"Vukajlija" 2007-2017
  • DustBGD89

Neću ništa da tražim, neću ništa da predlažem, samo hoću da nam prvo svima čestitam Novu godinu, sa zakašnjenjem, zatim Božić, isto sa malim zakašnjenjem, onda Srpsku novu godinu, sa malim urankom, ali (ukoliko neko to nije znao), 14. januara 2007. godine, u etar je prvi put krenula naša "Vukajlija".

Evo nekih interesantnih podataka za "uporedbu":
    -Dudarimov blog (a kontam da neki već znaju da je Dudarim i ovde ostavio traga, i to, koliko čujem, veoma dubok trag, pod drugim nadimkom) je trajao nepune 4 godine.
    -Njuz.net, sa višestruko većim prihodima od samog starta, postoji 7 godina.
    -"Tarzanija", koja je neki nazovi derivat "Vukajlije", sa daleko većom medijskom podrškom postoji 6 godina
    -Čak je i 9gag, koga ne treba posebno predstavljati, skoro godinu i po dana mlađi od "Vukajlije".

Tako da, ono, u svetu interneta, "Vuka" mu dođe ko neki mastodont, mali sajt podignut na serveru u "Kaizenovoj" dnevnoj sobi, koga ovaj redovno noću zaliva Rubinovim vinjakom (pa mu često ne rade reakcije), ali opet, i sav takav, pregura nekako deceniju. Što mnogi nisu.

• psihologinjo

Nije jos deset godina debilu......

• DustBGD89

Biće, lepi čoveče.

• psihologinjo

Izvini ako sam te uvredio...ali da, slazem se da je vukajlija jedan od velikana u ovom svetu

• DustBGD89

Ma ništa za uvredu, navikli smo već da prvi odgovor na temu bude to, lololo.

• Радјард Куплунг

koliko je vukajlija bila bolja u periodu 2007-2016.

• Бохор

Dust solidno retardiran je

• Бохор

Hm da pogodim iz Beograda si i 1989 si godište?
    N O O B
    O
    O
    B

• Радјард Куплунг

14. januara 2007. godine, u etar je prvi put krenula naša "Vukajlija".

kad pročitam ovo, a i kompletan crvena jabuka uvod, evo dođe mi da se samobanujem i pobijem sve koji znaju da sam registrovan ovde

• Бохор

4. januara 2007. godine, u etar je prvi put krenula naša "Vukajlija".

Evo usraću se sada u ovoj fotelji

• Бохор

Rađ nadam se da bar jednom bratu nisi rekao za registraciju XD

• Радјард Куплунг

zna samo ovaj najrođeniji, al misli da mi služi samo za čitanje predloga za kladionicu :D

• Бохор

Ne mora biti ubijen

• Бохор

Axaxaxaxax nubara ne zna da ti krunu imaš zapravo

• Бохор

Mada imaju je u Pseto i Dekyiaod ...

• Стеван

чему ови наводници, увек ме нервирало то

"Црвена звезда" је данас савладала "Партизан" у сјајној кошаркашкој представи...

• Бохор

Neću ništa da tražim, neću ništa da predlažem, samo hoću da nam prvo svima čestitam Novu godinu, sa zakašnjenjem, zatim Božić, isto sa malim zakašnjenjem, onda Srpsku novu godinu, sa malim urankom, ali (ukoliko neko to nije znao), 14. januara 2007. godine, u etar je prvi put krenula naša "Vukajlija".

-Dudarimov blog (a kontam da neki već znaju da je Dudarim i ovde ostavio traga, i to, koliko čujem, veoma dubok trag, pod drugim nadimkom) je trajao nepune 4 godine.
    -"Tarzanija", koja je neki nazovi derivat "Vukajlije", sa daleko većom medijskom podrškom postoji 6 godina
    -Čak je i 9gag, koga ne treba posebno predstavljati, skoro godinu i po dana mlađi od "Vukajlije".

Tako da, ono, u svetu interneta, "Vuka" mu dođe ko neki mastodont, mali sajt podignut na serveru u "Kaizenovoj" dnevnoj sobi, koga ovaj redovno noću zaliva Rubinovim vinjakom (pa mu često ne rade reakcije), ali opet, i sav takav, pregura nekako deceniju. Što mnogi nisu.

http://i.imgur.com/UfS877u.gif

• Радјард Куплунг

Stec, kako komentarišeš ovu Митке ijekavicu u **Vukajlija**, meni se čini da bi trebalo da se piše **Vukalija **

• ps

Da vidite neki dan na basketu kaze jedan dusanov ortak e sto sam video neku foru valjda vukajlija ili njuz (a dusan i ja se gledamo pogledom "cuti brate pls ne pominji nista") marija serifovic ljubi sasu popovica u usta a ispod slike komentar "ljubi brat" i smeju se solidno njih 4-5 i dusan mi prisao i sapuce "posterdzije jebene" xd

• ps

Inace za ovog dasta poodavno znam da je solidna debilcina

• Бохор

Ovo nije zahvalnica ovo je jedna vrsta zahvaljivanja...

• b

Stec, kako komentarišeš ovu Митке ijekavicu u Vukajlija, meni se čini da bi trebalo da se piše Vukalija

Realno ubacuju jebeno j i gde treba i gde ne treba, onaj retos Draza danas kaze licjemerje

• b

mislim da se smeju ko meksikanci ajajajajajajajajaja

• Бохор

Licjemjerje ajdukurac

• Бохор

Lukić Nenad XD

• Радјард Куплунг

ha ha ha ha ha(ovako se moj drugar bosanac smeje na internetu, još mu nismo stavili do znanja da deluje kao da vrana gače)

• Стеван

мада боље и утрпати неко ј вишка, него обрнуто

мајке евросиме

евреји стоје иза свега

газда езда

• Бохор

Ha, ha, ha je grđe oca mi

• Бохор

TEMI VRATIMO SE
    DustBGD89

• Puzzle-Fox

Ničija nije do zore gorila

• plok

hahahah koliko na ovoj slici kornelije izgleda ko da su drugari ga izvadili iz kolica i legli na klupicu a on onako srecan i glavom titra

• Puzzle-Fox

mene zanima, sad da počnem nekim biznisom da se bavim ovako, kolko bi mi trebalo vremena (kao i para da uložim) da bih moga da počnem da jebem ove starlete, pjevačice i to, a da ne moram ono da gledam poznajem li nekoga da proturi riječ koju dobru o meni?

Znači ono za početak da jebem npr neke ove starlete što sad ulaze u ove farme, parove i to, pa onda ove malo jače što su se dokazale, pa onda neke pjevačice ovako manje poznate ono tek su u nastajanju, pa onda neku npr Daru Bubamaru i na kraju ove baš jake, tipa Cecu i to?

• Mali Ker

Pustite ovo:
    https://www.youtube.com/watch?v=jiVqFaBJgpQ

Sad čitajte ovo:

• Rasni

Da li trebam biti ushićen iz nekog razloga?

• Ledeni

Valjda ti je dovoljno to sto zivis u RS.

• S

I sto imas najboljeg predsednika na svetu

• Rasni

A dobro osim toga

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.