- s
Moskvich i Glomaz pozivaju vas, preostale autore, da nastavimo sa žalbama koje šaljemo moderatorima i da se štrajk ne prekida sve dok se ne uvedu noviteti:
1. Da se odbanuju članovi
2. Da se izaberu modovi koji će imati vremena da pravedno i redovno rade na Vukajliji
3. Da se novi moderatori izaberu demokratski, tj, da ne prihvatamo samo reshenja koja nam se nametnu. Zhelimo ljude koji ce ze zalagati za interese autora, a ne one koji su podlozhni volji gazdi u Briselu. - В
brate sve je umrlo sto
- s
Dok nas ima predaje nema
- s
Dodao sam. Živela Vukajlija!

ZA!!!!
A prvi je Marko i slični njemu srali kako transferišem kad sam namirisao nemoral kod modova... niko nije video vatru koja je počela da tinja HA
http://vukajlija.com/forum/teme/56030-autori-biraju-moderatora- s
Gugi objasnio
- l
trebamo pravedne modove a ne psihopate koji maltretiraju ljude i igraju se boga
- l
vreme je za promene
- s
Tako je! Bez maltretiranja i psihopatologije! Vukajlija nije sajt vladavine, već humora i dobre bleje. Podrška za Vukajliju!

Boli me kurčina mnogo, sve krvavi i vene nabreču od pucanja, posto ste kolektivno grupa idiota, podrzavam prvvi predlog, prvo zbog Ola pa zbog Šomare.
Ostali su bezvredni jer neće imati uticaja s obzirom da je sajt mrtav, ovako će biti jos dublje pokopan jer će lejmara da ga oblije dok banovi ne isteknu. Pretuzna i prejadna slika. Modovi ne moraju nista da rade, jebiga, sadrzaj je puka nepovratna proslost, zivi forum koliko toliko.
O boze, beda nas jebe u supak, cim je CELT poceo da stricuje hahahaha. Kelt ae bezi. Smore.
Jebote izgledas kao tu jedan paćenik iz kraja koji se okuplja i s decom pegla meksiko. Zatim pocne da proziva klinca od 13 kako je feget i kako se ne buni lad ga maze po butini, naduri se i ode kući. Ae bezi.- G
Пошто на побуну позивају нови људи који нису тал, кал и дно, придружујем се и подржавам отпор против лошег система. Све три трачке позива су коректне, јасне и недвосмислене и треба да буду спроведене у дело.
Модови, или пушћајте вукајлијашко робље да се ослободи ваших ланаца, или сте га најебали као српска привреда!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ae bešte. Pravite temu "jebanje kaizenove tetke u usta" i tamo opisiite kako biste joj prodreli u usnu duplju. Zatim zaradite ddozivotne banove i ostavite sajt da istruli, posto je već bljutav dovoljno, citajući ppostove celta,labokva, bata gugija, vola iz kupusa i prosecne srbende.
Evo ja.cu prvi.
Vadim kitić iz gaća (jos uvek je kitić jer je spusten), zatim je prisiljavam da ga digne a potom tvrdim.palamarom lupam je po jeziku.kad je napali tvrdoća, uzme ga.sama i neverovatno ga topi pljuvackom, kreće brze a ja joj zattvaram oci kamsotovanjem. Ona uziva i hvali me "to panć,oslepi me."
- l
kajzena na stub srama

Jebanje kajzenove tetke u usta.idemo.
Vadim kitić iz gaća (jos uvek je kitić jer je spusten), zatim je prisiljavam da ga digne a potom tvrdim.palamarom lupam je po jeziku.kad je napali tvrdoća, uzme ga.sama i neverovatno ga topi pljuvackom, kreće brze a ja joj zattvaram oci kamsotovanjem. Ona uziva i hvali me "to panć,oslepi me."- l
hocemo casne moderatore!!!!!!kajzen je korumpiran, imam dokaz!!!111
- GValdemar
Granjka bio protiv.Господине, мене магарци неће водити нигде, па ни на штрајк. Позив је на форуму упутио Чмара стриц, а са таквима нећу да имам посла. Ево, Москвич ме је разложно и нормално позвао, ја сам се одмах одазвао. Ако већ желимо да изградимо бољи сајто, требају нам бољи људи који ће нас водити у тој градњи.
PS. Ето магарца за пар секунди, сад ће он.

Кад погледам, свака тема где се појави и крене да ставља постове Грањка претвара се, бар привремено, у тему где се разговара о томе да ли је Грањка ок лик или не. Ту се стварају две струје. Једна је која тврди да је Грањка кул, и њу подржава углавном Грањка, а друга је да Грањка није ок, и њу углавном подржавају сви остали.

Ovi što traže odban za samo određene autore, dok ih za druge boli kita ili čak i podržavaju ban su gori od samih moderatora koji su iste i pobanovali.
Šta je bre bilo banovali ti autora koji ti gladi jaja i piše ti "bavo majstove" na svaku splačinu koju zakačiš, banovan je onaj koji te besomučno plusira, pa nek se on odbanuje, a za ostatak je "TAKO JE MODERATORI KOGA BOLI PIŠA ZA OVE OSTALE/OSTALI SU I ZASLUŽILI BAN!!!"
ODBAN ILI SVIMA ILI
NI KO ME!!!
- l
granjka vodi nas.ja sam uztebe
- G
Statistička greška - зеееееееев. Ђилкош - господин.
Воле, за вођу штрајка препоручујем најмање три писмена, најбоље оцењена аутора који имају велико искуство на Вуки и који ће према томе знати шта и како треба да се уради.
Јебо те Калабић, а и мене кад га ставих. Еве, теби за љубав и штрајку у подршку - промењена слика.
- Glabokv
granjka vodi nas.ja sam uztebeЗајеби, мак се од мене, курац ми се диго док сам направио постер.

bruka je što si kalabiću reko da je pička
http://i.imgur.com/T4dFh1H.png
1. Da se odbanuju članovi
2. Da se izaberu modovi koji će imati vremena da pravedno i redovno rade na VukajlijiOvo je kul. To smo od starta i trazhili samo josh tada niko nije banovan.
I nismo trazhili da se iko razmoduje ili umoduje nego samo da se pojacha aktivnost, a ako nisu u stanju da onda ubace nekog ko jeste, po njihovom izboru.
Jebote, ovako ispada da neko zheli da postane mod od vas
HAKS STRIC MOD TEAM
- G
Ааааа, Дикреторе, гледај пичку, мани ситна слова. Ево, ваљда ћеш се сад сконцентрисати на поруку.