pola mu se prasta... Zelim ovom prilikom da sam sebi opalim kontru, te da priznam da uopste nisam bio u pravu kada sam bio protiv dnevnog ogranicenja. Sto vise provodim vremena ovde, sve mi je jasnije da ovako vise ne moze. Kao sto mnogi rekose, gomila definicija ostaje totalno neprimecena, zatpana svakojakim djubretom. Takodje, kgigor je lepo primetio da treba nesto da se menja kada se gledaju necije definicije, jer i ja retko pogledam neku posle druge strane. Mislim da bi trebala da postoji i treca opcija, koja ce ih rasporedjivati po metodu slucajnog izbora . Isto tako, po meni najpametnije bi bilo da ne vidimo koliko ima glasova koja definicija sve dok i mi ne glasamo, da bismo malo pazljivije citali i razmislili o njima, a ne da bude: ha ovaj ima 5 pluseva i 10 minuseva- palac dole

Aj' da ponovim, meni je ogranicenje bilo odlicno. Znam da je Kaizen hteo da ostavi moderatorima brigu o spamerima, ali sta sa onim ljudima koji imaju "djene-djene" (u najboljem slucaju) definicije, a naspamuju ih 10 na dan? Ne postoji razlog za brisanje, i sta se desava? Sajt se puni prosecnim (u najboljem slucaju) definicijama.
- dl
I ja sam za ograničenja, a kome naleti inspiracija neka stavi na papir pa napiše sutra.
Isto da chat bude dostupan samo regularnim članovima.
Isto za uređivanje forume jer se svi veš gubimo u njemu.
Mislim da je neko predlozio već da se i definicije podele po temema tipa javne ličnosti, kulturološki fenomeni, ulični žargon....i još mnogo toga, znam da tu ima puuuuuuuuuuuuuuno posla.
A i da se obriše višak reči koje se odnose na isto a ljudi su ih spelovali različito, da se sve stavi pod jedno (primer: Milka Canić i Milka Canic...) i da se obriše višak koji je nastao tako što je neko ukucao pogrešnu reč, kapiram da je to malo složeniji posao ali imajte u vidu.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.