Zbog nesrazmernog rasta kvantiteta u odnosu na kvalitet prinuđeni smo da ograničimo broj definicija koje svako može da ostavi u periodu od 24 časa, i na taj način podstaknemo da ljudi ostavljaju samo kvalitetne definicije.
Magični broj je 5. Podatak o tome koliko još možete da ostavite, vidi se u meniju kod opcije "Dodaj definiciju".

Слажем се. Само још да урадимо математику и да те бројеве апроксимирамо на популарност како би неки било награђени могућношћу да пишу више пута од 5 по дану или можда и мање. Драго ми је да ти је пуко курац и да си обацио ово у збирку правила.
Живела Комунистичка Партија Србије!(Живела!!!)
Живела слобода говара!
(Живела!!!)
Живео Каизен!!!!!!!
(...)
ЖИВЕО КАИЗЕН!!!!
(......)
Ајмо на пиво...
(АЈМО!!!!)
- dl
He he, nemam me par dana i kad se ukljucim imam sta i da vidim.
Pozdravljam novu zabranu, ne mislim da je hendikep. Mislim da ce mnoge naterati da stave prst na celo pre "kenjanja", tj. morace da kenjaju malo ali kvalitetno :)
Ako neko upadne u produktivnu fazu pa ispuca 5 definicija za pola sata, uvek moze da uzme olovku i papir, zabelezi svoje misli i napise ih kad je bez inspiracije. 
A da uvedes vise paketa, pa neka svako izabere paket po svojim potrebama:
1. Prenesi- korisnik dobija dnevno kvotu za 3 definicije, a neiskoriscene moze iskoristiti u naredna tri dana.
2. Standard- korisnik dobija dnevno kvotu za 5 definicija*
*kvota vazi 24 casa. Neiskoriscene definicije se ne prenose u sledeci dan.
Salim se naravno:)
Sto je mnogo mnogo je!
Inace 10 definicija je prosek mnogih "vrednica" koji pisu dosta definicija(uglavnom gluposti)na dan.
I ne samo to imamo i likove koji imaju caknorisovitispa ce da tih 10 definicija da iskoriste za to i opet ce nastati opsti haos.
Bolje je da se vratimo na pet istog momenta.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.