- ПдDuncan Ferguson
Ахахахахахахахааххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

O ovome bi mogao i definiciju napisati.
Tačnije i napisaću je ali ne u definicije, nego baš ovdje:
Pojam: "Ljudi koji nemaju pametnija posla no da broje koliko je ko otvorio tema na forumu"
Definicija: "Likovi koji očigledno imaju višak slobodnog vremena dok mogu da uprate ko je koliko tema otvorio i tome da posvećuju neku pažnju. Uglavnom kritikuju one koji po njima otvore "previše" tema. Uslijed manjka vlastite inventivnosti i manjka ideja za vlastite teme, potajno zavide onima koje kritikuju. Smeta im aktivnost i dinamika na forumu i više vole kada svi samo spamuju glupim komentarima ili igraju neke umobolne igre. "
Primjer: nepotreban
- Пд
Фора је у томе што су његове теме углавном одличне, само мени никако није јасно како неко има толико инспирације за отварање тема, али и толико стрпљења да напише сваки одговор па макар и сваки био дугачак 50ак редова. :))
- zp
Bas ste zlocesti. Kul su teme.
- zp
Javio, nisam tebi rekla, vec onima koji se zezaju.
- zp
Koji GA zezaju, to jest.
- zp
Propratio? Pa isto tako mozemo i tebe u ovu defku, zar ne? Mislim brojis coveku teme:)))))
- Пдja mislim da ga svi gotive..niko ga ne zeza...
Ја га стално зезам због његовог "хобија", али га готивим зато што је примеран члан и зато што има живце као сајле да сваки пут одговори, па макар куцао одговор цео дан. :)
- zp
Ne provociram. Ko ce da pravi temu za burija?:))))))
Ја га стално зезам због његовог "хобија", али га готивим зато што је примеран члан и зато што има живце као сајле да сваки пут одговори, па макар куцао одговор цео дан. :)Иако се не слажем са Јовичићем увек у свему,мислим да се треба водити његовим примером кад тече расправа. Кад сте видели да је Јовичић некоме нешто опсовао или било кога прозивао?
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.