Срање у БиХ
  • Valdemar

Шта се дешава тамо, да ли медији у Србији напумпавају ствар, хоће ли бити исто и у РС, да се не дај боже не деси неко босанско пролеће које опет испадне нека Либија, Египат и Сирија? И тамо је почело као грађанско незадовољство. А знамо шта се у Босни све дешавало? Босанци, Бошњаци, Срби, шта ви у ствари радите тамо?

• Давид

шта фали босанско пролеће да се деси? таман да се утре пут независности рс.

• Valdemar

Таман да улете вехабије, и Ал Каида, као у Сирији, и опет да се ратује?

• Роки Билбао™

Neće jer ljudi sa našeg podneblja nemaju muda za takve stvari nego samo serendaju preko neta raznim internet peticijama i sličnim bezmudaškim sranjima. Ouuuvaj, što reče Jebač, trajaće to par dana i posle 2 nedelje svi će to da zaborave, kontam da je nešto u fazonu:

Demonstranti u Tuzli: Ungagagaga oćemo da nam bude bolje, veće plate, dosta ste krali!

Glavonje: Dobro, nećemo više da krademo, dece nam.

Demonstranti: Ok, ajmo kući.

• Давид

нећемо ми да ратујемо они нек се кољу међу собом измеђ тих исламиста и ових као умерених.

• Роки Билбао™

Saće oni pajseri iz Dubioze kolektiv, SARS- a i ostalih koji u pesmama ističu očigledno da se užive!

• krupovrbaski zmaj

nema veze etnički sukob sa ovim
    ljudi jednostavno nezadovoljni jer nema posla

• Давид

да дође време да ми мало гледамо и напредујемо док се други кољу.

• Valdemar

Нисам баш сигуран да ће све то мирно да прође.

• Марко 

Ко им јебе матер.

• Valdemar

Ко им јебе матер.

Šta tebe boli kurac, tebi nije pola rodbine tamo.

да дође време да ми мало гледамо и напредујемо док се други кољу.

Po tome smo poznati, što smo uvek stajali po strani i gledali kako se drugi kolju. Kapiram da bi i Srbi i Hrvati u slučaju nekog većeg sranja merkali Brčko ko mačka parče slanine.

• Puzzle-Fox

Ja sam predlagao jednom mom rođaku koji je u vladi CG da se vidi nekako da nam stanovništvo nekim random sistemom podijele na dvije ekipe i onda međusobno da ratujemo godinu dvije, čisto da ne ispadnemo iz forme.

• Petar Pan Pezo$

pa kolko sam ja skontao sve ovo je iz zajebancije zapoceo Skrletnik, tako da nema veze sa ciom i biom i ostalima...

• Роки Билбао™

Ko ih jebe bre, za koji su se kurac otcepljivali pa sad kukaju!

• Valdemar

Pa ne kukaju za Srbijom nego za lebom, a kao, Srbija bi ih nahranila da su ostali sa nama? Bi, kurac. Ko što i nas ovde hrani.

• NekoOdNekud

Роки Билбао™

Ko ih jebe bre, za koji su se kurac otcepljivali pa sad kukaju!

E eto u Srbiji sve cvijeta.
    Ne, nisam musliman.

• Роки Билбао™

Slušali Dubiozu kolektiv i SARS pa se socijalno osvestili.

• Dilan Dog

Dok god nacionalno pitanje bude nadređeno ekonomskim pitanjima, nema sreće. Nadam se da će se skontati i vidjeti da je preče imati leba nego se jebavati sa Srbinom i Hrvatom. Svako svojim putem i okrenuti se ljudima koji imaju viziju za ekonomskim oporavkom, a ne onima koji obećavaju ukidanje RS i slično.

• Bruce

Neće jer ljudi sa našeg podneblja nemaju muda za takve stvari nego samo serendaju preko neta raznim internet peticijama i sličnim bezmudaškim sranjima.

Sećam se da je i moja generacija ovako pričala. Znamo svi šta je posle bilo.

Biće šta bude moralo biti. Ako Amerima, Rusima, Švabama ili Kinezima zatreba rat u Bosni, biće rata. Ako im zatreba u Srbiji biće ga i u Srbiji. Mi se tu ne pitamo mnogo. Ja pucati neću, nisam ni do sad.

• Марко 

Сад плачите за Југославијом.

• Риха Дисидент

Шта те боле бриге шта се дешава. је ли ја питам зашто је свети сава искалио бијес на оном селу у војводини?

• Bruce

Na kojem selu Riha?

• dusan1001

Sećam se da je i moja generacija ovako pričala. Znamo svi šta je posle bilo.

http://www.youtube.com/watch?v=3T5SBmIIV0g

• Риха Дисидент

Они фекетићи, како бијеше већ.
    нема дешавања убосни. горе нам је него вама.

• Давид

реално, срушили су сан о југославији, хтели су своји државицу ко их јебе реално. да је среће да хрвати још пропате због рушења југославије.

• Bruce

Eh, ja film Turneja ne mogu da odgledam do kraja nikako, svojevremeno sam kod Banjaluke škrbavom balavcu s puškom ličio na hrvata pa me skidao s autobusa. Čist dokumentarac film.

