Cetvrtfinale:Nitkovzvizdi vs Cegi
Bombas vs Glavni
Izijem flips vs Mordos kol
Kurajber vs Hajlender***Tema za 1/4 finale je "Svetica il' kurwa" a rok za pisanje je do sutra u podne***

Je l može jedan predlog za naredne turnire? Da stavite sledeći put da glasaju i obični smrtnici među vukajlijašima, ne samo stručni žiri. Nešto po sistemu evrovizije ili tako nešto, neka vukajlovizija, šta znam. Tako biste privukli mnogo više ljudi da prate, komentarišu, prozivaju, svađaju se. Znam da se tako ostavlja više prostora za mahinacije, ali opet će 50% glasova da dođe od žirija, a biće i po koji pošten vukajlijaš, tako da će da se izniveliše sve. A i ako neko baš i dobije više mogućnosti da namesti, koga boli kurac, nek namešta ako mu je stalo.
- b
Vidi ko je to nama izvirio ispd suknje pa prica i objasnjava heheh. Poy Boxi.
Je l može jedan predlog za naredne turnire? Da stavite sledeći put da glasaju i obični smrtnici među vukajlijašima, ne samo stručni žiri. Nešto po sistemu evrovizije ili tako nešto, neka vukajlovizija, šta znam. Tako biste privukli mnogo više ljudi da prate, komentarišu, prozivaju, svađaju se. Znam da se tako ostavlja više prostora za mahinacije, ali opet će 50% glasova da dođe od žirija, a biće i po koji pošten vukajlijaš, tako da će da se izniveliše sve. A i ako neko baš i dobije više mogućnosti da namesti, koga boli kurac, nek namešta ako mu je stalo.Jel neko smatra da je neko nezasluzeno prosao ili da je ispao ko nije trebao? Ne drkajte kurac glasamo posteno i cao
- b
e pozdrav ps jesi dobro?
Kad Dzoni zavrsi defku pa ceka kraj roka da je objavi
http://bestanimations.com/Books/writing/writer-waiting-for-ideas-inspiration-writing-animated-gif.gif- A
JEDNOUMLJE!
- A
Bio sam na putu par dana, jbg.
Parovi su:Nitkov zvizdi vs Glavni
Izijem vs KurajberTemu za polufinale mozete birati izmedju: ***Bolje da ljulja nego da zulja, Najsladje je pice kad mu dlaka nice i Jednu jebem a druga mi pusi***
Znamo da je pisano svasta na ove teme ali vi ste majstori, inace ne bi ni bili u polufinalu ovog renomiranog skupa, zato hocemo da vidimo neki novi pogled ili jos bolje opis dogadjaja iz naslova xd
***Rok za pisanje je do sutra u 20h***
- b
E poy ps sto me ignoriras
- b
Ja sam lepo
Parovi su:
Nitkov zvizdi vs Glavni
Izijem vs Kurajber***Temu za polufinale mozete birati izmedju: Bolje da ljulja nego da zulja, Najsladje je pice kad mu dlaka nice i Jednu jebem a druga mi pusi***Znamo da je pisano svasta na ove teme ali vi ste majstori, inace ne bi ni bili u polufinalu ovog renomiranog skupa, zato hocemo da vidimo neki novi pogled ili jos bolje opis dogadjaja iz naslova xd
***Rok za pisanje je do sutra u 20h***
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.