Ko priznaje...
  • 2pan

pola mu se prasta... Zelim ovom prilikom da sam sebi opalim kontru, te da priznam da uopste nisam bio u pravu kada sam bio protiv dnevnog ogranicenja. Sto vise provodim vremena ovde, sve mi je jasnije da ovako vise ne moze. Kao sto mnogi rekose, gomila definicija ostaje totalno neprimecena, zatpana svakojakim djubretom. Takodje, kgigor je lepo primetio da treba nesto da se menja kada se gledaju necije definicije, jer i ja retko pogledam neku posle druge strane. Mislim da bi trebala da postoji i treca opcija, koja ce ih rasporedjivati po metodu slucajnog izbora . Isto tako, po meni najpametnije bi bilo da ne vidimo koliko ima glasova koja definicija sve dok i mi ne glasamo, da bismo malo pazljivije citali i razmislili o njima, a ne da bude: ha ovaj ima 5 pluseva i 10 minuseva- palac dole

• Hydrog3n Cyanide

Evo ga aktivan je...

• Shaper37

Aj' da ponovim, meni je ogranicenje bilo odlicno. Znam da je Kaizen hteo da ostavi moderatorima brigu o spamerima, ali sta sa onim ljudima koji imaju "djene-djene" (u najboljem slucaju) definicije, a naspamuju ih 10 na dan? Ne postoji razlog za brisanje, i sta se desava? Sajt se puni prosecnim (u najboljem slucaju) definicijama.

• Hydrog3n Cyanide

Moderatora sad ima suviše malo da bi se sredili spameri. Nekako se čine razređeni.

• kgigor

ziveo govornik
    glas "za"

• 2pan

ne vredi, preterase ga stvarno, a ban od 15 minuta je smesan. namerno sam trazio da me banuju pre neki dan, cisto da skoknem po cigare

• Hydrog3n Cyanide

Spameri udaraju vrlo često. A ovi što dolaze samo zbog četa, ajde, ali što vređaju druge članove sa definicijama, pa zaslužuju da budu silovani motornom testerom.

• Hydrog3n Cyanide

Jeste, ali jebi ga, brate. Rek'o ćale da je to tehnički problem koji treba rešiti. Na nama je da sedimo i čekamo.

• 2pan

i cet bi mogao da se ogranici, npr da tek posle nedelju dana nakon registrovanja mozete da ucestvujete

• ~Artemida~

Dajem saglasnost za ogranicenje broja definicija, i za pluseve i minuseve.

• kaizen

ok. primljeno k znanju. razmišljam. ko god da je za vraćanje ograničenja neka se ovde oglasi pa da budem siguran da većina to želi.

EDIT: sa ovim ostalim se slažem i biće realizovano samo ne pitajte kada.

• Hydrog3n Cyanide

TRI POSTA ISTOVREMENO!!!

• ~Artemida~

Slazem se i sa Jecom, za chat

• 2pan

kaizene, a ostali predlozi?

• kaizen

pročitaj moj EDIT

novi EDIT: hvala na predlozima 2pan

• 2pan

kaizene, koji edit, ne razumem na sta mislis

• 2pan

aha, video

• kgigor

pozdravljam JTU
    dobar predlog ko pređe određenu "bodovnu" granicu ...
    dobrodošao na chat

• 2pan

I OGRANICENJEEEEEEEE

• 2pan

hehe, protivan, ocu i ja da ucestvujem ovde

• sengenskaviza

Jesen je, kljucni period za preduzimanje novih mjera : hladno, dani se sve kraci, moral na nuli... Jos ako nam se ne bude dalo posjecivati sajt, kuda smo dospjeli?
    Saglasan ogranicavanjem.

• 2pan

auuuuuuuu, al nam je cet postao popularan ovih dana. mora da je mnogo dobar cim se samo zbog njega uclanjuju

• Che-Vu

Ja sam za ogranicenje (i ja se kajem) i za +820 za cet. :)

• Lithium

Ja sam za vracanje ogranicenja definicija po danu, ali tako da svakog radnog dana dobijes novih 5 (naravno bez prenosenja), a ne po jednu na 24h od svake kao sto je bilo.
    Za chat se ne slazem da ga treba ograniciti... Mozda uvesti jos jednu sobu.

• 2pan

I jos jedan predlog, da se forum podeli na podforume, npr razno, vukajlija, muzika, "ljubav, sex i depresija" i slicno. Postao je dosta nepregledan, a teme se gube isto kao i definicije

• kaizen

gospodža je ovo još ranije predložila i ja sam se složio ali još nisam realizovao...

• ~Artemida~

"I jos jedan predlog, da se forum podeli na podforume, npr razno, vukajlija, muzika, "ljubav, sex i depresija" i slicno. Postao je dosta nepregledan, a teme se gube isto kao i definicije"
    ZA

• ZoneZamfirsko

ZA - za ogranicenje
    ZA - za 100+ na chatu
    ZA - za uredjivanje foruma
    za za za za za za za za za za za za za za za za za za!!!:)))

• ~Artemida~

OGRANICENJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

• 2pan

i sve ostalo...

• kaizen

za vikend... ograničenje... verovatno...

ostalo... biće... ne znam kada...

• dl

I ja sam za ograničenja, a kome naleti inspiracija neka stavi na papir pa napiše sutra.
    Isto da chat bude dostupan samo regularnim članovima.
    Isto za uređivanje forume jer se svi veš gubimo u njemu.
    Mislim da je neko predlozio već da se i definicije podele po temema tipa javne ličnosti, kulturološki fenomeni, ulični žargon....i još mnogo toga, znam da tu ima puuuuuuuuuuuuuuno posla.
    A i da se obriše višak reči koje se odnose na isto a ljudi su ih spelovali različito, da se sve stavi pod jedno (primer: Milka Canić i Milka Canic...) i da se obriše višak koji je nastao tako što je neko ukucao pogrešnu reč, kapiram da je to malo složeniji posao ali imajte u vidu.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.