Murbijeva soba za lečenje od besnih glista
  • Korle

Ožeži...

• murbi

Hahaha ! Pa nece ovako , neprirodno je ! Inspiraciju za nov moderatorski posao imam samo cim pustite prvi pozdrav na chatu, ja vam to uvalim kao - otpozdrav !

• Surovi

na četu četujemo, nećemo na četu da radimo :D tamo dođemo da blejimo kao i svi ostali :D

• murbi

Hmmmm ... posaljem vam pvt, pa vam na chatu pustim pvt nudge ...
    :)

• murbi

Obecavam, da cim smislim neko dobro pitanje, ispisujem ga ovde i sve vas obavestavam :) !

• L@ki

vratite dbqp-a.

• MOTIKA

http://vukajlija.com/krimijevo-radno-odelo/117159
    Nek stoji ovaj link tu da ne moram da preturam svaki cas po groblju.

• murbi

Motiko moras da mi razjasnis nesto oko one tvoje pohvale, upucene meni.
    Da li se ta pohvala odnosila na marketinski potez, koji ja nacinise , odnosno radi kojeg ja zloupotrebise definiciju radi reklamiranja druge definicije,
    ili se pohvala odnosi na samu definiciju, tj na kvalitet definicije koja zavrsise u groblju?

Ako je pohvala na marketing trik, kazi sta je dobar trik, skoro sam ga izumeo :) !

• MOTIKA

Bardo je trik Murbi, toliko nisko nebi sisla ni jedna! Za to od mene rispekt!

• murbi

neprivatni PVT za Lithium:

Neko me je zestoko i sa uzivanjem ishejtovao, oko 50 i kusur minuseva za 2 minuta. Moze li se to ispraviti?

na definiciji : http://vukajlija.com/a-odakle-nam-se-vi-javljate/118341 , ako se moze obrisati druga slika jer je sranje, molim vas obrisite.

• Lithium

Kad prodje 24h, obrisacu ti sta god pozelis.
    Nemas hejtera.

• murbi

ok. hvala !

• murbi

mali prste, jel mi avatar odbacen zato sto je mnogo sexi?
    Pitao sam za ovo administrator, puno moderatora mi rekose da mogu da secam tako... Jel tebi bas smeta,ako ono bas, ce ga prepravimo u marketing menadzer ili sl?

• mali prst

Ne, nego stavi negde drugo da me ne zbunjuje, da ne moram da gledam da li ti je nalepljena etiketa ili nije... mada sad shvatam da je tvoj plav a ovi nasi su crveni - stavi sta god hoces sto se mene tice.

• murbi

Gde si Korleone, nema te nikakav??

• Tom Ripli

Ово би могло и да се зове

^ Питање (Мурби) - Одговор (модератор) ^

• murbi

Hahahaha !!!

ja se izvinjavam, slabo nesto inspiracija u zadnje vreme, mora da je od preteranog opijanja!

• murbi

Moze li se brisnuti moj prvi komentar na ovoj definiciji (komentar sa greskom)
    http://vukajlija.com/marfijev-zakon-slike

• Korle

Što postuješ jedno pitanje na dve teme? Što si blesav toliko?

• Surovi

sad ispade da smo ti sve omentare obirsali :D

• Korle

Još jednom da ti se desi, i mećem katanac na ovu temu:)

• Korle

hahahhha:)

• Korle

Murbi, obrisao sam.

• murbi

hvala vam, bas ste cool! mojne korAle da zakljucavas, to ce biti za mene stres kao lastavica bez kolena kad dobije stitnike za voznju rolerima za ng!

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.