Гегови које сте доживели на петак 13-ти
  • Korle

Напишите нам Ваша искуства.....

тему закључавам у поноћ:))))

• lady killer

Jutros sam iznenada dobila sline, iz meni nepoznatog razloga.
    Ali, sve je to zbog Petka 13. :)

• Љижанин

Ја сам данас кинуо у градском, сви су ме погледали ко да сам им децу убио!

• Цыплёнок

Meni se nikad ništa baksuzno nije dogodilo tog dana. Jer mi je srećan broj, jelte. A drugarica danas slomila štiklu. Je l' se važi ovo? :))

• Earthworm Jim

Ja sam izgubio dva klikera kad sam bio još u vrtiću... Mislim da je to to. :)

• k@rizm@

Meni se beba sad na poslu popiskila pravo u dzep..jel se to racuna pod geg?;)U svakom slucaju peh:)

• dl

Danas, ništa spektakularno, piškim na 2 minuta zato što sam popila kazan čaja.
    A pre skoro 25 godina na petak 13. sam dobila brata.

• Триша

Nacrtao samog sebe... i to je to.

• THE KTITOR

Ja sam imao cas voznje, super sam odvozao, posle bio kod drugarice na kafi i iz nekog razloga nisam uspeo da zaspim celo vece iako sam popio samo jednu soljicu. Zaspao sam tek u pola 8 ujutru, mada ne verujem da je to bilo samo zbog kafe. Verujem da je to bilo i zato sto sam, pod uticajem iznenadnih emocionalnih promena, odlucio da istrazim nove muzicke horizonte: bio je to prvi i poslednji put da sam sebi dozvolio da upadnem u takvo emotivno stanje da mi se blek metal ucini zanimljivim... Celu noc mi zvrji u glavi "Her ghost in the fog". Hocu reci, nije da su mi "Cradle of filth" bili strasni ili odvratni ili bilo sta slicno, ali pesma bas i nije uspavanka. Sve u svemu, bilo je zanimljivo, ne ponovilo se, bar ne jos skoro :)

• M

Ja sam baksuz, i vazda zaboravim kad je petak 13., tako da mi se taj dan nikad ne dešavaju zajebancije.

• Mjetalna lama

Ја проходах на петак 13.

• JamesBond

Мени се запушила ВЦ шоља...

• JamesBond

Иначе, зна ли ко што је петак тринаести баксузан дан ? :)

• Purasevic

Ima vise teorija . Jedna od njih je zato sto su na raznju , da se tako (ne)duhovito izrazim , spalili templare tog dana , pa onda Juda kao 13. i tako to ...

• Š

Sećam se da sam pre koju godinu dobio abera iz fizike na petak trinaesti i uveče je bila grmljavina,došlo do kratkog spoja u struji i gadno mi se pokvario komp. :)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.