- dl
Danas, ništa spektakularno, piškim na 2 minuta zato što sam popila kazan čaja.
A pre skoro 25 godina na petak 13. sam dobila brata. 
Ja sam imao cas voznje, super sam odvozao, posle bio kod drugarice na kafi i iz nekog razloga nisam uspeo da zaspim celo vece iako sam popio samo jednu soljicu. Zaspao sam tek u pola 8 ujutru, mada ne verujem da je to bilo samo zbog kafe. Verujem da je to bilo i zato sto sam, pod uticajem iznenadnih emocionalnih promena, odlucio da istrazim nove muzicke horizonte: bio je to prvi i poslednji put da sam sebi dozvolio da upadnem u takvo emotivno stanje da mi se blek metal ucini zanimljivim... Celu noc mi zvrji u glavi "Her ghost in the fog". Hocu reci, nije da su mi "Cradle of filth" bili strasni ili odvratni ili bilo sta slicno, ali pesma bas i nije uspavanka. Sve u svemu, bilo je zanimljivo, ne ponovilo se, bar ne jos skoro :)
- M
Ja sam baksuz, i vazda zaboravim kad je petak 13., tako da mi se taj dan nikad ne dešavaju zajebancije.
- Š
Sećam se da sam pre koju godinu dobio abera iz fizike na petak trinaesti i uveče je bila grmljavina,došlo do kratkog spoja u struji i gadno mi se pokvario komp. :)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.