Predlog - Promena sistema banovanja
  • Industrija

Vec dugo pratim sajt, relativno nedavno sam napravio sopstveni nalog, nemam mnogo vremena da pisem ali cesto citam definicije. Vremenom sam naucio da prepoznam stil odredjenih autora, da bih onda video da su i pored odlicnih definicija banovani.
    U potpunosti razumem da na svakom iole ozbiljnijem sajtu mora da postoji opcija bana, bez koje bi vrlo brzo sve otislo u kurac. Medjutim, iako je vukajlija od svojih pocetaka razvila mnogo dodatnog sadrzaja sem definicija (cet, forum, posteri, reakcije itd.) sistem banovanja je ostao nepromenjen. Neki dobri autori su banovani trajno zbog ispada koji nemaju veze sa definicijama, i licno mislim da na tome najvise gubi sajt.
    Moj predlog je da se clanovi banuju tamo gde su zasrali. Trolujes na forumu/cetu - ukida ti se pristup forumu/cetu, plagiras definicije - neces definisati, sranje su ti posteri - neces posterisati itd. Ovako bi autori eventualno banovani na recimo forumu mogli da nastave da pisu definicije.
    P.S. ako vec postoji ovakva tema, izvinjavam se, brisite.

• Johnny Kurajber

Otvaraš krš teme - nećeš moći više da otvaraš teme :)))

• Lutak iskrivljenog L

hmmm, ovaj sistem banovanja je solidan sto se mene tice...mislim da je predlog los zamo zbog jedne stvari, terba puno truda da se to napravi, a korist je gotovo nikakva... tj bez tog moze da se zivi, po ostalom predlog je dobar

• Vučica21

Sviđa mi se predlog.

• Industrija

Otvaraš krš teme - nećeš moći više da otvaraš teme :)))

lolol

• Johnny Kurajber

A opet kada nekog banuju na forumu, popizdeće i ispemovaće sve....barem mi se čini da će tako biti.

• sedplas

do jaja predlog.

• Џорди

Добар је предлог.

• Сидрашевић

КАко год да прође, предлог је фала курцу нешто ново и занимљиво.

• Milos-88

Dobar. Imam i ja par predlog pa cu ih okaciti jedan dan. Jedan od njih je i ukidanje trajnog bana osim za privatne slike i jos po nesto. Uveo bih ban na dva meseca najduzi pa ako opet kada se vrati taj pravi sranje lako mu je produziti jos dva i tako redom. I onako ljudi dolaze sa duplih posle bana tako da trajni i ne znaci mnogo

• ninka_92

ukidanje trajnog bana osim za privatne slike i jos po nesto

Trajni ban je k'o smrtna kazna u Kini. Bez toga se ne može i ne smije. Pogotovo kad navale spemeri i ovi što jebu bogove svima. 2 bana duga, treći trajni pa ti vidi.

• Milos-88

Pa rebnes mu dva meseca pa kad se vrati ako se ne smiri opet dva. A i nema vise nekih ekstremnih spemera

• Maggot

svidja mi se predlog

• S

Ne svidja mi se. Mislis da bi se npr. Cara koji je banovan zbog spemovanja vratio na sajt i samo pisao definicije ? Kontam da bi ga boleo kurac da dolazi na sajt ako zna da ima samo pristup pisanju definicija.

• ninka_92

Ja bi' njega odma' vratio, to jeste bio spemer, ali i izuzetno kvalitetan autor, po meni jedan od najboljih na sajtu. I jedan od najgotivnijih ljudi na sajtu, takođe.

• Marvellous

Cara je poseban slucaj, on je pojam van svake dimenzije. A predlog, je nekako naivan... Nece od toga nista biti.

• M

Ja bih ukinuo trajni za ljude koji su duze od godinu dana na sajtu I koji su ocigledno doprineli sajtu, a ostavio bih trajne za naloge za hejtovanje, lajkovanje I duple naloge. A sve ostale do godinu dana banana.

• M

A ovaj predlog mi se ni ne svidja nesto bas.

• DBSK 97

и мени се свиђа предлог. трајни бан не пије воду јер ко крши правила на сајту, сигурно има и неки дупли.

• Bushido

A jbg, to bi onda unistilo lepotu svih mojih bivsih banova i obezvredilo ih. PROTIV!

Lock & roll

• Lullaby

ali i izuzetno kvalitetan autor, po meni jedan od najboljih na sajtu

оуфоргадфакинсејк...

• Lullaby

а што се саме теме тиче... предлажемо то одавно на мод форуму, не баш да нам је "заглаву" ал да би као била добра идеја. каизен се не изјашњава. класика, дакле.

ЕДИТ: ово за уклањање са дијелова сајта. не за уклањање трајног бана.

