Ocijenjeni sadržaj
  • plok

UTOPLO MI SE DIJETE

• A

LEP PRIJEDOR!

• Comi_PG

Da se ocjena koju smo dali ranije na neki sadržaj označi recimo bleđom bojom u odnosu na ovu trenutnu boju plusa minusa. Često ne znam da li sam na nešto što sam davno ocijenio dao plus ili minus, a tako će se znat.
    http://i.imgur.com/TgVUG1A.png recimo vako, ako sam dao plus na ovo da mi on kasnije bude u nekoj malo drugačijoj nijansi zelene da znam kasnije ako opet naletim na istu definiciju.
    Nije neko poboljšanje al nije ni neki posao za kazana, a mislim da bi bilo korisno.

DA POPRAVIŠ OVO U PAKETU ŠČETOM I FORUMOM

• Бохор

Brate sajt kuje jebe familiju čet izbacuje postove od juče ti se cimaš okoocena. Kaki kurac

• Comi_PG

reko kad bude popravljo čet da ovo uradi u paketu

• Comi_PG

lol evo olanikov post prije mog uvodnog :O
    i to prije 2h

• M

Može ovaj ćomijev predlog a i da se napravi da mogu definicije s groblja da se ocenjuju i ostale zajebancije, isto ka ove žive, i da im se doda jedno ekstra dugme na koje se klikne ako želite da se ta definicija makne s groblja među žive.

• Pajo Dačak

Da se banuje comi! Otvorio temu, a nije njegov prvi post!

• Nash Bridges

odakle više kopate te glupe predloge?

• Comi_PG

nije glup predlog, prelagano se napravi, a ima logike

• Tuccini

Da dodam uz ovaj predlog, da ne otvaram novu temu. Kapiram da je mnogo lako, pa, kazane, ako si već čačkao nešto po sajtu: da se pri random pregledu sadržaja ne prikazuju sopstveni sadržaji. A eventualno ni oni koji su ocenjeni.
    Ae, lako je, jedan ifthenelsić :D

• Hogar_Strašni™

Da se ukine ocenjivanje.

• BLZ

Da ne otvaram temu, ovde ću. Bez ljutnje.

Predlažem da se razdvoji top lista na 3 dela:

Za postere, za definicije i za reakcije. *ako me razumete*

**EDIT**: Ako ne razumete da probam da objasnim: Ocene od postera i reakcija se računaju, ali posebno. Da na profilu (npr mom) piše
    definicija 80: 3000 glasova, prosek 77.5, rank #900
    postera 243: 9342 glasova, prosek 38.44, rank #78
    Reakcije 9: 94 glasova, prosek 10.44, rank 8994

I predlažem da se napravi obaveza da se oceni 100 definicija, ali u nekom određenom periodu da ne bi ljudi samo išli i lajkovali ili hejtovali pa tek onda da može da napiše definiciju, tako i za postere i za reakcije. Pretpostavljam da to nije jednostavno, al' eto, došlo mi.

Takođe predlažem da se ukinu odabrane definicije, posteri i reakcije iz prostog razloga što tako neće ljudi čitati samo odabrano, nego sve što izađe. Popularne da ostanu, čisto da se zna šta narod voli što bi se videlo po ocenama, dok su odabrane na kontu izbora moderatora i drugarskih predloga i kuraca palaca.

• Марко 

ај не сери

прво је у реду

друго би отерало и ово мало људи, баш ће он да се цима и оцењује говна, дошо из дркања и неће да му ико намеће било какве обавезе

треће, ако укинеш одабране неће нико читати ништа, схватите коначно да су се од дефиниција и постера сви заситили и прекините да смарате са читаношћу

то је занимљиво још само неким клинцима који оће на брзину да побољшају ранк пишући нека срања и имају годиште у нику

• Марко 

и шта те боли курац ко је коме одабрао, ако ваља дефиниција нека је на насловној

• BLZ

**Editovao sam**

Brate, čitanost mora da se sredi. Otkud znaš da neće niko čitati ništa? Je l' probano?

A za drugo. Ok, kontam.

• BLZ

I boli me kurac ko je kome odabrao. Ja sam Kalimero!

• Марко 

немош да натераш никога да чита ако му је незанимљиво

ја читам нове само због оног осећаја задовољства кад кликнем на икс, а за своју душу отворим профил неког јаког аутора и читам, буде ми до јаја јер добро пише

• ninka_92

Ninka ima godište u niku, a i dalje jebe.

• BLZ

To je okej. Al' ne treba naterati da čitaju, nego da čitaju sve. Zato sam rekao ono za odabrane. Mogu palac, kruna, značka i ti kurci da se koriste za popularne. Onda bi bilo skroz regularno i fer prema svima. Neće niko da razmišlja da li ga ljudi ne čitaju zato što ga ne gotive. Ako se svidi nekome definicija, ako ode u popularne i ako pored toga ode na još 50 razlike to može da se računa kao odabrana.

