ovde da se pisu sve price o zestokim momcima sa asvalta. Ko bude spomenuo kristijana u ovom kontekstu trazicu od rasnog da posalje pvt kaizenu da ga trajno banuje.
Bata Kan-Kan :) Hardcore ludak :)
Bata Trlaja, Jotka Kruševac, Bidža (desna ruka Mire Marković), Surla i Braca(koga zanima njegov otac je napravio čuveni masakr u Paraćinu, i ako je bio fin čovek, .inžinjer)...
мира марковић предавала мојој мајци социологију на факсу може се рећи да сам компетентнији за расправу од већине вас непознавалаца крвљу окупаних улица београда
Pa nisu kriminalci i žestoki momci samo iz BG-a, a to što nisu bili po raznoraznim televizijama je nešto drugo, inače su ozbiljnije glave od nekih "žestokih momaka" iz BG-a.
Ne, jer bi tu medju prvima bio Ajkula. Ovo su ljudi za koje je svako u Pomoravlju čuo jer im je delovanje tu najjače, tj. najveća koncentracija kapitala i poslova za koje se zna.
Ja nisam Nišlija, ali koliko znam osim droge, bavio se ozbiljno privrednim kriminalom i iznudama- to im je valjda porodičan posao. Imaš na netu o njemu, pa pogledaj, ako te zanima. Priča se i da je Banković dosta jak.
Kriminalci s kraja 80ih, 90e i zakljucno sa ubistvom Sredoja Sljukica Sljuke 2002, Kriminalci s kraja 80ih, 90e i zakljucno sa ubistvom Sredoja Sljukica Sljuke 2002, ko vas ne zna, skupo bi vas platio ;)))
moj idol je kristijan golubovic i zbog njega sam poceo da se bavim sportom mogu da uradim 30 sklekova, a pocinjem da treniram kikboks cim me moji puste