- Nevezano za pehare, zasto nije na sajtu uvedena opcija zahvaljivanja posta ? Koliko puta dnevno se u svakoj temi nesto citira i ispod napisu +1 +1389 i te fore... U gornjem desnom uglu posta da stoji opcija HVALA ili sta god, korisno je , donekle se izbegava i spam, mnogi forumi ovo imaju, e sad malo je gej da pise na profilu koliko imas pohvala i to jer bi se onda svi majmunisali i dogovarali za te pohvale, tako da to ne morate ubacivati, ali ispod posta da pise ono Sledeci autori su se zahvalili ( ili tako nesto) : Armin van Buuren, Djani itd. itd.
nije jos uvedeno mozda niste videli pa evo sad pozz
Nevezano za pehare, zasto nije na sajtu uvedena opcija zahvaljivanja posta ? Koliko puta dnevno se u svakoj temi nesto citira i ispod napisu +1 +1389 i te fore... U gornjem desnom uglu posta da stoji opcija HVALA ili sta god, korisno je , donekle se izbegava i spam, mnogi forumi ovo imaju, e sad malo je gej da pise na profilu koliko imas pohvala i to jer bi se onda svi majmunisali i dogovarali za te pohvale, tako da to ne morate ubacivati, ali ispod posta da pise ono Sledeci autori su se zahvalili ( ili tako nesto) : Armin van Buuren, Djani itd. itd.bolje da se uvede ovo :++++D ili :++++) umesto zahvaljivanja

Da se uvede automatski ko ne da minimum šest ovakvih smajlića :++++D ili :++++) ili barem jednom mesečno ne raspizdi kilometarsku priču u komentarima o svojoj deci, njihovoj školi i da ih boli guza i tiba kad kake, nekim receptima za kolače ili ko je prijatna osoba na internetu a ko nije, da padne ban bar dva meseca. Bezdušnike kazniti.
- celt
Ne ova glupost oko zahvale, pricam za prvi post. Ako ti se svidja daj + ako moras nesto i da kazes dodaj i komentar, dodatne opcije su nepotrebne+1
I sad ja dok kopiram dok kurac citat palac da kazem da mi se svidja tvoj post, plus spamujem temu... Nego kako god ocete volite vi sve nenormalno na ovom sajtu ( nista tebi seltik nego inace.. )
Imam predlog. Da se uvede opcija "Post je izmenjen tad i tad", i da stoji u uglu svakog posta na forumu, kao što ima i na drugim sajtovima.ovo je predlagano kajzenu vec neko vreme, da se vidi editovanje i brisanje da ne bude prazno, vec da stoji samo obrisano, ili da se uopste ne dozvoli, pa ko oce da brise samo da izedituje u prazan post.
jedini problem kod ovog predloga je sto kajzena boli kurac opaaaaaaaaa!
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.