Promene na sajtu
  • kaizen

Od danas link "Postovi na forumu" sa profila vode na stranicu na kojoj se vide celi postovi autora sa linkom koji vodi do pozicije u temi gde se komentar nalazi. Pre ovoga, bilo je jako teško naći stranicu u temi gde je autor učestvovao. Dodata je i prečica "moji postovi" u podmeniju foruma koji prikazuje spomenut sadržaj za trenutno prijavljenog autora.

• Тхе Проф

Pretraga defincija od danas funkcioniše kao pretraga tema na Forumu. Autocomplete nalazi napisanu reč bez obzira na njenu lokaciju u naslovu!

Isprobajte malo kako vam se sviđa i da li olakšava pretragu, pa mi javite u PVT. Hvala.

• kaizen

Od sada se uz svaku definiciju vidi lista ljudi koja je stavila definiciju u omiljene.

• kaizen

Aktuelni izrazi - Desno kod definicija ispod bloka odabranih sada ima i aktuelni izrazi. To su izrazi/teme koje su trenutno aktuelne. Služi da se izbunare stare definicije i inspiriše pisanje novih.

• industrial

Aktuelni izrazi - Desno kod definicija ispod bloka odabranih sada ima i aktuelni izrazi. To su izrazi/teme koje su trenutno aktuelne.
    -------
    Kopipejst onog postera Ovo je Beli anđeo; on je anđeo i bele je boje
    Odnosno onog (originalnog) Dačićevog: znači megdan znači kale

• houltu9l

Bas je to trebalo.

• 6

реално може и више од 3 актуелне да се појави, три је можда мало у мору дефиниција.
    Али, Кајзене, реално једна дефка дневно у одабиру је мало, можда да продужиш прву страну најновијих дефки како би се нове задржале што више, обзиром да има дефки са скором 5 15 које нико не обрише и тако заузму место некој доброј и изгурају је на другу страну.
    Размотри умод некога, свакако је сајт празнији него икад, нема свађе итд.

• 6

Не могу да објавим дефку, да се зна.
    Izvinite, ali nešto se upravo razjebalo.
    Administrator je obavešten i stvar će ubrzo biti rešena. Za to vreme preporučujemo: Vukajliju na fejsbuku ili twitteru.

• kaizen

administrator ipak nije bio obavešten ali stvar je sada rešena. hvala na prijavi.

• Earthworm Jim

E kajzene ne salje mejl kad hoces da resetujes sifru pa pogledaj kad stignes leba ti

• kaizen

sad sam probao radi. na kom domenu je mejl adresa? verovatno je blokiran.

• Earthworm Jim

Hotmail je mejl (na ovom nalogu sam hteo da resetujem pre par nedelja pa nije uspelo). Pokusacu opet kad budem na kompu sutra

• kaizen

ok hotmejl bi morao radi

• Earthworm Jim

Sad sam probao, ne stize mi uopste (proverih i Junk)

• mesni narezak

vidim sad kad se pritisne na profil odmah izbaci i definicije, super, samo što ne možemo videti ni izmeniti svoju sliku, ne možemo ni profil izmeniti. ipak mislim da nas ne mrzi toliko jednom kliknuti da se izbace definicije.

• mesni narezak

mislim, možemo valjda link koristiti za menjanje profila ili slike, ali to nas već mrzi uradit.

• melkijades

Predlažem da nabaviš jedno 150 - 200 ljudi. Dosadno, svaki dan sve isti.

• industrial

Lol kaizene esil ti to ukinuo i profile, pa na kraju stvarno ima da nas nema

• mesni narezak

e ovako je već bolje, hvala.

• PA

Jel može molim te da se na početnoj stranici vrati ono gde su bile odabrane definicije po difoltu prve jebote niti pišem definicije nit ih čitam ali ulazim na forum uglavnom kucajući prvo slovo v pa mi browser odmah izbaci "vukajlija.com" i ranije je bilo kulijana, ugledni i pošteni tekstovi me dočekaju nema frapiranja nema zbunjenosti, ali u poslednje vreme mi je sve teže i teže, zaista se trudim da ne pročitam ni jednu bljuvotinu što stoji tu na početku pre no što kliknem na forum ali kraičkom oka mi zapadnu ti naslovi pa me premotaju da vidim o čemu je reč i potrošim svu mentalnu energiju da mu ne lupim minus i ne napušim ga ljutito eo npr. šta me danas dočekalo https://vukajlija.com/metoda-higijene/746098
    Ne razumem zašto je to sve uopšte izmenjeno na prvom mestu.

• industrial

Kajzene ne mogu da menjam profilnu preduzmi nešto kaže da je requested entity too large (da da to je i ona rekla haha smešno)

• mesni narezak

pretvori png u jpg i radiće.

• k

Kajzene Ejdus postoji, poduzmi nešto, krvavu ti mater jebem, moliću lepo.

• dr .Vuk

Nemoj da spominjes Ejdusa, nije lepo.

• mesni narezak

krvavu ti mater jebem

loše ti je ovo, ali suština je dobra, preformuliši.

• k

Mamaru ti hemofiličnu pomenem

• dr .Vuk

E to je već bolje

• b

Kajzene ne mogu da menjam profilnu preduzmi nešto kaže da je requested entity too large

turi sliku kurca umesto glave i sve ok

• dr .Vuk

Onda ce biti too small

• b

ma sta kazes

• A

krvavu ti mater jebem

Da se banuje autorka Evil zbog pretnji smrću, a Miloš zbog jebanja krvave majke ne?

Bože pravde!

• Mali Mujo

M I L O Š
    I
    L
    O
    Š

• k

Kako znaš da se zovem Miloš?

• A

Tako što je to jedino ime sa kojim imam božanstvena iskustva.

• k

Koincidencija je kučka, svaka čast

• A

Koincidencija je kučka, svaka čast

Intuicija i stereotipna ponavljanja u životu mogu gotovo precizno da pretpostave. Ovaj put je tako.

• dr .Vuk

Estonci imaju mnogo svetao ten, nije on za tebe.

• A

Ja sam učinila čuda

https://youtu.be/mnH74-CNn6A

Ko su ovi leba ti? Ijao hahahah

• k

Svaka čast onda, autore Eevee, pogodili ste mi ime. Mislim, nije bila neka tajna, nekoliko ljudi je već znalo. Ali opet, odajem priznanje. Svaka čast.

• dr .Vuk

To je bilo viral poodavno hahah

• P

Dodji da te omadjijam da ti sijam da ti prijam

• A

Estonci imaju mnogo svetao ten, nije on za tebe.

Kakve ti asocijacije imaš, ozbiljno morbidne.

• dr .Vuk

Pa ti si asocirala dva Milosa, zar ne?

• P

Dva loša ubiše miloša