Pozdrav svima.
Moji roditelji me smaraju da se ukljucim u omladinu SNS-a zbog toga sto misle da ce dugo vladati.
Inace moji roditelji su odkad znaju za sebe demokrate, ali su zbog raspada stranke ipak dali glas Vucicu i od tada su njegovi glasaci.
Da li postoji jos neka realna opcija osim Vucica ili Sase Jankovica?- М♦
U SNS definitivno

Длакави, да се гоните и ти и твоји родитељи и сви ви који следите визије тих гована и подржавате их својим гласовима. Радије бих умро од глади као поштен човек, него да ме политичари ваде из блата.
А модераију молим да ако мене банује, банује и 90% сајта који ће поделити моје мишљење.
ЈЕБО ВАС ВУЧИЋ ДАЧИЋ ШУТАНОВА ТАДИЋ ЈЕРЕМИЋ БОРКО И ОСТАЛА ГОВНА

Реално јако је глупо учланити се сад у Снс кад је већ милион људи у странци, требаћеш много гована да поједеш да би имао користи од тога што си члан
Много је боље ако си већ говно, да се учланиш у неке мањинске странке да се прогласиш циганом или ако си баш екстремно говно Буњевцем или Русином.
Ту имаш веће шансе за паре.- М♦
Razumem ja da je neko lelemud, ali kad je neko lelemud bez grama stida i srama, pa je u stanju da sramoti sebe za pare, to govno treba ubiti. Izjasnis se kao bunjevac da bi dobio pare. Ili se glupiras i blamiras pred kamerom da bi bio jutjuber. Pu majku vam jebem
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.