Шта се дешава тамо, да ли медији у Србији напумпавају ствар, хоће ли бити исто и у РС, да се не дај боже не деси неко босанско пролеће које опет испадне нека Либија, Египат и Сирија? И тамо је почело као грађанско незадовољство. А знамо шта се у Босни све дешавало? Босанци, Бошњаци, Срби, шта ви у ствари радите тамо?

Neće jer ljudi sa našeg podneblja nemaju muda za takve stvari nego samo serendaju preko neta raznim internet peticijama i sličnim bezmudaškim sranjima. Ouuuvaj, što reče Jebač, trajaće to par dana i posle 2 nedelje svi će to da zaborave, kontam da je nešto u fazonu:
Demonstranti u Tuzli: Ungagagaga oćemo da nam bude bolje, veće plate, dosta ste krali!
Glavonje: Dobro, nećemo više da krademo, dece nam.
Demonstranti: Ok, ajmo kući.
Ко им јебе матер.Šta tebe boli kurac, tebi nije pola rodbine tamo.
да дође време да ми мало гледамо и напредујемо док се други кољу.Po tome smo poznati, što smo uvek stajali po strani i gledali kako se drugi kolju. Kapiram da bi i Srbi i Hrvati u slučaju nekog većeg sranja merkali Brčko ko mačka parče slanine.

http://www.youtube.com/watch?v=QkQ8ilj62lo
Kakav bosooonac ja sam bošnjoook
Dok god nacionalno pitanje bude nadređeno ekonomskim pitanjima, nema sreće. Nadam se da će se skontati i vidjeti da je preče imati leba nego se jebavati sa Srbinom i Hrvatom. Svako svojim putem i okrenuti se ljudima koji imaju viziju za ekonomskim oporavkom, a ne onima koji obećavaju ukidanje RS i slično.
Neće jer ljudi sa našeg podneblja nemaju muda za takve stvari nego samo serendaju preko neta raznim internet peticijama i sličnim bezmudaškim sranjima.Sećam se da je i moja generacija ovako pričala. Znamo svi šta je posle bilo.
Biće šta bude moralo biti. Ako Amerima, Rusima, Švabama ili Kinezima zatreba rat u Bosni, biće rata. Ako im zatreba u Srbiji biće ga i u Srbiji. Mi se tu ne pitamo mnogo. Ja pucati neću, nisam ni do sad.
- DP
ПРИПАЈАЊЕ РС СРБИЈИ ТО ЈЕ ОНО ЧЕМУ ТЕЖИМО.
ЈЕС ДА СУ МЕЂЕДИ АЛИ СУ НАШИ.

Mene brine ovo što sam pročitao na ovoj grupi:
https://www.facebook.com/1udarbih/posts/250445775132629?stream_ref=10
I KONGRES BOSNJAKA SVIJETA TRAZI OD SKUPSTINE BOSNE I HERCEGOVINE POVRATAK USTAVA REPUBLIKE BiH20. novembar 2011
Upuceno:
Republika Bosna i Hercegovina
Parlamentarna Skupština BiH, Sarajevo
P R O G L A S
Kongresa Bošnjaka Svjeta za povratak jedinog legalnog Ustava Republike BiH u Parlamentarnoj skupštini BiH
KONGRES BOŠNJAKA SVJETA (KBS) prikljucuje se patriotskim organizacijama koje zahtijevaju povrat Ustava BiH iz 1992 godine, koji niti jednom odlukom Parlamentarne Skupštine BiH nije derogiran i shodno tome je još uvijek važeci. Iza ovog zahtjeva, koji je vec ranije objavljen u javnosti stoje clanice KBS iz 21 zemlje Svijeta jer smatraju da je nepoštivanje legalnog Ustava BiH, i stalni pokušaji njene destabilizacije, dovelo zemlju u stanje duboke krize i nefunkcionalnosti.
(...)
Za Bosance i Hercegovce postoji samo jedinstvena, demokratska, suverena i nezavisna država, BiH, a dejtonska tvorevina tzv. Republika srpska postoji samo kao dio nelegalnog, oktroiranog Dejtonskog ustava iz Aneksa 4. Cilj agresije i genocida protiv gradjana Republike Bosne i Hercegovine je bio stvaranje etnicki ciste Velike Srbije na racun teritorije Republike Bosne i Hercegovine. Zakonitost i pravda u slucaju Bosne i Hercegovine ce biti ostvarena samo tako što ce izvršiocima agresije i genocida biti oduzeto ono što su ratom ostvarili kao svoj cilj. Na osnovu Internacionalnog prava i gradjanskog prava, sve što je steceno na ilegalan nacin ne može biti priznato kao legalno.