Rukometaši na sajtu
  • Head Hunnter

Voleo bih da vidim koliko nas ima u ovom sportu, bilo da smo aktivni ili "penzionisani". Aktivni: U kojem ste klubu i koliko dugo igrate?
    Penzionisani (prevremeno): Koji su razlozi odustajanja?

• Head Hunnter

Evo da ja prvi počnem...

U Crvenki sam bio 10 godina, prošao sve mlađe kategorije, zbog fakulteta sam morao napustiti treninge, ali sam otišao u manji klub (Sivac) gde samo vikendom igram utakmice... Inače, ušao sam i u sudijske vode, pa ako nisam uspeo kao igrač, možde ovamo bolje prođem... :)

• Duče

Моји ушли у прву лигу :)

• Head Hunnter

Zaječar, Sombor ili Žabalj? Ako si iz Vojvodine... xD

• Перовић

Hunnter
    Zaječar, Sombor ili Žabalj? Ako si iz Vojvodine... xD

Vrbas :)

• Head Hunnter

Pa Vrbas je ušao u super ligu... Tamo je i jedan naš pulen.... Tvoj prezimenjak... :)

• Шерлок

Ja sam igrao rukomet , al' mi nekako smarački i previše je grub , jebeno je grublji od ragbija. Ipak se držim basketa , gospotski.

• Glavni

Igrao sam rukomet tri godine, paralelno s fudbalom. Nisam se dugo zadržao pošto su mi treneri spočitavali da sam previše grub za taj sport. Igrao sam krilo, beka i pivota. Utakmica karijere mi je bila protiv Zvornika. Sve se završilo konačno sa operacijom koljena pošto mi je pukla hrskavica.

• Head Hunnter

Sve se završilo konačno sa operacijom koljena pošto mi je pukla hrskavica.

Uh, pa ti si baš najebao....

• Mala Vidra

Ako je slučajno Bo Spellerberg na vukajliji, a krije se, nek mi se javi, neću ja nikom reć'. Fala.

• Шерлок

Баш је шмекер тај мали Боћа , тидро

• Head Hunnter

Ako je slučajno Bo Spellerberg na vukajliji, a krije se, nek mi se javi, neću ja nikom reć'.

Isto važi i za Hansena... xD

• Mala Vidra

Mislim da nemamo iste razloge. :D

• don_brate

дуче и перовићу јел сте ви само навијачи или играчи?

• Head Hunnter

Mislim da nemamo iste razloge.

E to je već nešto drugo... xD

• don_brate

хантеру, зајечар је завршио први у првој лиги... информиши се мало пре него што отвориш неку тему.

• Head Hunnter

Done, veruj mi da pratim.. Završio je prvi, poraze je jedino imao od Spartaka (kući i u gostima) i od Vrbasa (u gostima), mada neke ni od tih poraza nije trebao da ima. Malo sam pobrkao... Dešava se...

• don_brate

зајечар је имао две изгубљене... а и нормално да је пустио и врбас и спартак на крају да не би дошло до проблема у будућности... не знам само како им је темерин извукао бод у сред зајечара...

• Head Hunnter

Dođe do opuštanja, na polusezoni se videlo da će jedina borba biti za drugo mesto... Stvarno je ekipa vrhunska, retke utakmice su bile ispod 10 razlike... Bojim se da će tako i Crvenka proći kad se sastanu sledeće sezone...

• Перовић

Tamo je i jedan naš pulen.... Tvoj prezimenjak... :)

Ај ноу :)

• Head Hunnter

Izbušiće nas na sred Crvenke, i treba, kad smo ga odbacili bzv....

• rnrt-rain

Играм активно у РК Алексинац. Позиција: Пикер, пикер и само пикер. Јесте грубо и често исцрпљујуће, али веома интересантно. Играм од октобра, тренирао сам пре тога па престао да би се вратио каратеу.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.