• Марко 

и ти си био клинац каси дошо, било ти ово све занимљиво и заситио си се јел тако тако је

• Makaronac

BLZ, pa za 5 godina si ocjenio samo 3k sadržaja, wtf ?!

• BLZ

Pa, Makaronac zbog nezadovoljstva tim ocenjivanjem. Brate, ne volim što mi je prosek 33 jebenih, a ni to ne bi bilo da mi nije odabrana ta jedna usrana definicija. Za 5 godina. Loše pišem, znam. Al' ima i dobrih.

• Марко 

зник јебо те алах знаш ли ти шта су радили до скоро са тим популарнима?

четују по коментарима, исцимају ортаке на пвт (иам доказе за ово), са дуплог плус-два и ето је на насловној, УДРИ

• ninka_92

Ljudi, dal' je realno da se neko i dalje cima oko ranga i prosjeka na sajtu?

• Марко 

ја окачио на пуја, имо 20К+ лајкова и боло ме курац, теро инат

• YouCantHandleTheTruћ

овај БЗВ је класицхан тролл, баци неки глуп предлог и онда седне и само гледа како је глуп, лол.

• Марко 

курац тролл, само је мало успорен

• BLZ

Pa za to, brate rigorozno. Ban veliki pa da l' će raditi to. Al' i te drugarske ocene ne mogu mnogo da pomognu ako je definicija krš. Dao sam i ja drugarski plus, kao što su i meni, al' nema me tamo. Boli me kurac za to. Samo kažem da se zbog odabranih ne vide druge definicije.

• Makaronac

meni ništa nije jasno
    odoh napolje iskulirati

• Марко 

ееее не знаш ти каквих је гована било на насловној тад… него ове секташе модове боло курац да истражују ко вара а било је тако очигледно

нека од гована:
    http://vukajlija.com/vreme-je-za-kratak-osvrt-na-prethodno-gradivo/682603

http://vukajlija.com/galatasaraj/684083

сетићу се још

• YouCantHandleTheTruћ

Хахаха, ја сад тек видим предлог отварача теме:

Da se ocjena koju smo dali ranije na neki sadržaj označi recimo bleđom bojom u odnosu na ovu trenutnu boju plusa minusa. Često ne znam da li sam na nešto što sam davno ocijenio dao plus ili minus, a tako će se znat.

Јеботе, мислим, стваааааарно? је л' ово исправљено? ако није, одмах да се среди!

• BLZ

E, to što modove boli kurac, to je druga stvar. U pravu si za govna. Ne moraš da tražiš. Znam ja to. I dalje mislim da se nešto može uraditi od predloga mojih.

• Paun91

Могла би и да се закључа тема, џабе стоји отворена.

• Марко 

нека, досадно је

• YouCantHandleTheTruћ

Не закључавајте тему, бре! Док се не реши ово око блеђе боје оцењеног садржаја.

• paninaro

Da ne otvaram temu, ovde ću. Bez ljutnje.

Predlažem da se razdvoji top lista na 3 dela:

Za postere, za definicije i za reakcije. ako me razumete

EDIT: Ako ne razumete da probam da objasnim: Ocene od postera i reakcija se računaju, ali posebno. Da na profilu (npr mom) piše
    definicija 80: 3000 glasova, prosek 77.5, rank #900
    postera 243: 9342 glasova, prosek 38.44, rank #78
    Reakcije 9: 94 glasova, prosek 10.44, rank 8994

I predlažem da se napravi obaveza da se oceni 100 definicija, ali u nekom određenom periodu da ne bi ljudi samo išli i lajkovali ili hejtovali pa tek onda da može da napiše definiciju, tako i za postere i za reakcije. Pretpostavljam da to nije jednostavno, al' eto, došlo mi.

Takođe predlažem da se ukinu odabrane definicije, posteri i reakcije iz prostog razloga što tako neće ljudi čitati samo odabrano, nego sve što izađe. Popularne da ostanu, čisto da se zna šta narod voli što bi se videlo po ocenama, dok su odabrane na kontu izbora moderatora i drugarskih predloga i kuraca palaca.

najbolji prijedlog do sada.

• Nash Bridges

MOLIM UVAŽENOG ČLANA DA POČNE KORISTITI EKAVSKO NAREČJE U SVOME, KAKO PISANJU TAKO I GOVORU JER USLED ČITANJa NASLOVA OVE TEME POČINJU DA MI SE PRIVIĐAJU DIVLJI MEDVEDI I VOLOVI I TAKOĐE BIH ISTAKAO DA MI I U UŠIMA ODZVANJA RIKA ISTIH.
    MOLIO BIH PREDSEDAVAJUĆEG DA UVAŽI OVU MOJU PRIMEDBU JER JE TO U CILJU DOBROBITI SVIH NAS OVDE.
    HVALA!!!

• Sejo_govedo

Ако сам ти дао минус прије 2 године, дао бих ти га и данс. Једном говно-увијек говно...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.