- M
Izuzev GM-a i mene, svi dosad koji su postovali na ovu temu se pederi.
- M
Ništa ništa, ako ne voliš da pušiš kurac i da te neko jebe u šupak.

Meni nije dosadilo, jer ne treba da se cuti o cinjenici da onaj procenat egocentricnih pedercina hoce da propagira svoju opredeljenost kao normalnu i namece svoje devijacije kao tekve.
Mislim da takvim pederima koji to rade treba u svakom smislu jebati mater (ili u zavisnosti od licnih preferencija oca) ;)
Salu na stranu, nadam se da ce da pucaju lobanje u Nedelju.
Kako su se samo na forumu B92 lepo raspricali o ovoj temi... Jedan njihov junak kao ima prijatelje u inostranstvu, neke bajkere koji su stigli u Srbiju i videli sliku vodje Obraza. Kazu jedva cekaju nedelju da pretuku protivnike parade i tvrde da iduce godine nece biti protivnika parade zbog povreda koje ce im naneti. Lepo je sto hrabre sami sebe...

Bushido, ja rekoh bez mržnje i da se ponaša ovde. Jebanje majke, pretnje pucanjem lobanjem i sl. stvari su protivustavne i kažnjive zakonom. Još kad bi se poštovao.
Hari, nema tu podele na vaše manijake, naše, vaši pretukli naše i sl. Samo postoje ljudi koji bi se tukli i ubijali druge (makar bili i pederi) i oni koji se mirno i dostojanstveno bore za svoja prava (makar bili i str8).
- M
Ja sam trenutno samo za jednu stvar, a to je da se izbriše ova pederska tema od Pedera.

Hah, to sam čekao. Mesa, hoće da zabranjuje. Ovde postoje, na forumu, 3 teme koje su direktno povezane sa gayevima i ti si baš odlučio da zabraniš ovu iako je najmanje posećena? Tebe treba u zatvor. Lako je zastupati svoje naci stavove krijući se iza anonimnosti ovde, nadam se da si isto tako vatren i uživo kad te ljudi gledaju/slušaju i kad ti znaju ime i prezime.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.