću opet. :)

• Johnny Kurajber

Au pašoni nikako da mi poprave lap top oni ljopci pa d'igram.

• Скелетор

izašlo iz bete.
    paške,jebemater ljopcima! uzo pre par dana 45lvl,malo počelo da smara, al kad se igra sortacima u partiju može da bude fina zaejbancija za ove vrele dane. još klimu da nabavim i nešto da se jebe za stalnije malo i toeto!

• Ronnin

Ja uz'o 23. lvl i pičio danas s jednim likom i nekom pičkom, bar ona kaže da je pička. :)
    Sad sam započeo 10 kvestova odjednom, ne znam gde ću pre.
    Inače, http://neverwinter.gamepedia.com/List_of_quests ovo može da pomogne dosta, tačno vidiš po levelu gde da ideš da tražiš kvestove. Ja se jeb'o pa tražio sam.
    edit: Au, ladno sam igr'o 3 sata. Odo' da iskuliram.

• Makaronac

26

rekreativno

• В

brte ja sam 38, igram jako retko

• В

dojaja
    javi se ako si za neki seks

• Makaronac

nema frke
    imam praznu pećinu
    očekuj pismo

• Скелетор

eih, da ste se aktivirali kad sam otvorio temu pa i da napravimo neku gildu. Ja doguro do 60 lvl još letos na oba heroja, uzeo epik tir 2 gir i igrao epik dandžne s nekim bolivijcima i ostalim latino ciganima mahom. nisam igrao valjda još od avgusta, zaboravio sam i mejl, i pass, SVEE!

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.