Kakve ste sve dlake nalazili u hrani?
  • Rasni

Naslov sve govori.
    Boja dlake duzina dlake itd.

• PuppetMaster

Nemoj Pancera biti

• Eru Ilúvatar

crna stidna zakovrnuta
    milksejk

• Rasni

Meni je najgadnije bilo kada sma nasao dlaku u supi na svadbi.
    Smedja duga zenska.

• Путинка

Pff dlaka, pa šta, izvadiš i nastaviš da jedeš
    Kod mene u ulici ima jedna pekara sa 24/7 uroljanim pekarima, nalaziš kojekakva govna u lebu, kad nađeš dlaku, to ti je bingo. Favoriti su mi pčela, buba i neko metalno sranje. Al' deca u Africi nemaju ni za leba, jedeš i pevaš, dobiješ i malo mesa u ljebu, njami

• PROSEČNA SRBENDA

папет немој много срати. расни, као што је већ било речи, је фактички аутономан човек и веома је глупо поредити га са било ким и увредљиво. раснини је господин који може да отвори коју год тему оће кад год оће надам се да вам је сад јасно. чмар је ограничавајући фактор по питању броја чланова који се смештају под његовим буљсоном, то да знате, као што требате знати да је он будући власник сајта и да је остало све мање времена. време неумитно тече, време ради то. време је са раснијем а дијаметрално говнарима као што су боксер псето и марко. запамтите овај пост

• Vo iz kupusa

i posle ja otvaram loshe teme
    eeeeeeeeeee

• Слепи

Nelolizam zrači iz svakog tvog posta, Srbendo.
    Prestani da se trudiš, ne ide brt.

• ps

Prosecna srbenda lize mejmunsku spermu

• Makaronac

ćelav ti kuvar a nađeš dlaku dužine 3-4 cm u supi
    jača dlaka

• Rasni

I jednom sam nasao dlaku u pudingu, hrskava je bila.

• ps

Kako kuvar bez jedne ruke puni paprike hehe

• PROSEČNA SRBENDA

елем,
    последњи пут кад сам јео пилећи гулаш мајка што ми спремила. длакавији комад кокоши нисам видео. па јебем ти матер ко те черупао да те јебем у уста, није ко отирач него ми све длачурде пливају уз уста као кости од рибе, не можеш то да прогуташ. бацио сам корак до вецеа да се исповраћам истопио сам керамику јебем ти кокош викнуо сам. изгребао сам чмар сутрадан при дефекацији мислим да су неке кокошје срасле са чмаровим длакама то објашњава сјај

• PROSEČNA SRBENDA

зајебавам се, све сам измислио
    само да се пумпа тема раснија

• PROSEČNA SRBENDA

зајебавам се оно ми се стварно догодило

• gonzo

изгребао сам чмар сутрадан при дефекацији

Hoće to brate kad umesto toalet papira koristiš četku za wc šolju.

• plok

ja sam jedini koji se ne gadi na dlake,naravno ako nisu cm,arne kurcije jajne i okolotogne

• Eru Ilúvatar

a zamisli kad isece onu dlaku dugacku crnu kao da nadjes 10 dlaka

• Rasni

Ja sam jednom nasao dlaku unutar makarone.

• Deku

Jednom dok sam jeo tufahije našao sam peteljku od jabuke. Otad ramazan više nema istu čar.

• Eru Ilúvatar

jednom sam u pljeski dobio dlaku najduzu koja je mogla biti, 3 puta se obavila oko mesa, retko na sta sam gadljiv ali poceo je refleks za povracanje da mi radi, mada nije bilo ni blizu povracanja ali jako gadno

• Petar Pan Pezo$

prosecna srbendo, sad si ovako se obratio papetu, sledeci put cu te naci u gradu izvuci iz drustva uraditi ti indijansku vatru na ruci, srusiti te na pod uraditi polugu i ispuvacu ti se na facu, bolje se smiri dok jos nisi previse preterao sa kurcenjem

• komad1974

hmmm a kakvu ste sve hranu pronašli u dlakama :P

• Eru Ilúvatar

mrve leba izpicke

• Petar Pan Pezo$

mi nekad samo dlake imamo za rucak. Baka ima kancer opada joj kosa mi ne bacamo nista

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.