Kojoj stranci se prikljuciti?
  • Dlakavi Mastodont

Pozdrav svima.
    Moji roditelji me smaraju da se ukljucim u omladinu SNS-a zbog toga sto misle da ce dugo vladati.
    Inace moji roditelji su odkad znaju za sebe demokrate, ali su zbog raspada stranke ipak dali glas Vucicu i od tada su njegovi glasaci.
    Da li postoji jos neka realna opcija osim Vucica ili Sase Jankovica?

• velikiblek

Jel te zabavlja ovo debilčino

• Đoto

Odlična tema, upis

Mile bravar je

• Синиша Вуцо

Длакави, да се гоните и ти и твоји родитељи и сви ви који следите визије тих гована и подржавате их својим гласовима. Радије бих умро од глади као поштен човек, него да ме политичари ваде из блата.

А модераију молим да ако мене банује, банује и 90% сајта који ће поделити моје мишљење.

ЈЕБО ВАС ВУЧИЋ ДАЧИЋ ШУТАНОВА ТАДИЋ ЈЕРЕМИЋ БОРКО И ОСТАЛА ГОВНА

• ps

Sta ti je roki

• Tronožac

rokiju DOPIZDILO

• kosmopolita

joj, roki, nemoj me u jeremića

• velikiblek

Roki šta fali biti član snsa

• velikiblek

Šta si ti neka moralna gromada

• Романија

Реално јако је глупо учланити се сад у Снс кад је већ милион људи у странци, требаћеш много гована да поједеш да би имао користи од тога што си члан
    Много је боље ако си већ говно, да се учланиш у неке мањинске странке да се прогласиш циганом или ако си баш екстремно говно Буњевцем или Русином.
    Ту имаш веће шансе за паре.

• celtic

A što ne bi napravio svoju stranku? Kad je mogao Beli od sprdnje napredovati do popularnosti, može svako.

• М♦

Razumem ja da je neko lelemud, ali kad je neko lelemud bez grama stida i srama, pa je u stanju da sramoti sebe za pare, to govno treba ubiti. Izjasnis se kao bunjevac da bi dobio pare. Ili se glupiras i blamiras pred kamerom da bi bio jutjuber. Pu majku vam jebem

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.