• Роки Билбао™

Ne serite bre, svi samo kukate ko da živite u podsaharskoj Africi. Sve se nema, a internet sve u šesnaest.

• Valdemar

Шта те боле бриге шта се дешава. је ли ја питам зашто је свети сава искалио бијес на оном селу у војводини?

Imam u Srebrenici brata, sestru, strica, iznad Srebrenice zemlju, u selu kuću koja je tek obnovljena, pa reko, da mi je opet ne spale komšije? Greh bi bio.

• Bruce

Ne sekiraj se Valde, spaliće sigurno :)

• NekoOdNekud

Kažu pala mrtva glava u Sarajevu.

• Towelie_

Bosansko prolece, here we come.

• Leteći medvjedić

1991 - popis stanovnistva
    1992 - rat

2013 - popis stanovnistva
    2014 - ?

• Роки Билбао™

To ona trojica zavadiše narod, ajoj nebi narod nikad! Eh da nam je Juge gde bi kraja bilo. Tuđman, Milošević i Alija lično išli od kuće do kuće i ubijali, nije narod, narod uvijek živio u miru i volio se.

• Puzzle-Fox

A znate da prošle godine đurđevdan i vaskrs se nešto poklopiše... tako i pred rat bilo...

• Bushido

Jeste. Sranje. Bio sam jednom u Bosni i sranje je. Osim u sarajevu, tamo ume da bude šala zabava. Može da se zategne jedna lokarda,

• DP

ПРИПАЈАЊЕ РС СРБИЈИ ТО ЈЕ ОНО ЧЕМУ ТЕЖИМО.

ЈЕС ДА СУ МЕЂЕДИ АЛИ СУ НАШИ.

• Риха Дисидент

Давид
    реално, срушили су сан о југославији, хтели су своји државицу ко их јебе реално. да је среће да хрвати још пропате због рушења југославије.

ХАХАХАХАХАХ КОИ ЦАР ОВАЈ ДАВИД.
    СРЕБРЕНИЦА, СРЕБРЕНИЦА ЈЕ ПРОШЛОСТ.
    У БЛ МУК. НИКО НИШТА. НАМА ЈЕ СУПЕР. МИЛЕ АЛ СТАНДАРД.

• NekoOdNekud

Kažu ubili nekog lika burecima.

• Valdemar

Mene brine ovo što sam pročitao na ovoj grupi:

https://www.facebook.com/1udarbih/posts/250445775132629?stream_ref=10

I KONGRES BOSNJAKA SVIJETA TRAZI OD SKUPSTINE BOSNE I HERCEGOVINE POVRATAK USTAVA REPUBLIKE BiH

20. novembar 2011

Upuceno:

Republika Bosna i Hercegovina

Parlamentarna Skupština BiH, Sarajevo

P R O G L A S

Kongresa Bošnjaka Svjeta za povratak jedinog legalnog Ustava Republike BiH u Parlamentarnoj skupštini BiH

KONGRES BOŠNJAKA SVJETA (KBS) prikljucuje se patriotskim organizacijama koje zahtijevaju povrat Ustava BiH iz 1992 godine, koji niti jednom odlukom Parlamentarne Skupštine BiH nije derogiran i shodno tome je još uvijek važeci. Iza ovog zahtjeva, koji je vec ranije objavljen u javnosti stoje clanice KBS iz 21 zemlje Svijeta jer smatraju da je nepoštivanje legalnog Ustava BiH, i stalni pokušaji njene destabilizacije, dovelo zemlju u stanje duboke krize i nefunkcionalnosti.

(...)

Za Bosance i Hercegovce postoji samo jedinstvena, demokratska, suverena i nezavisna država, BiH, a dejtonska tvorevina tzv. Republika srpska postoji samo kao dio nelegalnog, oktroiranog Dejtonskog ustava iz Aneksa 4. Cilj agresije i genocida protiv gradjana Republike Bosne i Hercegovine je bio stvaranje etnicki ciste Velike Srbije na racun teritorije Republike Bosne i Hercegovine. Zakonitost i pravda u slucaju Bosne i Hercegovine ce biti ostvarena samo tako što ce izvršiocima agresije i genocida biti oduzeto ono što su ratom ostvarili kao svoj cilj. Na osnovu Internacionalnog prava i gradjanskog prava, sve što je steceno na ilegalan nacin ne može biti priznato kao legalno.

• Марко 

Kažu ubili nekog lika burecima.

На свадби.

• Давид

не разумем рихо. јесам ја реко да је вама добро у рс?

• Valdemar

Mislim, možda postoji mogućnost da se opet rat izrodi iz ovoga. Šta li sad rade sve one vehabije po Bosni, sede skrštenih nogu? Mislim da ne, već otkopavaju i razmašćuju kalašnjikove. Daj bože da nisam u pravu. Al Kaida sedi i gleda prenos na Al Džaziri, u to ne sumnjam.

• Риха Дисидент

ти валдемаре имаш размишљање једног жајка. као да не знаш како функционише ''правни поредак'' у бих.

• Давид

ја не знам шта трипујеш ти владе, ми се нећемо ратити?

• NekoOdNekud

Pola ovih demonstranata je tu samo da ruši i da se ispucava jer ne jebu, boli njih kurac za "sutra".

• Bruce

Ja sam u to siguran Valdemare, bez sve zajebancije.