VAŽNO! Dodaj definiciju - Dnevne kvote za definicije
  • kaizen

Zbog nesrazmernog rasta kvantiteta u odnosu na kvalitet prinuđeni smo da ograničimo broj definicija koje svako može da ostavi u periodu od 24 časa, i na taj način podstaknemo da ljudi ostavljaju samo kvalitetne definicije.

Magični broj je 5. Podatak o tome koliko još možete da ostavite, vidi se u meniju kod opcije "Dodaj definiciju".

• Hydrog3n Cyanide

Pa dobro. S obzirom da ostavim samo 2 do 3 definicije dnevno, ovo mi ne smeta. Kao da se ništa nije desilo.

• En_Dotter

Слажем се. Само још да урадимо математику и да те бројеве апроксимирамо на популарност како би неки било награђени могућношћу да пишу више пута од 5 по дану или можда и мање. Драго ми је да ти је пуко курац и да си обацио ово у збирку правила.
    Живела Комунистичка Партија Србије!

(Живела!!!)

Живела слобода говара!

(Живела!!!)

Живео Каизен!!!!!!!

(...)

ЖИВЕО КАИЗЕН!!!!

(......)

Ајмо на пиво...

(АЈМО!!!!)

• Hydrog3n Cyanide

@En_Dotter: To što je linkovano u tvom postu ne vodi nigde. Mislim da bi trebao da linkuješ izraz na latinici.

• selenijum

Juupiiiii....bilo je i vrijeme... :D

• Hydrog3n Cyanide

Šta se svi radujete oko ovoga. Jaka stvar. :)))))))))))

• Gvozzden

Odličan potez.Spameri hasta la vista! Jebeš pivo,ajmo na vinjak!

• Hydrog3n Cyanide

A da. (sp)ameri. Zbog njih ovo. E onda svaka čast.

• Hydrog3n Cyanide

Šteta što ne može da se spreči spamovanje po forumu.

• Hydrog3n Cyanide

O, dvostruki post. A evo ga i trostruki. Bolje da stanem da ne bih pokvario zabavu.

• rockangel

E sad sam te uvatila e nema ti spasa od mene Kaizene!:D

• kaizen

@prevodi: otvori drugu temu za kviz na četu(šta god to bilo)...

• kaizen

Da ne bude zabune: nema prenošenja ako ne ispucate kada možete...

• kaizen

Primećen mali bag koji će sam od sebe da se ispravi(mene mrzi :). Naime ako vidite minus pored broja definicija koje možete da ostavite to je zato što ste (dok nije bilo ograničenja) ostavili više od 5.

Kada bude prošlo 24 časa, sve će raditi kako treba...

• Shaper37

Pametno, podrzavam.

• kaizen

Računa se period od 24 časa, znači računa se od juče od 17h pa do sada. U tom periodu imaš 5 definicija.

• dl

He he, nemam me par dana i kad se ukljucim imam sta i da vidim.
    Pozdravljam novu zabranu, ne mislim da je hendikep. Mislim da ce mnoge naterati da stave prst na celo pre "kenjanja", tj. morace da kenjaju malo ali kvalitetno :)
    Ako neko upadne u produktivnu fazu pa ispuca 5 definicija za pola sata, uvek moze da uzme olovku i papir, zabelezi svoje misli i napise ih kad je bez inspiracije.

• gospodžo-zgaziš-me

Невероватно, али овај бројчани лимит ме тера на дефинисање ко на срање, да извинете :) Већ сам потрошила пет а дан је тек почео. Што ћу вечерас да пиздиииим :))))

А иначе никад не дефинишем преко пет. Видиш шта ти је забрањено воће :)))

• Surovi

meni obrnuto :) ja štekam do zadnjeg trenutka pa ako slučajno zaglavim do kasnim sati ovde definišem nešto što ne ispunjava kriteriJJ i znam da će biti obrisano :) čisto da se ne baci... postajem spamer hahaha.

šalim se.

• Lithium

A da uvedes vise paketa, pa neka svako izabere paket po svojim potrebama:
    1. Prenesi- korisnik dobija dnevno kvotu za 3 definicije, a neiskoriscene moze iskoristiti u naredna tri dana.
    2. Standard- korisnik dobija dnevno kvotu za 5 definicija*
    *kvota vazi 24 casa. Neiskoriscene definicije se ne prenose u sledeci dan.
    Salim se naravno:)

• kaizen

Povećao sam kvotu na 10. Malo je nekako 5 ;)

• Surovi

i meni sad 10 deluje mnogo, ali opet...
    možda da se napravi da imamo 5 definicija na 12 sati ?
    jeli ciklone, šta misliš na to?

upravo su ove stvari koje su nabrojao u poslednjem postu i bile razlog za uvođenje kvote, uboo si ga ko prstom u... :D:D

• kaizen

@zyclon83: vratih definicije onih kamikaza.

neka bude 10 na 24 časa jedno nedelju dana pa da vidimo.

• Lithium

Ako je 10, to kao i da ne postoji...

• gospodžo-zgaziš-me

сАГЛАСНА С ЛИтијУМОМ. Ја САм за врАЋАЊЕ нА 5 јер оВо маЛО гУБи сМисАО.

• En_Dotter

Сагласан сам са сагласним и петицом.

• dovlinhos

Ja kažem sedam. Znam da ja uvek lupetam i da zvuči kao da sam odalamio broj, ali meni 7 deluje optimalno.

• Surovi

ja sam za uvođenje režima 3 nedeljno!
    haha

• gospodžo-zgaziš-me

KaО СедАМ чАкрИ, сеДам јАрИЋА И седаМ ДАнА у нЕдЕЉи? МнОГо је То, оПЕт ћеМо да СмАрАмО...

• En_Dotter

Колега довлињо... овакви упади нису у складу са кућним редом ове просторије. Замолио бих вас да овбразложите број 7 као оптимум броју дефиниција по члану дневно у најмање 2000 (двехиљаде) речи... Ово заиста није како ваља... Стидим се... а требало би да се ти стидиш...

• dovlinhos

Koristio sam teoriju velikih brojeva :)

• rockangel

Sto je mnogo mnogo je!
    Inace 10 definicija je prosek mnogih "vrednica" koji pisu dosta definicija(uglavnom gluposti)na dan.
    I ne samo to imamo i likove koji imaju caknorisovitispa ce da tih 10 definicija da iskoriste za to i opet ce nastati opsti haos.
    Bolje je da se vratimo na pet istog momenta.

• selenijum

10 DEFINICIKJA???
    Onda bolje da nije nishta ni radjeno po pitanju ogranichavanja jer je ovo besmisleno...Ili vratite 5 ili ukinite skroz...Ovo je, po mom mishljenju, glupo...

• Tulumbac

Nema smisla, ko je jos lud da ostavlja preko 10 definicija. 5 je bilo taman. Ovako je isto kao i da nema granica.

• kaizen

ok ok, ću vratim večeras k'o što je bilo... al ste neki... :)

• Tulumbac

E jbg, ja sam hteo uz pomoc obrnute psihologije da te nateram da stavish na 20 da mozemo da definisemo sve zivo. Al' me zajeba :)

• selenijum

Kazem ja...chim mene nema ovdje rasulo... :D

• rockangel

Aleluja,fala ti kaizene,brate!:D:D:D

• kaizen

ukinuto samovoljom kaizena.

moderatori ce ubuduce naoruzani novim oruzijem(banovanjem) sada da bolje kontrolisu spamere.

|lock|

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.