• Лаик

побогу, свашта у Божијој башчи

• Maggot

koliko kaizena zaboli tuki za sve lololol

• krupovrbaski zmaj

mi kaizenu punimo racun, kada bi autori strajkovali 7 dana, bio bi on u frci :)

• Bushido

Nikada necu da razumem ljude koji su opcinjeni likom i delom nekog pojedinca, a da za to nemaju poseban razlog, osim zelje da pripadaju nekoj grupi.

• Maggot

Nikada necu da razumem ljude koji su opcinjeni likom i delom nekog pojedinca, a da za to nemaju poseban razlog, osim zelje da pripadaju nekoj grupi.

Realno. Gotivim i ja caru al ovi sto ga dizu u nebesa su sekta lolol.

• Гавран са митраљезом

Екстремно глуп предлог.

Neki dobri autori su banovani trajno zbog ispada koji nemaju veze sa definicijama, i licno mislim da na tome najvise gubi sajt.

Кршење правила се мора казнити. Некад је и за ктитиоре гласило правило:

Без обзира на опцију "ктитора" можете бити бановани због кршења правила

Кад мод запријети са трајним баном, да видиш како је аутор миран

• krupovrbaski zmaj

ja sam nov na sajtu, neke autore tek upoznajem, ali tek 8 ljudi pratim koji su mi zanimljivi iz nekoga razloga :)

• ninka_92

Crve, nikoga ja ne dižem u nebesa, samo kažem da je on po meni jedan od najboljih autora koje sam čitao.

• Lullaby

jedan od najboljih autora koje sam čitao.

оуфоргадфакинсејк...

• ninka_92

Dobro Lula, dobro, kontam.

• Bushido

Кршење правила се мора казнити.

http://www.youtube.com/watch?v=EcQXtVFwQJ4

• Lullaby

добро, нинка, драго ми је. :)

а сад се баци на читање других аутора, МНОГО других аутора, па да немаш опет ваке испаде :)

• ninka_92

Čitam ja, ne brini, više nego što misliš. :) Mada možda i nije, ipak imaš uvid u moj odnos glasova. :) Ne znam, meni se sviđaju njegove defke, ismijem se svaki put kad ih pročitam, jebiga.

• Bushido

Crve, nikoga ja ne dižem u nebesa, samo kažem da je on po meni jedan od najboljih autora koje sam čitao.

Crve

Zar je doslo do toga da me mesas sa Istvanom? Edituj to "C" u "K", dok jos shvatam ovo kao stamparsku gresku. Inace ima da pravim RUSVAJ!

Mocna rec "RUSVAJ", inace...

• ninka_92

Jok bolan tebe Bušmane, nego Maggot, crv.

• ninka_92

Larva, tačnije.

• ninka_92

I, da, kad te odbanovaše?

• Bushido

Jok bolan tebe Bušmane, nego Maggot, crv.

E ne moze tako. Ako imas problem sa gospodinom Magotom, nadeni mu neki drugi nadimak. Ovaj sam ja odavno pripisao Crvu, te necu dozvoliti da neko pomisli da ih ima jos! Maj kriejsn...its alaaaajv!

EDIT:

Odbanovase me pre par dana. Skapirali su da plenim. JA KAD IZADJEM NA SCENU JA PLENIM!

• Trankila

Nisam primetio da je Kara toliko dobar autor.

• krupovrbaski zmaj

dajte link link za caru, da i ja vidim ko je i sta je to.

• ninka_92

Odbanovase me pre par dana. Skapirali su da plenim.

To je bilo ključno, ja mislim. :)

• Гавран са митраљезом

krupovrbaski zmaj

dajte link link za caru, da i ja vidim ko je i sta je to.

Немој срати да не знаш Цару? Па чак и ја који нисам дуго на сајту га знам

• Maggot

medatori ključajte ovo

• Lullaby

ipak imaš uvid u moj odnos glasova

а по њему испада да ти је пинки тм омиљени аутор. да не идем даље... :)

Немој срати да не знаш Цару?

па напокон је дошло до еволуције вукајлијашке свијести, богуфала

• paninaro

nije dobar predlog. niko nije banovan bez razloga i niko nije banovan odjednom, bez više upozorenja. mada, primjećujem u zadnje vrijeme da se mnogi trajno banovani autori vraćaju na sajt tako da u suštini koje god pravilo da se utvrdi na Vukajliji uvijek će se naći način da se to pravilo i prekrši. Vukajlijo, matriksu jedan.

• krupovrbaski zmaj

vratili se uglavnom oni koje je kostic imao na dusi :), ne salim se, ne znam ko je cara, dajte link, bas me zanima sada.

• Bruce

Njah, i tema i Cara...

• Billy Sharp

Zmaje, kucaj u pretrazi autora ili guglaj, što si lenj, dečko? :)
    Predlog je nepotreban i bezveze! :)