Srebro Srbije na SP u košarci - userčina
  • Gvozzden

Pošto je prošla euforija nacionalna mislim da možemo polako da krenemo da iznosimo na videlo istinu, a to je da nas je usralo ko konje na svetskom prvenstvu. Nismo imali lošu ekipu ali kombinacija par dobrih dana u pravom momentu, kup sistema, dobrog razvitka žreba i eto nas kao šatro drugi na svetu. Mislim da je stvarno sramota da se onakav polutim gde su kao zvezdetine Raduljica i Teodosić, podrška Jović i Kalinić a minute dobija čak i šljam poput Štimca igde ikako vodi zvanično kao drugi tim planete.

Stvarno je šteta za košarku što je Španija imala skandalozan dan protiv Francuza i što nisu išli do finala da narod gleda ozbiljan meč u finalu a ne silovanje kao što smo ga mi doživeli od Amerikanaca. Takođe je košarkaška šteta i što nije viđen pun sastav Francuske sa Parkerom i Noom, te su tako okrnjeni ispali od našeg šodera iako je Batum pokazao u toj utakmici košarkašku virtuoznost kakvu niko od naših igrača ne poseduje. Što se tiče ostalih timova tipa Brazil Grčka Litvanija Turska Slovenija, to su ista govna ko mi manje više i tu u nokaut sistemu odluči dan i eto nas je htelo u bolji dan. Serije na četiri dobijene sa ovim timovima bi se verovatno razvlačile na sedam.

• beni

jebaće nas hrvat na evropskom

• fs_Milos

Ne mogu da verujem koliko su ljudi spremni da seru!! Ajde da je fudbal pa da razumem što pljujete, ali sad i srebro pa ne valja. Jasno je da su po kvalitetu neke druge ekipe bile iznad nas, ali kao što ste i videli naši su igrali timski, za razliku od igre na prošlim prvenstvima. Ljudi su dali sve od sebe, neki čak i više nego što se očekivalo i sad vam ni to ne valja!?! Za veličinu naše zemlje imamo odlične igrače. Koliko igrača na raspolaganju ima Francuska, Španija, USA, a koliko mi? Očekivanja su vam mnogo nerealna. Što se mene tiče neka samo nastave ovako da igraju, bar da se vidi da daju sve od sebe, a ne da mrljave kao ranije. U svakom slučaju srebro je orgroman uspeh i za to im svaka čast! Vama kojima je draže da nas drve svi živi i da se nikakav uspeh ne postignemo jer je to trenutno "realno", lepo gledajte našu fudbalsku reprezentaciju pa drkajte do mile volje.

• Стеван

реци му шоми лоло

следеће године ђорђевић опет из ината не води јокића и митровића на европско и узима злато са гагулом и цобром лазићем као члановима стартне петорке

• Glavni

Gvozden otvorio temu da nas ne urekne za sledeće prvenstvo. Dobar potez momče.

• Petar Pan Pezo$

najbolja tema na forumu, upisujem se da mogu da pratim kasnije

• Тхе Проф

Na Forumu ljutog trolovanja, ljutog trolovaaaanja

• ps

Dodajte Jokica, Nedovica, Mitrovica, Lucica(?), Kuzmica.

Minus Krle kapiten.

• ps

I minus Rasko, on je svoje odmrmorio.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.