Stavljam na glasanje do sutra predlog da se dotični autor banuje trajno zarad poboljšanja opšteg stanja vukajlije. Po predlogu mickey savagea.
Pisati samo za ili protiv.
(Amandman - ukoliko se izglasa za, i napravi ovaj presedan, moći će u buduće autori da predlažu i ostale ljude za banovanje na glasanje)
Mickey savage, banovaću te trajno, pošto sam mišljenja da ne doprinosiš vukajliji. Ovo imam svo pravo da uradim, pošto sam moderator, i mislim da će učiniti vukajliju boljom.Jel ok?
A ti si silno doprinio sa ovom temom ne pitaj.
Možda su ti samo avangardne fore pa ne kapiram ali ipak više vjerujem u to da su samo želja da privučeš pažnju na sebe jer nemaš drugi mehanizam.U kurac više sa ovim proseravanjima.
Banujete nas za spem, vrijeđanje i bilo šta što nije lizanje jutarnjeg čmara a vamo radite sve to na kvadrat. Naročito ti u zadnje vrijeme.
celte. Proviron ne može da nauči lekciju pa da ga jebemo svi redom ovde. Dobar je momak ali će smarati, daviti i nametati ljudima svoje mišljenje dok ne umre sam pošto će deca da ga ostave već sa 14 godina. Bar 3 medicinske sestre će da izvrše samoubistvo u staračkom domu gde on bude bio da bi njegov život imao smisla.
Ne kapiram. Sta to on kao treba da nauci?Treba da nauči da ne treba da piše ništa na sajtu što smeta izvjesnim kompleksašima (edit: zapravo ne smeta im, nego ono da ispadnu liberalisti jer je to danas moderno) iako je to upakovano na satiričan način, da izgleda kako mi ođe sad odlučujemo o njegovoj sudbini jer on na onoj temi smatra da društvo ima pravo odlučivati o životu i smrti pojedinaca.

Nemoj brate sa mnom da se napušavaš, crijeva ću ti ispomjerati. Trebao bi biti svjestan toga.
Jedini od vas modova koji je imao smisao za ovakav humor je sos (možda bi i ciklon mogao i eventualno Smare) a ti se samo na silu trudiš da ispadneš neko mudo ođe iako si obični libtard.
EDIT:
Чекај, Пазле, ти се сад противиш овоме, а подржаваш предлог да Веља Илић, Аца Шапић и нека моделсица одлучују о томе коме треба дати паре за лечење, а коме не?Boli me kurac za vaše političare.
- Boli me kurac za vaše političare.
Противиш се ономе, за шта си се тако жустро залагао на оној теми. Можеш ти сад до сутра да покушаваш да се сакријеш иза називања људи либтардима, али управо си испао недоследан и глуп, пошто ти је одговор на моје питање "боли ме курац за ваше политичаре". Покушај убудуће да сагледаш ширу слику.

ma oko ovoga se lažem sa provironom
bolje od tih para napraviti nekoj sirotinji kuću, jer uči i živi i nemogućim uslovima nego davati pare na liječenje leukemije i drugih neizlječivih bolesti
samo se produažava agonija pacijenta i njegove porodice, znam koliko je bilo gadno kada je moj deda umro od raka. mi kao društvo raspolažemo malim resursima i trebamo ih pametno raspodijeliti. mišljenja sam da je bolje stipendirati dobrog studenta nego davati pare na liječenje koje će nekome produžiti život za 1g, život vucanja po bolničkim krevetima.
ja sam za to da se pobanuju svi smarači, da ih stavimo na glasanje.
Противиш се ономе, за шта си се тако жустро залагао на оној теми. Можеш ти сад до сутра да покушаваш да се сакријеш иза називања људа либтардима, али управо си испао недоследан и глуп, пошто ти је одговор на моје питање "боли ме курац за ваше политичаре". Покушај убудуће да сагледаш ширу слику.Stevane, bilo mi je muka da ti odgovaram ali dobro, udostojiću te svog odgovora.
Ja, nijesam nijednom rekao da neko ministarstvo treba da odlučuje kome prvom dati novčanu pomoć za liječenje u inostranstvu jer to kao prvo i nije na državi. Ne vidim da iđe u zakonu stoji da je država dužna da ti plaća operacije u SAD, već samo intervencije koje obavljaš u državnim ustanovama (i to ne sve!), tako da u ovom slučaju nipošto nijesam ispao glup niti nedoslijedan. Da li provirionu treba liječenje u inostranstvu ili možda bolje reći na Vukajliji? Sumnjam.
Praviš potpuno nepotrebne digresije.- M
Ne. Iako smo različitog mišljenja ipak mu ne bih poželio i uradio što i on mene.
- M
celt pokušava da objasni zašto je čovekovo razmišljanje pogrešno.
- Ja, nijesam nijednom rekao da neko ministarstvo treba da odlučuje kome prvom dati novčanu pomoć za liječenje u inostranstvu jer to kao prvo i nije na državi. Ne vidim da iđe u zakonu stoji da je država dužna da ti plaća operacije u SAD, već samo intervencije koje obavljaš u državnim ustanovama (i to ne sve!)
Значи, ти се слажеш са тим да се не плаћају све интервенције. А то значи да је неко одлучио коме треба помоћи, а коме не. Као што сад овде Целт и ја сматрамо да имамо право да одлучимо ко може да блеји на сајту, а ко не. Капираш?

Pa Miki Miki veliki je sam rekao nešto tipa da sve svoje falinke i probleme možeš poništiti nečim dobrim što možeš da daš.
Miki predstavlja autora sa Vukajlije, Celt moderatora. Miki je, po Celtu, greška. Miki, po sebi, može poništiti grešku tako što će ovaj sajt načiniti boljim mjestom.
Miki, pokaži mi šta znaš!
Значи, ти се слажеш са тим да се не плаћају све интервенцијеPa Stevane, ko će da plati sve te intervencije, jebote! Koja država ima para u fondu zdravstvene zaštite za svaku moguću bolest? Mislim da nema nijedna. A da bi moglo da se izmuze od kapitalista i političara silom, moglo bi. Ali to je već druga priča.